Şimdi Ara

Murat Boz'un ceketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an giydiği ceketi nerden bulabilirim? Mobilim SS geliyorr.
    Edit: Resim eklendi Murat Boz'un ceketi
     Murat Boz'un ceketi
     Murat Boz'un ceketi
     Murat Boz'un ceketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louch -- 16 Ekim 2016; 22:23:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Böbrek parasıdır o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende öyle durmaz

• Çöp.
  • Para mühim değil, daha iyi duracağı kanaatindeyim.
  • Arkadaş nerden bulabilirim diyor siz yorum yapiyosunuz kafalar guzel heralde..

• Bu yesillikte ceket bende ariyorum da bu cok tuzludur yav sekil semalden belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    P0LAT ALEMDAR'ın Saati Ne Marka ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up. Yok mu bilen?

• zara veya pull and bear a bak
  • Gereksiz özenti

• Gözü karaydı, siyahtan kömürdü Silahtı, vururdu, delerdi tek bakışta Yürüyünce saatler, dururdu. Zamanmış, mekanmış, dünya kimin umurunda? Ah be gülüm Sana benden nasıl janti bi yar olur Sen beni ittin, bilemezsin kendimden geçtim Gelemem kendime yar, gelemem kolay kolay O zaman gel yanımda kal. Gel de bu gece yıkılsın Yoluna kul köle gönül kapılmış ağlarına Beni tanırsın bir kere sevdim, yanarım aşkım adına Ve bu gece yıkılsın Yoluna kul köle gönül kapılmış ağlarına Başım önde kapına geldim Yalanı da gör arada acı kuluna Teni kardı, beyazdı, sıcaktı Yanından geçince nasıl gül kokardı Saçlar uçardı, ipince savursa Uzaktan yüzümde kıyamet kopardı Ah be gülüm Sana benden nasıl janti bi yar olur Sen beni ittin, bilemezsin kendimden geçtim Gelemem kendime yar, gelemem kolay kolay O zaman gel yanımda kal Gel de bu gece yıkılsın Yoluna kul köle gönül kapılmış ağlarına Beni tanırsın, bir kere sevdim yanarım aşkım adına Ve bu gece yıkılsın Yoluna kul köle gönül kapılmış ağlarına Başım önde kapına geldim Yalanı da gör arada acı kuluna

• Teşekkürler dostum. Umarım Zara'nın malı değildir. Olur olmadık şeylere 300 lira çekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.