Şimdi Ara

Bilgisayar magazası acıcam Değişik fikirler ? Acil yardım arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar magazası açıyorum.Oem notebook , boş cd , aksesuar falan falan satıcam.Bunlara ilave ediceğiniz ve satışları patlatacak değişik fikirleriniz varmı arkadaşlar yardım edin

Online Oyun Pazarında Tek Adres
    www.gamepazar.com
  • Ipod lar için veya diğer bilgisayar parçaları için bildiğin toptancılar var mı ?
    Online Oyun Pazarında Tek Adres
    www.gamepazar.com
  • doğru düzgün teknik servis,ve iyi satış elemanları çalıştırırsan,bu bile yeterli olur.Müşteriyi "kaz" gibi görme

müşteri ile ilgilenmen çok önemli.

Şekil 1-A da görüldüğü gibi(inventus)
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • pc mağazası açmanı tavsiye etmem. karlar çok düşük pişman olursun.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer bir pc mağzası açıcaksanız bunun yerine bir yerde küçük bir depo tutup internet mağzası açın sonra piayasada tutunursanız mağza açarsınız. İnternet mağzaları ile rekabet edemezsiniz
  • sana tavsıyem su olur gıbıme gelıyor.cogu bılgısayar fırmasında(eger bunlar yuksek satsı yapan yanı cok kazanan yerler ıse) goruntuye onem vermez.gerek duymazlar.ama sne ılk acacagıbın ıcın bı vıtrın yap abı.oem parca koy.laptop koy.goruntuyu gzuellestır.sonraa musterıyle ılgın ıı olsun.en onemlısı bu guleryuz.mesela ben cok yer gezdım adamlar ılgılenmıyor dıye alısverıs yapmadım.ılgılenseydı cok kazanacaklardı mesela.ama dedııgm gıbı ılgı.ve bıraz fıyatta yardımcı olmaya bak.pıyasadan cok ustte tutma.bos cd olayına gelınce.o ısın toptancılıgında cok para var.eger o ısı yapacaksan oem parcayı bırak.ve suda var ıkıncı el magazası ac abı.oem ıcın.cok kazanırsın valla.secenek yok.gereklı olan mangırrrr
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.