Şimdi Ara

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
53
Favori
206.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bina içindeki kutu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemim ac51 1.1.2.3_790 firmware var üzerinde. Hat değerlerim bunlar. Dakikada 2000 civarı crc hatası alıyorum snr margini yükseltip düşürsem de farketmiyor.
    VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GroundZ3ro -- 3 Eylül 2020; 9:33:45 >

• tarotan55 kullanıcısına yanıt
    30 metre kablo kullansalar 305 metre parası alırlar beyin bedava :)

benim evime de döşendi, 3 katlı, 7 oda, 1 salona, ölçmedim ama 100-150 metre kadar gitmiştir.
    en uyduruk bir Çin marka kabloyu almıştım, 6-7 yıldır evin her odasında sorunsuz 1 gbit alıyorum.
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Ozaman hocam dediğin gibi almak mantıklı aldıktan sonra kabloyu elektrikçi bütün odalara çekiyor degilmi birde sürekli ekmi yapıyor

ek olmuyor switch veya modemden her odaya ayrı kablo döşeniyor.
    Hocam Kaça patladı sana

7 yıl kadar oldu, sadece onu yaptırmadım, ev tadilatı sırasında yaptırmıştım.
    Anladım sagolasin hocam

• ADSL 16 dan 35 mbps vdsl2 ye yeni geçiş yaptık müşteri temsilcisi altyapı oldugunu 50 mbit üstünü de alabileceğimi ifade etti.

Bu değerler nasıl arkadaşlar başlangıç için ?

VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun.

Bu değerlere göre 100mbps alır gibi duruyor. Ama hat değerleri değişken olursa 90 civarına sabitlemek gerekebilir.

• onur5545 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler valla onca yıl süren adsl işkencesinden sonra bu bile ilaç gibi geldi. Eski bir semtte oturuyoruz altyapıyı sağlamak için 10 sene neden beklendi bu sorunun cevabı hiçbir zaman olmayacak sanırım giden yıllara yazık.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Klasik ttnet davranışı 😅 Benim evimin hattı da aynı böyle. Sürekli değişken hat değerleri. O yüzden 88 e sabitlettim

• quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Arkadaşlar bu değerler için yorumunuz ne olur?

Şuan sinyalim ADSL+, VDSL alınırsa hat değerleri daha da iyileşir mi?
    Arkadaşlar ping konusunda sıkıntı çekiyorum. Normal internette sörf yaparken bile çok bariz fark ediliyor. Ping 250-600 ms arası değişkenlik gösteriyor.

Bu konuda öneriniz var mı?

• Mesajım bulunsun.
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hat değerlerim bu şekilde, dsmart kullanıcısıyım dslam kilidini mi kaldırtmak gerekir yoksa sizin yaptığınız gibi hızı mı bir değere sabitlemem mi gerekiyor.

Açıkçası dsmart müşteri hizmetlerini aradığımda, hattınızda bir kilit yok ya da sabitleme yapılamıyor gibi şeyler söylediler, konuştuğum kişi bu konuda son derece bilgisizdi.VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU]

• Aquilani kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Hattınız, eğer dalgalanma olmuyorsa çok rahat 100mbps alır. Ve siz sanırım 79mbps dslam kilidine takılmışsınız.

Forumda daha önce konusu açılmıştı. 79 ve 88mbps dslam kilidi adında.

TT altyapısında bu hep oluyor. ISS ile görüşün ve uzman biri ile görüşmek istediğinizi belirtin. Ttnet e dslam kilidini kaldırması için yazı yazılması gerekiyor bu gibi durumlarda.

• Bugün çok uzun uğraşlar sonucu vdsl’e geçtim. Modem sayfasındaki değerler ve telefondan 5 ghz wifi ile yaptığım sonuçları ekliyorum. Sizce nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzn96

Bugün çok uzun uğraşlar sonucu vdsl’e geçtim. Modem sayfasındaki değerler ve telefondan 5 ghz wifi ile yaptığım sonuçları ekliyorum. Sizce nasıl?

Hayırlı olsun hocam,

Acaba burada santral uzaklığınız kaç metre görünüyor merak ettim paylaşırsanız sevinirim.
    https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    382 metre gözüküyor hocam. Tam olarak yürüme mesafeside bu kadar.

• rmzn96 R kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam bir problem yok. Değerleriniz de güzel. Paketiniz nedir ücreti ne kadar acaba?

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.