Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunu çok net söyleyebilirim ki Türknet eğer çizgisini bozmadan ilerleyip sorunlara çözüm üretmeye odaklanırsa şuan arkasına aldığı gençleri yıllar boyunca kaybetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Başka alt yapı yok sadece malum İss in fiber hizmeti var. :(

• Etilerde VDSL2 hizmeti alıyorum 75 Mbps'ye kadar, tekliflerde sadece 16 Mbit 150 AKN çıkıyor.

Sanırım bizim burada hala desteklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Hocam ben geçecem banada aynılarını söylediler 135lira cayma bedelim var belki direk ttneti feshedip geçerim türknete

benim 1-2 ayım kaldı.. süperonline ne kadar acaba cayma bedeli çıkar..
  • Taahhüt aralık da bitiyor be 😩

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Şunu çok net söyleyebilirim ki Türknet eğer çizgisini bozmadan ilerleyip sorunlara çözüm üretmeye odaklanırsa şuan arkasına aldığı gençleri yıllar boyunca kaybetmez.

Çok haklısınız umarım yetkili kişi bunu görür ve değerlendirmeye alırlar. Özellikle üniversite okuyanlar için Taahhüt olmaması bir velinimet.
  • Arkadaşlar ben Ttnet'i aradım 320 lira cayma bedeli çıktı. 120 lirayı Türk-Net ödüyor 200 lira kalıyor ama yine çok geldi bana. Değer mi sizce ?
  • Benim 320 lira cayma bedelini karşılarsanız anında size geçerim Hatta taahhüt bile verebilirim.
  • Hocam kan emiciler bunlar bence... 2aydan az kaldı taahütüm ve çıkan fatura 135.Zaten kullanırsamda 144verecem.Saçmalık rezillik ayıp

• blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta diğer firmalar yabancı futbolcu oynatarak reklam yaptıklarını sanıyolar.Asıl reklam böyle yapılır.Yanlış anlaşılmasın reklam demem.Ucuz fiyata en iyi ürünü sunarsan en büyük reklam bu olur

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom özelleştirildi de ne oldu?

Boş çalışan sayısı: 10+
    Sırada Bekleyen Kişi Sayısı: 0

iken 10 dakika numaranın yanmasını beklemek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

Benim 320 lira cayma bedelini karşılarsanız anında size geçerim Hatta taahhüt bile verebilirim.

• Aynı soruyu ben de merak ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

Turk Telekom özelleştirildi de ne oldu?

Boş çalışan sayısı: 10+
    Sırada Bekleyen Kişi Sayısı: 0

iken 10 dakika numaranın yanmasını beklemek...

Emin ol özelleştirilmeseydi daha iyi olmazdı. Ben denetimli özelliştirmeye karşı değilim dedim ayrıca.
  • Arkadaşlar bu YAPAnın hangi santrallerde olduğuna nerden bakabiliriz ?
  • Bence hizli karar verip aceleci davranmayin var bir bit yenigi cikar kokusu yakinda
  • Turknetliyim 1 haftadır takılmalar yaşıyorum acaba akk kalkmasından dolayı yüklenme mi oluyor ondanmı download upload hizim yerlerde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt
    AKK kalkmadan önce de böyleydi merak etmeyin :)

Ucuz etin yahnisi yavan olur dememişler boşuna.77 mbit tanımlı hatta 8 mbit zor alıyorum şuanda :)
  • Calisma varmis guya.

10-11 den assagi dusmezdi net. Akk kaldirdik dediler size, simdi internet yok. Cildiricam

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Aslında var. Kullanılan iller arası bağlantının yükü ve uluslar arası omurganın yüküne göre değişmektedir.
    Örnek vereyim Aynı kablo üzerinden Türk Telekomun sistemleri ile singapur Pop noktası 360 MS iken HE net ile gerçekleştirilen bağlantıda 260 MS.
    Bu arada mümkünse şu firma yetkililerine seabone yanına HE ile anlaşma yapmasını iletirseniz sevinirim. HE.net dünya genelinde hattı çok stabil ve kendi hattının olmadığı noktalarda da Yüksek kaliteye sahip ortaklar ile anlaşıyor.

http://he.net/3d-map/
    turknet in ismi çıkıyor istanbula tıklayınca.
    anlaşması var sanırım turk.net in

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.