Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
353.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle defalarca tv box konusunda tecrübesiz olduğumu söyledim. Şu anda aldığım görüntü gerçekten tatmin edici değil ve gözle görülür bir yavaşlık var görüntüde. Bunun ayarlardan kaynaklanıp kaynaklanamayacağını sordum ben. Neredeyse hiç ayar yapmadım çünkü görüntüye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriphas

Öncelikle defalarca tv box konusunda tecrübesiz olduğumu söyledim. Şu anda aldığım görüntü gerçekten tatmin edici değil ve gözle görülür bir yavaşlık var görüntüde. Bunun ayarlardan kaynaklanıp kaynaklanamayacağını sordum ben. Neredeyse hiç ayar yapmadım çünkü görüntüye.

Tv 24 hz e geçiyor mu otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Sanırım evet. Demek ki böyle ürünleri düşük modellerden almaya başlamak lazım. Daha önce hiç tv box kullanmadım ve Zidoo'nun görüntüsünü de herkes öve öve bitiremiyordu. Tecrübe oldu benim için.
  • quote:

Sanırım evet. Demek ki böyle ürünleri düşük modellerden almaya başlamak lazım. Daha önce hiç tv box kullanmadım ve Zidoo'nun görüntüsünü de herkes öve öve bitiremiyordu. Tecrübe oldu benim için.

Tv nin ondan iyi gösterme imkanı sıfır

Bu net

Fakat hata nerde onu bulmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Yahu yıllardır Xbmc, Kodi kullandım kullanıyorum kullanmaya da devam ederim.

Sıkıntı çökmesi, bir bölüm dizi izliyorum ikinci bölüm için tekrar zdmc aç

taramasını bekle, açınca yine çöksün sıkıntı bu yani.

Bir sorun da izlenen bölümlere tik atmıyor.

Aslında çökme sorunu smb'den kaynaklanıyor android smb protokolünde

bug var gibi bir kaç yazı okudum, nasın nfs protokolünü devreye alınca

crash sorunu yaşamazsınız diyenler var ama denemedim.

Smb kapattım nfs açtım

Zdmc ordan bağladım 1000 film arşivi tarattım

Son bir saatir 50 kadar film açıp kapadım

Zdmc 17.4 te en ufak sorun yok

Nas ve ağ üzerinden kullanan tüm arkadaşlar tavsiyem

Smb protokol değil nfs protokol leri aktif edin

• Forumda almak isteyen varsa aldığım fiyata 450 TL'ye bırakabilirim. Ancak tek kuruş bile inmem bu fiyattan. Cihazda 2 saat gezildi gezilmedi. Tek bir çizik bile yok, sıfır gibi. Kargo ücreti olursa alıcıya aittir.
  • quote:

Forumda almak isteyen varsa aldığım fiyata 450 TL'ye bırakabilirim. Ancak tek kuruş bile inmem bu fiyattan. Cihazda 2 saat gezildi gezilmedi. Tek bir çizik bile yok, sıfır gibi. Kargo ücreti olursa alıcıya aittir.

Kısmet işte. Sipariş vermesem direk alırdım..

• İyi fiyat ben de aliexpressten sipariş vermesem alırdım sizden

Güzel haber akşam yapalım bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Güzel haber akşam yapalım bu işi.

Nedir nas sizdeki

Tarama yapar ken iki kere dondu zdmc tekrar girince tarama kaldogi yerden devan etti

Bu donma isi smb de olmamıştı

Ama olsun ac kapa düzeldi

Valla tertemiz çalışıyor su an

• quote:

Forumda almak isteyen varsa aldığım fiyata 450 TL'ye bırakabilirim. Ancak tek kuruş bile inmem bu fiyattan. Cihazda 2 saat gezildi gezilmedi. Tek bir çizik bile yok, sıfır gibi. Kargo ücreti olursa alıcıya aittir.

Sahibinden üzerinden 500 TL'ye satıldı GET ile.
  • quote:

quote:

Sahibinden üzerinden 500 TL'ye satıldı GET ile.

Hayırlı olsun

• interneti hizli olan bir arkadas bu uhd bluray i deneyebilir mi?

"Billy Lynns Long Halftime Walk 2016 4K COMPLETE 2160p UHD 60 FPS BluRay HDR Atmos 7 1 -HDRINVASION"

60 fps orjinal bluray.iso lari nasil oynatiyor cihaz merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendim kurduğum bir nas kullanıyorum üzerinde freenas var

yaklaşık 3 yıldan beri elimi bile sürmedim sıkıntısız çalışıyor.

Birde Synology DS414 var belki ona geçerim ama arşivi taşımak zor geliyor.
  • xeriphas kullanıcısına yanıt
    Aldığınız görüntüden memnun kalmadıysanız ve bir fark hissetmediyseniz zaten en doğrusu elden çıkarmanızdı.Hayırlısı olsun.

