Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alamadik yurtdisindan bari paralel bakalim tekrar yurtdisina cikmakda zor ucak bileti bulsak uciza sorun yokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konya

malesef samsung bayilerinde siyah renk te problem var anlaşılan bu gidişle sanırım cihazı alamayacağız.

Geçen sene de ben s7 edge siyah ön siparişle almıştım, ilk önce gold ve silver renkler geldi hatta samsung bayi arayıp isterseniz bu renklerden verelim demişlerdi ben kabul etmedim 3-5 gün daha beklemiştim:) siyah genelde en çok talep edilen renk olduğu için böyle sorunlar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Estafurullah hocam. Çok teşekkür ederim. Bu arada koruyucu jelatin aldınız mı hocam?

• Ben ekran koruuucusuz kullanıyorum spigen neo hbyrid aldım harun elimde olur edge ekranlarda ekranda ekran koruyucu güzel durmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Estafurullah hocam. Çok teşekkür ederim. Bu arada koruyucu jelatin aldınız mı hocam?

Jelatin için buradaki yorumları takip ediyorum, mutlaka bize yardım edecek tecrübeli arkadaşlar olacaktır.

• Bu gün mail geldi kargoya verildi diye sıçtığımın samsugudan. Hala sitesinde hala ilk alan siz olun diyor. Umarım yarın elime gelir. Bu akşam sinirden telefonu kırdım, 7 yıllık telefon hiç oldu elimde. Sıra samsungwa denen gerzek siteye geldi, akşam sipariş verecem kartı kabul etmedi halkbankla anlaşması yok, sabah hesaptan eft yaptım durduk yere eksi hesaba soktular beni. Aradım sistemimiz çalışmıyor. Sizteminize sokayım sizin. Saatimi bakalım kaç haftada gönderecek teresler. Acayip sinirliyim zaten bu sinirle mail atsam düz giderim kendimi zor tutuyom sinirimi bunlardan çıkarmamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Bu gün mail geldi kargoya verildi diye sıçtığımın samsugudan. Hala sitesinde hala ilk alan siz olun diyor. Umarım yarın elime gelir. Bu akşam sinirden telefonu kırdım, 7 yıllık telefon hiç oldu elimde. Sıra samsungwa denen gerzek siteye geldi, akşam sipariş verecem kartı kabul etmedi halkbankla anlaşması yok, sabah hesaptan eft yaptım durduk yere eksi hesaba soktular beni. Aradım sistemimiz çalışmıyor. Sizteminize sokayım sizin. Saatimi bakalım kaç haftada gönderecek teresler. Acayip sinirliyim zaten bu sinirle mail atsam düz giderim kendimi zor tutuyom sinirimi bunlardan çıkarmamak için.

Samsung gibi bir firmanın bu hareketleri gerçekten çok amatörce oldu....

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Bu gün mail geldi kargoya verildi diye sıçtığımın samsugudan. Hala sitesinde hala ilk alan siz olun diyor. Umarım yarın elime gelir. Bu akşam sinirden telefonu kırdım, 7 yıllık telefon hiç oldu elimde. Sıra samsungwa denen gerzek siteye geldi, akşam sipariş verecem kartı kabul etmedi halkbankla anlaşması yok, sabah hesaptan eft yaptım durduk yere eksi hesaba soktular beni. Aradım sistemimiz çalışmıyor. Sizteminize sokayım sizin. Saatimi bakalım kaç haftada gönderecek teresler. Acayip sinirliyim zaten bu sinirle mail atsam düz giderim kendimi zor tutuyom sinirimi bunlardan çıkarmamak için.

Samsung gibi bir firmanın bu hareketleri gerçekten çok amatörce oldu....

Bir kargo takip numarası bile yok vay ben sizin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ARNT

Arkadaşlar ilk gün kullanım durumum bu şekilde. Ekran yüzde yüzde. Wİfi, mobil internet, senkronizasyon ve konumum sürekli açık.

İlk kullanım olmasına rağmen çok düşük geldi değerler. S8 miydi telefonunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

Orijinalden alıntı: konya

malesef samsung bayilerinde siyah renk te problem var anlaşılan bu gidişle sanırım cihazı alamayacağız.

