Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rugged kullanan birisi olarak kılıftan memnunum. Ancak beyaz ile uyumlu mu derseniz bence değil. Beyaz ile uyumlı olan bence:http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Crystal,PR-2046.html

Gümüş çerçeveli olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_1905

Rugged kullanan birisi olarak kılıftan memnunum. Ancak beyaz ile uyumlu mu derseniz bence değil. Beyaz ile uyumlı olan bence:http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid-Crystal,PR-2046.html

Gümüş çerçeveli olanı

Silikon kılıflar maalesef zamanla sararıyor. Ayrıca çerçeveli kılıflardan inanın o kadar bıktım ki artık tek parça bir kılıf istiyorum. Hala bir tarafım mat siyah almayı düşünüyor yalnız kılıf ile görüşlerinizi düşeneceğim.

• Pazar günü satın aldığım Apple silikon kılıf, Pazartesi günü kargoya verildi; ve Çarşamba günü elime geçti. Daha önce ben sormuştum; yine merak edenler olur diye yazmak istedim.

Silver cihazıma; kakao silikon kılıf aldım.

Bu arada Turkcell'de aksesuarlarda 40 TL'lık indirim 2000 sarı puana veriliyor. Ondan da yararlanarak 89 TL'ya okyanus mavisi kılıfı aldım.

Turkcell kullananlar ve sarı puanı olanlara duyurulur. :)
  • Merhaba arkadaşlar bende iPhone 7 Plus mat siyah için bugün zorlu apple store'dan silikon lacivert kılıfı aldım evet fiyat olarak biraz diğer kılıflara göre pahalı ama gerçekten telefonu tam sarıyor hiç esnemiyor ve çok iyi koruma sağlıyor eskiden çok tedirgindim ve nedense sürekli cevime koyarken elim ses açma kapama tuşuna denk geliyordu bu kılıf ile bu sorunumda çözüldü durumu olan herkese orjinal silikon kılıfı tavsiye ederim dikkatimi çekti baya satılıyordu

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Fiyatı nedir acaba puro case 0.3 kılıfın benim de çok hoşuma gitti acaba izmir pupada var mıdır ?

• Deniz kullanıcısına yanıt
    Bende Okyanus mavisi aldım gerçekten çok şık ve kalite hissi veriyor.

• Hatali verilen siparisten dolayi elimde 1 adet Caseology Skyfall Iphone 7 Gold renk kilif bulunmaktadir. Hic kullanilmamis, sifir ve kutusundadir. Fiyat 70 TL. Mesaji yanlis yere actiysam adminler tasiyabilirler. Tesekkurler.
  • Piyasadaki temperli camlar ekranda kucuk kaldıgından elım kenarlara değince müthiş sinir oluyordum. 3D temperli camı denemek istedim dün aldım ve ön tarafta hiç bir boşluk kalmadı ve ekranı tam kapladı. Jetblack ve silikon apple kılıf güzel durdu birisi parlak siyah birisi mat kırmızı gibi denemek isteyenlere bu ikiliyi önerebilirim.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• FthK. kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal vardır hocam. 49 tl ye aldım fotolarını paylaşacağım akşam gibi.

• Teşekkür ederim

• apple orjinal deri kılıf kullan arkadaşlar ne derler. iphone 7 plus için. acaba darbelere koruma var mı, elde kolay tutulma hissi var mı. kaygan mı düşer mi.
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-7-plus-360-protect-fit-tam-koruma-kiliftempered-cam-P138674128

bu ürünü kullanan var mı tavsiye edermisiniz. 7 plus için kaba olur mu?
  • Gece mavisi apple orijinal deri kılıf kullanıyorum plus cihazkmda ve son derece memnunum. Daha önce 6s plus cihazımda da apple orijinal silikon kılıf kullanıyordum ama silikon olması sebebiyle pantalon veya mont ceplerini tutuyordu. Koyarken ve çıkarırken sorun yaşıyordum ama feri kılıfta böyle bir sorunum yok.
    Jetblack rengiyle de uyumlu olduğunu düşünüyorum. İmkanınız varsa apple orijinal deri kılıfı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Gece mavisi apple orijinal deri kılıf kullanıyorum plus cihazkmda ve son derece memnunum. Daha önce 6s plus cihazımda da apple orijinal silikon kılıf kullanıyordum ama silikon olması sebebiyle pantalon veya mont ceplerini tutuyordu. Koyarken ve çıkarırken sorun yaşıyordum ama feri kılıfta böyle bir sorunum yok.
    Jetblack rengiyle de uyumlu olduğunu düşünüyorum. İmkanınız varsa apple orijinal deri kılıfı tavsiye ederim.

zorlu da baktım deri kılıflara sanki tutuşu zor gibi geldi kaymıyor değil mi elden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Gece mavisi apple orijinal deri kılıf kullanıyorum plus cihazkmda ve son derece memnunum. Daha önce 6s plus cihazımda da apple orijinal silikon kılıf kullanıyordum ama silikon olması sebebiyle pantalon veya mont ceplerini tutuyordu. Koyarken ve çıkarırken sorun yaşıyordum ama feri kılıfta böyle bir sorunum yok.

zorlu da baktım deri kılıflara sanki tutuşu zor gibi geldi kaymıyor değil mi elden.

Tabi bir silikon kılıf gibi değil ama bence ondan daha iyi. En azından cebe koyup çıkarırken cebi tutmuyor.
    Derinin hissiyati daha iyi.

• Arkadaşlar bu da luvvitt in şeffaf silikon kılıfı

Fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Selamlar
  • Kırmızı da çok şık duruyormuş siyahta; fakat gümüşte nasıl durur bilmiyorum. :)
  • Gümüş kullanan arkadaşlar hangi kılıfları tercih ettiler paylaşabilirler mi?

• Plus için apple kılıf kullananlar renk tercih etmemizde kolaylık sağlıyorlar bnde Black cihaz işin orijinal kılıf alacağım herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose gold renk için deri kılıf baktım nedense 1 tane uyumlu renk yok. 2 mavi, 2 kahve, 1 gri, 1 siyah, bir de kırmızı yapmış adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.