Sizdeki sıkıntının sebebini bilemem ama bir gariplik olduğu kesin.

Çünkü şunu iyi bilin ki şu anda piyasadaki en iyi görüntüyü veren cihazlardan birinin performansını beğenmeyip sattınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Ekim 2017; 10:45:36 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Biraz şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Ben de görüntü olarak çok tatmin olacağımı düşündüğüm bir cihazı satın aldım ve bekliyorum. Yalnız şöyle bir durum yok mu; uzman arkadaşlar daha iyi yanıt vereceklerdir. Cihazı bu kadar az kullanarak kullanmaktan vazgeçmek biraz garip değil mi? Soruşturmadan, bilen arkadaşlara ayarları sormadan hemen elden çıkarmak? Bu kadar memnun kişi varken ve veri olarak sadece bir televizyonu kıstas kabul edip cihaz hakkında karar vermek ve satmak biraz kolay vazgeçmek gibi geldi... Tabii karar cihazı kullanan kişiye aittir.

Ben de cihaz hakkında endişeliyim zira kurduktan sonra yüklenecekleri, yapılacak ayarları, hiçbirini bilmiyorum. Belki bir alışma süreci olacak her detayı öğrenene kadar ama forumdan destek alacağıma eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

interneti hizli olan bir arkadas bu uhd bluray i deneyebilir mi?

"Billy Lynns Long Halftime Walk 2016 4K COMPLETE 2160p UHD 60 FPS BluRay HDR Atmos 7 1 -HDRINVASION"

60 fps orjinal bluray.iso lari nasil oynatiyor cihaz merak ediyorum.

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Biraz şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Ben de görüntü olarak çok tatmin olacağımı düşündüğüm bir cihazı satın aldım ve bekliyorum. Yalnız şöyle bir durum yok mu; uzman arkadaşlar daha iyi yanıt vereceklerdir. Cihazı bu kadar az kullanarak kullanmaktan vazgeçmek biraz garip değil mi? Soruşturmadan, bilen arkadaşlara ayarları sormadan hemen elden çıkarmak? Bu kadar memnun kişi varken ve veri olarak sadece bir televizyonu kıstas kabul edip cihaz hakkında karar vermek ve satmak biraz kolay vazgeçmek gibi geldi... Tabii karar cihazı kullanan kişiye aittir.

Ben de cihaz hakkında endişeliyim zira kurduktan sonra yüklenecekleri, yapılacak ayarları, hiçbirini bilmiyorum. Belki bir alışma süreci olacak her detayı öğrenene kadar ama forumdan destek alacağıma eminim.

Cihazı alın eve takın tv ye

Burdaki ilk sayfadan son yazılımı bir hdd yada flash disk e

Koyun update menüden o dosyayı seçip kurun cihazı

Sonra cihazı internete bağlayın

Verdiğimiz linkten zdmc indirin hdd ye onu da kurun zidoo ya

Acip Türkçe yapın

Film lerin olduğu klasör gösterip afisleyin

Afişle ısınız yoksa zdmc de gerek Yok

Ayarlara gidin

Avr niz varsa raw seçin sesi

Cihaz gerisini kendi halleder zaten

Tv ile falan kıyaslanacak cihaz değil rahat olun

24 bin liralık tv lg imza serisi player bile halt etmiş durum da

Gene lg oled tv de ayni şekilde

Takılmayın bu na

• bende geekbuying den siparisimi verdim v6 kumanda paketi ile 118 euro ya geldi , gönderim ücretsizdi ama ekstra 1 euro daha verip güvenli gelme secenegini de isaretledim. bakalim ne kadar süre sonra gelecek ?

bu arada aklimda olan bir soruyu daha sormak istiyorum, bluray iso larda harici ses dosyasini da oynattirabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk açtığım anda denediğim ilk dosyada altyazı vardı. Kayma olduğunu fark ettim ve senkronizasyon o kadar uzun sürüyor ki, benim gibi eski filmler izliyorsanız tam senkronlu altyazı bulmak zor oluyor. Film boyu sürekli 1 dakika 1 dakika durdurmam gerekir. Bunu görünce zaten cihazdan direkt soğudum. Görüntüde de kalitesinden çok o fps düşüşleri sinirimi bozdu. Hepsi birleşince 450 TL'lik bir cihazı tutmanın anlamsız olacağına karar verdim. Eskitmeden ihtiyacı olan birine satayım dedim ve aldığım fiyattan 10 TL fazlaya sattım. Bunun yerine güzel bir NAS alıp TV'den izlemeye devam ederim, daha mantıklı benim için. 3D isolar için de bilgisayarı bağlıyorum televizyona, KODI ile 10 numara oynatıyor. Kısacası yıllardır merak ederdim TV boxu, aldım denedim, bana uygun bir cihaz olmadığını anladım.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.