Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aslında s8 18-9 formatından dolayı s7 edge sen daha iyi ele oturuyor. Daha küçük bir cihaz izlenimi oluşturuyor. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük ekrandan sıkıldım daha doğrusu büyük telefondan :) O yüzden Plus tercih etmedim. Son zamanlarda i7 Plus, mate 9 ve v20 kullanınca bıktım büyük telefon taşımaktan. Plus modeli aynı değerleri verebilir diye tahmin ediyorum bende. Her akşam şarja takıyorum zaten günü kurtarsın yeter :)))

Edit: Teşekkür ederim Hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 25 Nisan 2017; 21:33:56 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güzel günlerde kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

hayatımda ıphone kullanmadım ama şartlara bakınca bu sefer paramı ıphone vereceğim çevremde sony lg samsung htc servislerinde sürünen insanları ve apple ürün gönderip sıfır ile değişienleri gördükçe insan rahat bir şekilde o parayı ıphone verebilir bencede 4binler hiçbir telefona verilmez andorid tarafına asla

Tabi hiçbir cihaza verilmez o paralar ancak sene başlarında Note 5'i satıp 7 Plus aldım ve son derece memnunum. 4000 TL veriyorsanız telefon firması size sadece bir telefon vermekle yetinemez. Bunun güncellemesi ve teknik serviside en iyi şekilde vermek zorunda. Ayrıca fiyat stabiliteside kötü olduğunu varsayarsak 6 ay sonra çok garip fiyatlara düştüğünde s8 , mağdur olan ilk alan kullanıcılar olacak.

• Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum. Başka bir telefon kullanabilirim ama bu Samsung forumlarındaki sevgili dostlarımla gönül bağımıza engel değil . Zaman zaman eğer yardımım dokunabildiğini düşünürsem bilgilendirici yorumlar yazacağım.

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam. Teşekkür ederim. Hep beraber inşaallah. Siyah siyah dedim Kerem Hocam goldu çok övdü dün akşam bende bugün incelemeye gittim gerçekten güzel olmuş gold rengi. Siyahı iptal edip goldu alıp çıktım. :)

• Heart rate sensoru cok isabetli olcum yapmıyor gibi geldi bana, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Ben de bu akşam teslim aldım s8 i. İlk izlenimlerim cihaz çok güzel gerçekten. Eleştireceğim noktalar ise her zamanki gibi ön arka cam olunca çok parmak izi tutuyor :) diğeri ise pil konusunda maalesef ilk izlenimim bir s7 edge olamayacak gibi. Pil daha küçük ve ekran daha büyük olunca kaçınılmaz son gibi ;) Tahminim gün içinde 4 saat civarı bir ekran süresi verecek gibi. Tüm alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar.

Saygılarımla..

Hayırlı olsun sevgili Mehmet hocam, ıyi günlerde kullanın inşallah... Deneyimlerinizi anlatmayı unutmayın :)

• quote:

aslında biraz araştırmak ve hemen atlamamak lazım ben bugüne kadar hiçbri telefonumu hemen almadım bekledim aylarca sonra hem uygun fiyata aldım hemde sorunsuz olanları aldım android tarafında hemen almak pişmanlıktır ama apple da hemen almayınca pişmanlık oluyor telefon fiyatı düşeceğine artıyor örnek ıphone 7 2700e almadım şuan 3100

annemde 5s var, 3 kere servise gitti bi halt yapmadan geri gönderdiler,
    en son 20 gün kalmıştı, dedik bu sefer değişir ama yine olmadı.
    şimdi 4. kere servise verdik, verirken de tebihledim
    bu telefon değişmeden gelirse telefonu gözünüzün önünde parçalayacağım.
    şuan 10 gün oldu hala gelmedi bakalım nolcak.
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Hocam 4sten 7 Plus a kadar kullandım. Doğruya doğru iPhone nun iki güzel yanı var biri sevis anlayışı (gerçi Samsung ta ben hiç sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaş çok) diğeri fiyat politikası. ( Bunda da maalesef alternatifinin olmaması büyük etken)

Ama telefon ihtiyaç olmasının yanında artık birazda zevklere hitap eden bir sektör. Ben hiçbir zaman aldığım telefonu satarken çok zarar eder miyim düşüncesinde olmadım. Zevk aldığım telefonu kullanmak istedim. Bu yüzden de hemen hemen tüm firmaların cihazlarını kullandım. Eğer fiyat konusunda sıkıntı yaşayacak, fiyatı düşerse canı sıkılacak arkadaşlar var ise naçizane tavsiyem android tarafında yeni çıkan bir modeli hemen almamaları olur. Çünkü sektör geniş ve sürekli yeni bir model çıkıyor. :))

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazadam

S8'imi bugün kargodan teslim aldım. İlk izlenimlerim çok iyi, telefonu kullandıkça dahada çok kullanmak istiyorum. :)
    Telefon ve hediyesi olan amplifier elimde artık sadece hediye çekiyle aldıklarımın gönderilmesini bekliyorum.

