Gürültü engelleme modu kapanıyor hocam. Tam hatırlamamakla birlikte ayarlarda dinleme modu açık olduğun da herhalde kapanmıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (888. sayfa)

-
-
-
Arkadaşlar kullandıpım Airpods Pro 2 cihaza Türkiye'de işitme cihazı özelliği ve işitme testi özelliği açılmış. Sürüm İos 18.6 Cihaz 14 Pro Max
-
kapaniyor anc de. adaptif mod var bir de. ayni yani bu ozellikler. pro 2 de ekstra olarak isitme cihazi ve odyometri ozelligi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 4 Ağustos 2025; 17:0:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yukarıda da yazdığım ve ss deki gibi ben denerken 3 mod vardı sonradan eklenmiş olabilir o zaman ya da benim denediğim cihazda kapatma aktif değildi bilemiyorum kapanıyorsa kapanıyordur haklısınız
default mod olarak anc-seffaf gorunuyor. airpods ayarlarindan digerlerini aktif etmek gerekiyor.
Anladım hocam ben ilk defa airpods kullandığım için öyle ayardan aktif etmeyi düşünmedim tamam ayarlardan ayar çekiyoruz ama böyle bir seçeneği görmedim ve opsiyonel olarak açılması garip tak çalıştır mantığı düşündüğüm için pro 2 de 3 mod gördüm 4 anc de 4 mod gördüm o yüzden kapanmıyor sandım açıklamanız için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightBlue-S -- 4 Ağustos 2025; 17:9:51 >
bu gorselin en soluna off secenegi ekleniyor ek olarak
Biliyorum hocam 4 ancde de öyleydi off vardı ben pro da görmediğim için yok sandım
-
Bu işitme testini neye göre ülkemizde açtı apple. Bende hala gözükmüyor.
İlave:
Kulaklığım pro 2 nin Lightning girişli modeli olan A2698.
Sanırım bu sebeple ben de gözükmüyor. Aynı kulaklığın farklı versiyonuna bu özelliği vermemek de ilginç olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 4 Ağustos 2025; 20:55:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de gözükmüyor. Yurt dışı cihazlarda mı çıkıyor acaba?
-
isitme testi bazi cihazlarda airpods menüsünde gorunuyor bazi cihazlarda görünmüyor. görünmeyenler bu şekilde yapabilir. ben sonuçtan memnun kaldim bu sekilde kullaniyorum dogru frekans arttirimi yapiyor.quote:
Orijinalden alıntı: yakogg
bu programla yaptim sonuclari iphone saglik uygulamasina aktariyor. sonra diger ekrandaki ozel ses ayarlari da o sonuclari cekiyor ve odyogrami aktif edip o sonucu seciyorsunuz. ben sonuctan cok memnun kaldim. fark ne kadar artarsa o kadar bassi azaltip mid-tize agirlikli oluyor ses. normal degerlere cok uzak degilseniz basslari o kadar azaltmiyor , eksik frekanslari boostluyor bilginiz olsun. sag kulakta isitme kaybi var bende muzik dinlemekten keyif alamiyordum cok guzel oldu simdi muzik dinlerken ayni duyuyorum sesleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yakın zamanda yurt dışına çıktınız mı? bende de işitme cihazı çıkmıyordu, şimdi kontrol ettim gelmiş görünüyor. bir kere aktif olarak kullanılan bir ülkede bulununca aktif oluyor olabilir.
-
Hocam şimdi söyle oluyor Pro 2 de Dinleme modu diye bir özelik var, bunu açık olduğu zaman kulaklik dış sesleri sürekli dinliyor ve gürültü engelleme ve seffaf'lik arasında sürekli ayar yapıyor.
Örneğin: adaptive mod açık yolda yürüyorsunuz normal gürültü seviyesi kulaklık içeri full ses alıyor. Ancak birden gürültü seviyesi arttı, inşaat yada yüksek müzik çalan bir yerin yanına geldiniz burda kulaklık hemen şeffaflığı kısıp gürültü seviyesine göre gürültü engelleme yapıyor.
Modlar arası keskin bir geçiş yerine ihtiyaca göre yumuşak yüzdesel bir geçiş var. Bu özellik Pro 2 açık, 4 ANC'de kapalı bırakıldığı için Pro'da 3 seçenek görme sebebiniz bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 6 Ağustos 2025; 13:10:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam ben de böyle bir olay olduğunu siz söyleyince gördüm keşke Apple storeda bu detay anlatılsaydı çünkü ilk defa Airpods kullanacağım diye belirttim tüm özelliklerini inceledim yine de kimseyi yanlış yönlendirmek istemem açıklamanız için çok teşekkürler
Önemli değil hocam. 4 ANC’de alsanız Pro 2 de alsanız her ikisinde de bu özellik mevcut isteğe göre aktif edebiliyorsunuz. Ancak Pro alacaksanız biraz beklemenizi öneririm çünkü yakında Pro 3 gelecek onları bir dinleyin derim. Yok ben açık silikonsuz istiyorum diyorsanız 4 ANC alın geçin ikiside top of the line model.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şuan 4 Anc kullanıcısıyım Nisan ayında deneyip almıştım 4 ün sesini daha net ve kaliteli bulunca onu tercih etmiştim ben de Pro nun sesinin daha iyi olacağını düşünüyordum fakat birebir deneyince beni şaşırttı o aklımdaki Airpods Pro kalitesine uymadı sanki 6 7 binlik kulaklık gibiydi çok şaşırmıştım acaba o modelde mi sorun vardı yoksa hepsi mi öyledir bilmiyorum ama beni tatmin etmedi
Bugün apple destek ile görüştüm. İşitme testi izinler dolayısıyla Türkiye de kullanılamıyor. Zaten apple sitesinde de kullanılabilir ülkeler arasında Türkiye yok
Kullananlar var diye sorduğumda bu kişileri yurt dışına çıkmış olabileceklerini bu durumda bir defa aktif olduğunda artık sürekli kullanılabildiğini söyledi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 7 Ağustos 2025; 19:35:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman mantıken bir kere VPN ile bağlanınca da o özellik açılması lazım ama açılmıyor, ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X