Şimdi Ara

Web Sitesi Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir web sitesi kurmak istiyorum şöyle bir anlatıyım web sitesine userler girip istediği kişileri oylayabilcek en çok oy alanlara hediye dağıtacağım 2 paket olacak ücretsiz ve premium diye premiumun ayrıcalıkları aramada daha ön sıralarda çıkacak ve herkesin bir kullanıcı adı olacak birkişi hem oy verip hem oy alabilecek
    elinde böylebir script olan veya bana yardım edecekler varmı

%/100 el yapımı Kişisel sitem
    Sefalete mahkum olmanın memleketin kaderi olduğuna inanmışcasına ve bunu kabul etmişcesine memleketin meselelerine vatandaşlarının ihtiyaclarına medeni ve ileri bir bir hayata kavuşmanın icaplarına nasıl omuz silkelercesine lakayit kalındıgını görüp yaşamış olan bir memlekettir türkiye Adnan Menderes
  • Yönetici paneli olan hazır kurlul site tasarım firmalarına bakabilirsin. sektörüne göre şablon bulur demo inceler görüşürsün. Daha hesaplıya gelir.
  • uygaryalkindh U kullanıcısına yanıt
    istediğin şeyin kendisi profesyonel zaten. CSS en kolayı. Bootstrap ile 1-2 saate arayüz hazırlarsın.
    Web Hosting Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.