Bekleyen arkadaşlarda umarım biran önce cihazlarını teslim alırlar...

hayırlı olsun hocam, renk neydi plus mı
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstadım. Kendinizi forumda özlettiniz. :)) inşaallah deneyimlerimizi aktarırız kullanan tüm arkadaşlarla beraber.

• quote:

aslında biraz araştırmak ve hemen atlamamak lazım ben bugüne kadar hiçbri telefonumu hemen almadım bekledim aylarca sonra hem uygun fiyata aldım hemde sorunsuz olanları aldım android tarafında hemen almak pişmanlıktır ama apple da hemen almayınca pişmanlık oluyor telefon fiyatı düşeceğine artıyor örnek ıphone 7 2700e almadım şuan 3100

7 senedir aynı telefonu kullanıyorum, iphone 3gs, 2 senedir telefon alacam hep bir sebepten ki bu sebep tamamen samsung kaynaklı note 7 patlaması s7edge nin fiyatı düşmemesi, normalde hiç bir telefou cihazı ilk çıktığından almam, mecbur kaldım aldım. Ki an itibariyle bir sinir harbi (bu samsungun geç göndermesiyle alakası yok) 7 yıllık yadigarın camı tuzla buz oldu. Yoksa telefon 3-4 gün geç gelmiş yine sorun değil. Ama şu bi gerçek ki samsung amatörde hareket ediyor özellikle TR de. Apple in 8-9 ay sonra fiyat düşürmemsi tamamiyle egosu yüksek olduğundan, hiç bir cihazın fiyatı düşürmeme lüksü yoktur teknoloji hızlı gelişiyor ikamesi çok, bu konuda tek ketum duran apple. Apple eskiden severdim özellikle machintos zamanlarından ama şuan hiç sevmiyorum inovatif bir firmadan egoist bir firmaya dönüşüyor.

• quote:

Hocam 4sten 7 Plus a kadar kullandım. Doğruya doğru iPhone nun iki güzel yanı var biri sevis anlayışı (gerçi Samsung ta ben hiç sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaş çok) diğeri fiyat politikası. ( Bunda da maalesef alternatifinin olmaması büyük etken)

Ama telefon ihtiyaç olmasının yanında artık birazda zevklere hitap eden bir sektör. Ben hiçbir zaman aldığım telefonu satarken çok zarar eder miyim düşüncesinde olmadım. Zevk aldığım telefonu kullanmak istedim. Bu yüzden de hemen hemen tüm firmaların cihazlarını kullandım. Eğer fiyat konusunda sıkıntı yaşayacak, fiyatı düşerse canı sıkılacak arkadaşlar var ise naçizane tavsiyem android tarafında yeni çıkan bir modeli hemen almamaları olur. Çünkü sektör geniş ve sürekli yeni bir model çıkıyor. :))

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla...

halısın, sonuçta arsa almıyoruz kar edecek değiliz :)
    zevk ve imkan meselesi.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Ben şundan dedim ekran da küçülürse 3000 mahlık batarya iyi idare ederdi. siz bayağı telefon alıyorsunuz görüyorum, ben samsung şu beklemede pil işini çözmeden almayı düşünmüyorum. fakat s8'in tasarımına kimse bir şey diyemez. Ah bir de o haptik bildirime parmak izini koysalar, o zaman kusursuz olurdu bu tasarım.

Yani s7 ve s6 bile uzaydan inme telefonlar gibi duruyordu, bu iyice 2300'lerden inme gibi oldu.
  • kucukduran K kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam. Kısa ve öz olarak özetlemişsiniz.

• quote:

Eyvallah üstadım. Kendinizi forumda özlettiniz. :)) inşaallah deneyimlerimizi aktarırız kullanan tüm arkadaşlarla beraber.

Siz deneyimlerinizi aktardıkça beni ekleyin hocam, o zaman bol bol sohbet ederiz forumda :)

Saygılar,Selamlar...

• freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam ekran küçük olsaymış pil daha verimli olabilirmiş. Şu tasarıma kötü diyecek insan muhakkak vardır ama söylediklerinizde haklısınız diğer telefonlarla karşılaştırınca s8 i sanat eseri gibi :)))

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Mesut Hocam. Sizi mate 9 kullansanızda s8 konusunda görmek bize şeref verir. (S7 nin ilk çıktığı zamanları hatırladım :)) )

Saygılar...

• quote:

Ben de bu akşam teslim aldım s8 i. İlk izlenimlerim cihaz çok güzel gerçekten. Eleştireceğim noktalar ise her zamanki gibi ön arka cam olunca çok parmak izi tutuyor :) diğeri ise pil konusunda maalesef ilk izlenimim bir s7 edge olamayacak gibi. Pil daha küçük ve ekran daha büyük olunca kaçınılmaz son gibi ;) Tahminim gün içinde 4 saat civarı bir ekran süresi verecek gibi. Tüm alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar.

Saygılarımla..

Parmak izi tutuyorsa yıkarız :D

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.