Şimdi Ara

Volvo XC90 Hakkında Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam... Fotograf sanatçısıyım.. İşim gereği uzun yol gezilerde, daha çok asfaltta ve haftasonları da hafif off-road, arazi (stabilize, karlı yollar vb) kullanma amaçlı 2007 veya 2008 Volvo xc90 arıyorum... 2.4 d5 motorlusuna bakıyorum.. Daha önce kulanan veya bu marka modele hakim arkadaşlar tecrübe ve önerilerini paylaşabilirse çok sevinirim... Yakıt tüketimi servis-bakım maliyetleri vb? Şimdiden teşekkürler...

Ozgur Donmaz
    www.ozgurdonmaz.com/photography
    @ozgurdonmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twowheelsstories -- 11 Aralık 2016; 23:26:36 >

• Abim Hyundai İnoto'da satış danışmanı ellerinde Volvo XC90 var tam sizin aradığınız kasa ve model geçen gün gittim ve inceledim gayat güzel ve oturaklı araba, eğer ilgilenirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Aracın linki :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-kayseri-nissan-hyundai-bayisi-inoto-guvencesiyle-volvo-xc90-349085792/detay

Edit: Böyle yazınca yanlış anlamayın arabayı satmaya calısıyormuşum gibi olmasın benim ve abimin cebine her hangi giren çıkan birşey yok maksak yardımcı olmak.

• Jozef38 J kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ancak gönderdiğiniz 2010 model hocam malesef o kadar paramız yok... o nedenle 2007-2008 bakıyorum

Bu ilanda güzele benziyor:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-acil-satilik-363389032/detay

Bu ilanda güzele benziyor

Hayırlı Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jozef38 -- 12 Aralık 2016; 10:15:26 >
    "Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Free Trip Around The Sun"
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlarla karşılaştı arkadaşınız? Sorunlar neticesinde servisin tutumu nasıl oldu, açar mısınız biraz?
    Volvo hakkında yabancı forumlarda da sıklıkla şanzuman sorunlarından bahsediliyor... çok beğeniyorum bu aracı ancak land rover umdan çok çekmiştim sanayi köşelerinde.. Aynı son olur mu diye korkuyorum.. O nedenle Volvo kullanan arkadaşlar biraz objektif görüşlerini paylaşsalar ne güzel olur.. Sevgiler

Orijinalden alıntı: twowheelsstories

Volvo hakkında yabancı forumlarda da sıklıkla şanzuman sorunlarından bahsediliyor... çok beğeniyorum bu aracı ancak land rover umdan çok çekmiştim sanayi köşelerinde.. Aynı son olur mu diye korkuyorum.. O nedenle Volvo kullanan arkadaşlar biraz objektif görüşlerini paylaşsalar ne güzel olur.. Sevgiler

2003-4 s60 vardi. Sanzumani kronik sorunluymus sanirim. Uzun sure sorunsuz kullandi fakat 2013-14 te sanzumanin komple degisimi gerekti. Bursada bir ustaya tamiri yapildi. Hemen satildi arac. Satilirken de sorunu soylendi zaten tanidiga gitti fakat tekrar ariza cikardi mi emin degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayrıntılı bilgim yok. Ama motor veya şanzıman arızasıydı diye biliyorum. Aracı kesinlikle hareket ettirememiş ve çekici çağırmış. Aynı arızadan birkaç kez yolda kaldığı için servis ve marka konusunda çok şikayetçiydi. Ayrıntısını öğrenirsem yazarım. Aracı hala kullanıyor.

Orijinalden alıntı: vincentvega

Ayrıntılı bilgim yok. Ama motor veya şanzıman arızasıydı diye biliyorum. Aracı kesinlikle hareket ettirememiş ve çekici çağırmış. Aynı arızadan birkaç kez yolda kaldığı için servis ve marka konusunda çok şikayetçiydi. Ayrıntısını öğrenirsem yazarım. Aracı hala kullanıyor.

Aracı hareket ettirememesi ve bunu birden fazla yapması ciddi bir sorun. Sonuçları hakkında yazarsanız hem biz hem de diğer forum sakinleri bilgilenmiş olur. İyi günler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.