Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.332
Cevap
1.295
Favori
3.830.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siyah alacaktım bir video izlerken beyaz rengi daha iyi duruyor dediler, yapıştırdım gitti. Zaten kararsız adamım ben, armudun sapı üzümün çöpü derken bir şey alamıyorum, o yüzden böyle ani kararlar verip geçiyorum.

16e için de iyi diyenler var, gereksiz diyenler, pahalı diyenler var, herkesi dinleyip de bir karar vermek de zor. Ondan dolayı fazla düşünmeden aldım gitti 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dekonline kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın tecrübenizi ilk izleniminizi bekliyoruz :)
    Kaça geldi bu arada ?

• Tjistchuck kullanıcısına yanıt
    4-5 mesaj üstte detayları yazmıştım. Gelince de izlenimlerimi yazarım. Teşekkürler

• 2 gün önce fibadan 16 aldık 256gb, alışgidiş kredisi veriyor kullanıcı limitleri dahilinde.

10000e 3000 indirim de kullanınca(kişiye özel veriliyor) piyasa fiyatına düştü(64500) 3 taksit ve faizsiz almış olduk işimize geldi.

• Apple iPHONE 16 PRO MAX 512GB Cep Telefonu Beyaz Titanyum

Bu cihaz bu fiyata mantıklı mı ve Apple Türkiye garantilimidir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tjistchuck -- 18 Ağustos 2025; 14:15:14 >
  • Selamlar arkadaşlar, ablama iphone alacağız. Media Markt üzerinden almayı düşünüyoruz. Ticari karta taksitten dolayı. F/P olarak ne önerirsiniz? Kampanya son durumları nedir

EDIT : yapı Kredi kurumsal kart 5 veya 6 taksit olayı sanırım yok. Max 2 taksit diyor. anlamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 19 Ağustos 2025; 17:35:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız hocam alisgidis 70 bin limit veriyor 16 pro 128 in fiyatı 81.000₺ onu da alamadım 3 ay ertelemeli 3 taksit güzeldi. Nasıl yararlanacağım.

• SinneR38 kullanıcısına yanıt
    limitiniz düşük hocam , yoksa alabilirsiniz 3 taksit

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Limit yükseltme yöntemi var mı kalan 11 bini karttan çeksem olmuyor mu

bankanın belirlediği limit bu , fibayı arayın isterseniz hocam, bir bilgim yok bu konuda

• İphone 16 pro 128gb alabileceğim en uygun yer neresidir aynı zamanda kk da 3000₺ bonus var onu da kullanabilirim tecrübeli arkadaşlardan yardım beklemekteyim

Hocam telefonlarda 3ay erteleme olmuyor bilginiz olsun , sanki 6 taksitmiş gibi oluyor çünkü , yasal olarak bu mümkün değil o yüzden sadede maximum 3 taksit oluyor sonra şaşırmayın.

• 
Sayfa: önceki 18131814181518161817
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.