Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
258.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunuda ekleyim sivri zekalının biri, "Btk kararına göre akk uygulamak zorunda" demiş.

Btk'nın belirlerdiği Akk sonrası hız kavramı "asgari" yani minimum seviyeyi belirler.Kimse 5 verecektin niye 16 veriyorsun diyemez.Şikayet edersen bile senin kendi çekememezliğine güler geçerler. Mevzuat okumayı bile beceremeyen kişiler gelip yalan yanlış bilgilerle insanlara ders vermeye çalışıyorlar ya bitiyorum bu foruma. Kaldıki yeni pakette Akn kavramı hiç yok.Bu kapsama bile girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 19 Mart 2017; 10:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk zamanlarda Ben de çok şikayetçiyim çünkü internet altyapısı hiçbir şeyi desteklemiyor idi Fakat şu an kendilerini geliştirdiler Ping sorunu düzeldi ve Eskiden Yaklaşık 5 megabit 16 megabit hız oluyordum Şimdi 11-12 megabit hız alabiliyorum son yıllarda büyük bir atak yaparak firma çok gelişti ve Eskiden müşteri temsilcileri çok kötüyken Şimdi de daha İyiler soruna yardımcı olmaya çalışıyorlar(fakat yinede vaadedildiği gibi 16mbit hız alamıyorum bilginiz olsun)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su arka sokaga fiberliyicekler superonline f/o yazio logar kapagi gibi kapagin ustunde. Fiber optik heralde demi bu ordan fiber asilamayi planliyom hayirlisi bakir kablo icin sokak kazdiysalar bravo dicem xD

• Turknet kullanıyorum 75 mbps hız veriyor gerçekten çok memnunum 4k vs hiç takılıyor kota da diğerlerine göre fazla şu anda en iyisi turknet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt olmasa koşa koşa giderdim, lanet olsun ttnet'e.
  • başvuru yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum.alt yapı fiber, desteklemiyor mu türknet yoksa ?

Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz.
  • Kota olsun diyen geri zekalılar mı var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

başvuru yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum.alt yapı fiber, desteklemiyor mu türknet yoksa ?

Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz.

Hocam, dağ başında mı yaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 19 Mart 2017; 11:9:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazansavar

telekomun fedaiside gelmiş

Taahutu vardir birakamiyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: arda753

Kota isteyenleri anlayamıyorum. Diğer ülkeler ucuza ve AKK'siz internet kullanırken biz neden fahis fiyata AKK'lı kullanalım ?

Adamlar kendilerine kazık iyice girdiği için "bizi kazıkladılar sizde kazıklanacaksınız" psikolojisi içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

başvuru yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum.alt yapı fiber, desteklemiyor mu türknet yoksa ?

Hocam, dağ başında mı yaşıyorsunuz?

memleketin en lüx caddesi sanırım bağlantım fiber ondan desteklemiyor türknet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 19 Mart 2017; 11:31:29 >
  • TTNET'ten de bu hamleyi bekliyorum

• Kota kalktı diye haber yapmasanız çok iyi olurdu. Şimdi bunlar altyapı ile oynamasın:/
  • Turknet'te kalktı diye bencillikten dolayı diğerleri kalkmasın falan diyor, şaka gibi. Halbuki Turknet kaldırdı diye diğerlerinin kaldırma ihtimalini düşünseler ya. Turksat kullanıyorum, inşallah bizde de kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qeox

günlük kota uygulasınlar örneğin atıyorum 5 gb kota olsun, böyle sorumsuz davranan kişileri engellemiş olurlar en azından.
    adam kotasız internet görünce hertürlü film-dizi oyun arşivi yapar yani.

100Mb hızı sınırsız kullanan biri, diyelim ki arşiv yapsın. 1 ayda enaz 30TB veri indirir.

Sence bu kişi her ay 30TB HDD alabilir mi? HDD fiyatlarından haberin var mı?

• YAPA altyapısının nerelerde olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

Orijinalden alıntı: Qeox

günlük kota uygulasınlar örneğin atıyorum 5 gb kota olsun, böyle sorumsuz davranan kişileri engellemiş olurlar en azından.
    adam kotasız internet görünce hertürlü film-dizi oyun arşivi yapar yani.

100Mb hızı sınırsız kullanan biri, diyelim ki arşiv yapsın. 1 ayda enaz 30TB veri indirir.

Sence bu kişi her ay 30TB HDD alabilir mi? HDD fiyatlarından haberin var mı?

Arşiv yapar yapmaz burası o kişiyi ilgilendirir. Günlük kota olsun ne ya insanların %95'i kota kalksın istiyor.
  • an itibari ile internet üzerinden online chat ile arkadaşla konuştum ve beni akksiz pakete geçirebileceğini söyledi ve sordum aradaki fark nedir eski tarifem ile eski tarifem 150gb kota 1000dk idi aradaki tek fark akk olamayacak artık dedi kabul ettim mesaj geldi 24 en geç 24 saat içerisinde geçicek diye ekleme : işlem tamamlandı artık sabit telefon ile konuşma sınırsız akk sınırsız gösteriyor türknet sitesinde çok güzel oldu bu darısı kan emici diğer ısslerin başına türkneti örnek alsınlar hiç değilse adsl konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 19 Mart 2017; 11:52:41 >
  • Hayırlı olsun tüm turk.net li arkadaşlara
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.