Şimdi Ara

Hp G62 bootmrg ve format atamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp g62 pavilion laptopa sahibim 2008 yılında alınmıştı 1-2 küçük sorundan başka sorun çıkarmadı
    Bugün format atmak istedim recovery cdlerini taktım biosu felan ayarladım hp recovery managerden atmaya başladım formatı %29 da manager fabrika çıkışı görüntüsünü kullanarak bilgisayarınızı geri yüklemedi dedi ve format başarısız oldu ( 4-5 kere) geri yükleme ve sorunları denetme kısımlarıda kullanılabilir durumda değildi bu arada.
    Tekrar pcyi açmak istedim bootmrg eksik hatası aldım bios ayarlarını hard diske çevirdiğim cdleri aygıtları çıkarttığım halde ve internette kullanılan komutları denedim bu sorunu çözmek için ama onlarda nafile system diagnosticden HDD testi yaptım ondada sorun çıkmadı sorun ne olabilir XP kurmayı denedim o da format biterken bilgisayarınız sorun algıladı diyip mavi ekran hatası veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. recovery yapma gereksiz abuk subuk kullanılmayan bir sürü proğram yükleniyor.
    2. xp attığında mavi ekran alman gayet normal kullandığın xp'de sata sürücüsü yok.
    3. temiz kurulum yapmanı öneririm hangi işletim sistemini kurmak istiyorsan onu usb'ye import et
    daha sonra bilgisayar açılırken F9 tuşuna bas boot menü karşına çıkar oradan usbyi seçersen temiz kurulum yaparsın destek istersen iletişime geç
    kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.