Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda dün olan sıkıntı bugünde oldu. Arıyorum yada beni arıyorlar sesim karşı tarafa gitmiyor ve sesim bana geri dönüyor. Telefonu açıp kapattığımda yada uçak moduna alıp tekrar uçak modunu kapattığımda düzeliyor sorun. Yazılımsal olabilir mi? Yoksa götüreyim mi Samsung'a geri.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu kadar kolay olduğunu tahmin etmemiştim.

Hepsiburada sitesinden rugged armor siparişi verdim, inşallah telefonu takoza çevirmez.

Sanırım bir çok kişinin kargosu bugün çıkıyor. Yarın hareketlenir buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1979

forumda gördüğüm kadarıyla kimse kırmızı ekran şikayetinde bulunmamış ilginç samsung aslında bu sorunu doğruladı ve açıklama yaptı güncelleme ile düzeleceği hakkında

çünkü sorun bütün cihazlarda yok dostum.

Samsung güncellemeyi verdi diye biliyorum ayrıca. Cihazı alanlar ilk güncellemenin geldiğini söylüyorlar.
  • sorunu tekrar yaşadıgında hemen götür bekleme derim
  • ykbulut78 kullanıcısına yanıt
    Valla şimdi fabrika ayarlarına sıfırladım hocam olursa yeniden götürücem yapıcak bir durum yok. Heralde ilk s8 ile servislik olan ben olacağım.
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Hocam ben siyah aldım. Fakat bugün samsung ta gold u inceleyince gold renkle alakası yok, çok güzel geldi gözüme. Birazdan ürünler gelecek bayiye. Olmazsa 400 lük çekten vazgeçip iptal edeceğim tekrar gold satın alacağım.

• Şu İstanbul dışında yaşamak bu gibi durumlarda harbi zor, kapalı kutu bir sürü var uygun fiyata satan, alamıyoruz anasını satayım

• Arakadaşlar telefonu bu gün almış bulunmaktayım. S8 orkide grisi. Miladi dolan g2ye veda ettim sonunda. Telefondan aşırı derecede memnun kaldım. Şuana kadar herhangi bir kasma veya lag yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

Arkadaşlar gittim baktım, hakikaten en güzel renk gold olmuş bu sefer... tabiki renkler ve zekvler tartışılmaz ama gold çok kalite duruyor... forumda gold alın diyen arkadaşlara tamamen katılıyorum...

aynen dostum demiştim bende orkide grisi alacakken goldan yana tercih kullandım
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun senin gibi adamlar bu telefonu hak ediyor, soralım burada arkadaşlara çoğu geçen yılın amiral gemilerinden geçiyordur tabi ben dahil.

• Samsung wa çekim de geldi,400 TL alışverişimi de yaptım. Oh be Samsung ile işim bitti şimdilik.
    Cihaza 1 yıl da kasko yaptım. Bakalım ne kadar rahat edeceğim.
  • malesef samsung bayilerinde siyah renk te problem var anlaşılan bu gidişle sanırım cihazı alamayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Samsung wa çekim de geldi,400 TL alışverişimi de yaptım. Oh be Samsung ile işim bitti şimdilik.

Kasko icin ne kadar verdiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: konya

malesef samsung bayilerinde siyah renk te problem var anlaşılan bu gidişle sanırım cihazı alamayacağız.

Gold u begenseydik keske de cumartesi alsaydik :((

Maalesef illaki siyah ve bekleyecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

quote:

Samsung wa çekim de geldi,400 TL alışverişimi de yaptım. Oh be Samsung ile işim bitti şimdilik.

599 TL 1 sene kasko +2 sene cihaz garantisi. Toplamda 3 sene. Maalesef kasko sadece ilk yıl geçerli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucukduran

quote:

599 TL 1 sene kasko +2 sene cihaz garantisi. Toplamda 3 sene. Maalesef kasko sadece ilk yıl geçerli.

Kazasiz kullanmak nasip olsun.

• Şu an aynı sorunu elimdeki S7 Edge ile yaşıyorum. Ne Giga 4.5g, ne de VoLTE kullanabiliyorum. Rom ile olmuyor o iş.

Root lazım. Yani yurtdışından alanlar bazı özellikleri kullanamayacak. Garanti de yok.

• kucukduran K kullanıcısına yanıt
    Telefonlarda en güzel asil olan siyah renk duruyor. bu yüzden siyah rengi bekleyeceğiz.
    ben aslında bugün iptal edecektim kargoya vermezlerse diye fakat 700tl çek olunca yarını da bekleyeceğim kargoya vermezlerse duruma göre hareket edeceğim.
    ama içimdeki his sanki yarın kargoya vermeyecekler.
    umarım içimdeki his yanılıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konya

Telefonlarda en güzel asil olan siyah renk duruyor. bu yüzden siyah rengi bekleyeceğiz.
    ben aslında bugün iptal edecektim kargoya vermezlerse diye fakat 700tl çek olunca yarını da bekleyeceğim kargoya vermezlerse duruma göre hareket edeceğim.
    ama içimdeki his sanki yarın kargoya vermeyecekler.
    umarım içimdeki his yanılıyordur.

Bayinin bana dedigi siyah plus larda sorun varmis, yarin yada persembe dendi, bakalim yarin belli olur

• Bugün s8 ailesini inceleme şansım oldu. Gerçekten tasarım harikaları ancak benim tercihim s8 olacaktır hem ekranı ideal boyutta hem de kibar bir telefon. S8 plus kullandığım 7 Plus'dan dahi büyük o kadar da büyüklük gerekli değil diye düşünüyorum.

Ancak telefonla ilgili belli başlı soru işaretleri var

1- Snapdragon 835 olmaması ve s7 Edge ile aralarında matematiksel olarak 100 puan tek çekirdekte. Kullanımda da 5 saniye bir hız farkı olması ve Exynos işlemcilerinin gpu tarafında kısa ömürlü olması

2- Android telefonların geç güncelleme alışı ve yeterli olmayan teknik servisleri düşünüldüğünde 4000 TL civarı fiyatlar bir Android cihaza verilir mi? Esasında hiçbir telefona verilmez ancak malum ülke şartları yüzünden rakibi iPhone ile kıyaslamam lazım.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.