Geçen sene de ben s7 edge siyah ön siparişle almıştım, ilk önce gold ve silver renkler geldi hatta samsung bayi arayıp isterseniz bu renklerden verelim demişlerdi ben kabul etmedim 3-5 gün daha beklemiştim:) siyah genelde en çok talep edilen renk olduğu için böyle sorunlar oluyor

Haklisin sanirim :)

• S8'imi bugün kargodan teslim aldım. İlk izlenimlerim çok iyi, telefonu kullandıkça dahada çok kullanmak istiyorum. :)
    Telefon ve hediyesi olan amplifier elimde artık sadece hediye çekiyle aldıklarımın gönderilmesini bekliyorum.

Bekleyen arkadaşlarda umarım biran önce cihazlarını teslim alırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazadam -- 25 Nisan 2017; 21:10:45 >
  • S8 tasarım olarak geçekten fail kötü bence,çerçevesiz ekran olayı tamamen çöp,slim sigara kutusu gibi

• Cem kullanıcısına yanıt
    siparişini iptal etmek aklına gelmedi mi 4bin tl ödeyin birde bunları yaşayın gerçekten yazık
  • radko kullanıcısına yanıt
    gerçekten haklısın eskiden şu çerçeveler incelsin derdim ama s8 leri görünce çerçeve gerçekten daha güzelmiş telefonu telefon yapan unsur çerçeveymiş s8i gördükten sonra sony ve ıphone daha çok sevdim :)
  • Ben de bu akşam teslim aldım s8 i. İlk izlenimlerim cihaz çok güzel gerçekten. Eleştireceğim noktalar ise her zamanki gibi ön arka cam olunca çok parmak izi tutuyor :) diğeri ise pil konusunda maalesef ilk izlenimim bir s7 edge olamayacak gibi. Pil daha küçük ve ekran daha büyük olunca kaçınılmaz son gibi ;) Tahminim gün içinde 4 saat civarı bir ekran süresi verecek gibi. Tüm alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar.

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

siparişini iptal etmek aklına gelmedi mi 4bin tl ödeyin birde bunları yaşayın gerçekten yazık

Geldi ama bu sefer hediye çekinde sorun yaşama ihtimalim vardı. Nerden bilebiliriz ki böyle olacağını.
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    hayatımda ıphone kullanmadım ama şartlara bakınca bu sefer paramı ıphone vereceğim çevremde sony lg samsung htc servislerinde sürünen insanları ve apple ürün gönderip sıfır ile değişienleri gördükçe insan rahat bir şekilde o parayı ıphone verebilir bencede 4binler hiçbir telefona verilmez andorid tarafına asla
  • Cem kullanıcısına yanıt
    aslında biraz araştırmak ve hemen atlamamak lazım ben bugüne kadar hiçbri telefonumu hemen almadım bekledim aylarca sonra hem uygun fiyata aldım hemde sorunsuz olanları aldım android tarafında hemen almak pişmanlıktır ama apple da hemen almayınca pişmanlık oluyor telefon fiyatı düşeceğine artıyor örnek ıphone 7 2700e almadım şuan 3100
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Boyutu s7 ile aynı bir cihaz yapsalardı keşke. Ben s7 edgeden de memnun değilim. size hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Ben de bu akşam teslim aldım s8 i. İlk izlenimlerim cihaz çok güzel gerçekten. Eleştireceğim noktalar ise her zamanki gibi ön arka cam olunca çok parmak izi tutuyor :) diğeri ise pil konusunda maalesef ilk izlenimim bir s7 edge olamayacak gibi. Pil daha küçük ve ekran daha büyük olunca kaçınılmaz son gibi ;) Tahminim gün içinde 4 saat civarı bir ekran süresi verecek gibi. Tüm alan arkadaşlar iyi günlerde kullansınlar.

Saygılarımla..

Hocam hayırlı olsun :) plus modeli sadece s7 edge ile yarışabilir pilde galiba

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.