Bildirim
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (77. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
Sağlayıcı NetSpeed, 10.000 küsur FEC hatası var, sebebi nedir bunun - bana zararı nedir ? Arıyorum sinyal değerleriniz iyi diyip geçiştiriyorlar -
-
70 mbps alır gibi duruyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yukarı akım çıkış gücü eksi olması nedir peki hocamquote:
Orijinalden alıntı: onur5545
70 mbps alır gibi duruyor. -
Download ı pozitif kutup upload ı negatif kutup olarak düşünün 😊
-
Alırsınız ancak kopmalar olabilir. 85 - 90 mbps optimum değer gibi duruyor.
-
Modeme gelen hızda bir sorun yok gibi duruyor. Bağlantı kabloları ne durumda?
Modem ısınıyor mu?
Hat değerleri sınırda. Kopma yaşamanız çok olası. SNR değerinin 12 üstünde olması stabil bağlantı için yeterlidir. Sizinki 8 civarlarında.
Ha bu her 8 SNR olan hat kopacak diye bir şey yok.
Ama evet hat kablosunun tek parça olması gerekir. Aksi halde sinyal kalitesi düşer.
-
Reglet panosunu vs. kontrol etmek de lazım. Ama kablonun yekpare hale getirilmesi snr yi düzeltir baya. Hatta santrale uzaklığınız ile doğru orantılı olarak Max. Hızı da değiştirir.
Bina yeni zaten 3 katli ve kablolama ile ilgili bir sikinti gorunmuyor, ancak evet modem isiniyor her ne kadar etrafi acik da olsa. Gerci ayni modem baska adreste Turk.net ile 90Mbit baglanti sagliyordu. Modem TPlink standart T.telekom VDSL2 modem. -
Tplink tdw9970 ise bu modemde ısınma kaynaklı kopmalar olabiliyor.
Ben de millenicom 100mbps tarifede kullanıyorum bu modemi. Isınma sorununu fan ile çözdüm kopma olmuyor artık.
Ama siz de farklı bir problem olabilir. Çünkü hat değerleriniz iyi.
Fibere geçme durumu kesin ise bekleyin ama hat değerleriniz kötü. Şu durumda 24mbps gelen hat üzerinden 24 mbps kullanmak sorun yaratır. Zaten snr 8 lerde yani hat koptu kopacak şekilde çalışıyor.
evet ayni modem , kopma olmuyor ancak hizda dalgalanma olabiliyor , sinyal guclendirici oldugu halde 24Mbit net hiz alamiyorum max 21-22Mbit goruyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X