< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros (yan), Carrefoursa (ana) ve Metro (yan) Konusu (76. sayfa)

-
-
3 al 2 öde gofrette birkaç ürün ekliyorum hepsini indirmiyor neden?
-
carrefoursa da 99.90a satıyormuş.
istanbulkart + 300/50 zubizu ile alışveriş tamamlanabilir.
veya
zubizu 300/50 + yapıkredi kredi kartı 200/20 + chippin 200/20 ile birleştirilebilir.
veya
zubizu 300/50 + akbank 300/30 birleşebilir. akbank kampanyası chippin ile birleşmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zubizu 300/50 kampanyası nedir? Göremedimde
-
Chippin kullanmadım daha önce, nasıl kullanılıyor?
Ayrı bir kart veya ödeme ise, Zubizu + yapi kredi+ chippin
hem yapı Kredi hem chippin kombosu nasıl olabiliyor?
zubizu/harcakazan için ilk başta kasada carrefoursakart (moneykart gibi) telefon numaramızı söylüyoruz. Böylece ne ile ödersek ödeyelim zubizu veya harcakazan cepte.
chippin ise sadece kredi kartlarımızı ekleyebildiğimiz (fastpay gibi) bir uygulama. kasada chippin ile ödemek istediğimizi söylüyoruz ve kasa personeli bizden dakikada bir değişen chippin numaramızı istiyor. ödemeyi ekrana gönderiyor ve telefondan onaylıyoruz. Onaylamadan önce hangi kartla ödeyeceğimizi, chippin puan bakiyemizi ve ne kadar chippin puan kullanmak istediğimizi soruyor.
Banka sisteminde Chippin/Carrefoursa görünüyor. Yapıkredi bunu Carrefoursa olarak sayıyor iken, Akbank malesef chippin üzerinden yapılan alışverişleri Carrefoursa alışverişi olarak saymıyor.
Teşekkürler hocam
şuan carrefourda bazı atıştırmalıklarda hem 3al 2öde hemde yüzdesel indirim kombosu mevcut, sanaldan alacaklar %4 avantajix mevcut
-
Açıklayıcı cevap için teşekkürler.
Chippin e word kart kayıt etmek ile ise başlayalım o zaman. Yarın denemesini yapmaya çalışırım.
"Bana Özel" bölümüne bakın.
-
Bunlar niye hiç kupon vermiyor
Ankara Cepa mağazalarında çok güzel profiterolleri mevcuttu. Sanırım Migros olmuş orası, internet mağazalarında bölge seçince hiç bulunamıyor. Hangi mağazalarında mevcut bilen var mı?
-
23 Subat tarihine kadar; Selpak 16'li Hijyen Tuvalet Kagidi, Solo Akilli Secimler 8'li, 16'li, 24'lu Tuvalet Kagidi Cesitleri %20 indirimli, Papia Ipek Ozlu Tuvalet Kagidi 16'li %40 indirimli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÇALIŞAN indirimi olmuyor Bayadır.
Link atabilir misin hocam papia 16liyi bulamadim da?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
YENİ Katalog:
15-23 Şubat 2022 ( 10 yazdığına bakmayın )
https://www.carrefourkatalog.com/10-23-subat/page/1
*15-20 Şubat seçili katı, sıvı sabun çeşitlerinde %25 indirim
*15-21 Şubat kıyma 71.90 TL
-
Puanı yatırdılar mı?
Hocam 1-2 yere baktim ancak henuz bulamadim fiyati gayet iyiymis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X