Şimdi Ara

Anket sonuçlarını dijitale çevirme, SPSS'e aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız arkadaşım yüksek lisans tezi olarak anket hazırlamış ilişkimiz başlamadan önce ve optik form vs. hazırlamamış bilgisi olmadığı için. Haliyle, optik olmayan formu dijitale, SPSS programına çevirmek çok zor oluyor, tamamen elle giriş yapıyoruz birimiz okuyup, birimiz verileri girerek. Bu test şeklindeki optik formsuz anketi tarayıcıdan taratıp, SPSS programına dönüştürmek için ne yapabiliriz ? Tahmininiz var mı acaba ?

Teşekkür ederim.

• Optik olmayan form nasil bi form, bu isi manuel olarak nasil yapiyorsunuz, dijitale cevirmek nedir. Bunlari birkac ekran goruntusu ile tarif etseniz, tam istediginiz olmasa da sizi daha az ugrastircak biseyler bulunur belki. Yani ben bisey soyleyemesem de baskalari soyleyebilir, siz daha cok detaya girerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

Optik olmayan form nasil bi form, bu isi manuel olarak nasil yapiyorsunuz, dijitale cevirmek nedir. Bunlari birkac ekran goruntusu ile tarif etseniz, tam istediginiz olmasa da sizi daha az ugrastircak biseyler bulunur belki. Yani ben bisey soyleyemesem de baskalari soyleyebilir, siz daha cok detaya girerseniz

Şöyle tarif edeyim;

4 sayfalık bir test düşünün lisede vs. yapılan ama optik formu olmadan, cevapları sorunun altındaki şıklara işaretlenen şekilde bir test sınavı.
  • O zaman ben de soyle cevap veriyim. Imkansiz degil ama bunu yapabilcek biri bile bununla ugrasmaz, zor cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel'de Sayaç Yapmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.