Şimdi Ara

Lg g3 32 gb 3 gb ram d-855 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

Orijinalden alıntı: casablancali

arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SebastiyanN

quote:

Orijinalden alıntı: casablancali

arkadaslar telefon bosta ısınmıyor konusurkende ısınmıyor ınternette gezınırkende ısınmıyor ama video izlderken oyun oynarken cok ısınıyor bu normalmı suanda android surumu 5.0 ben 6.0 a gecsem ısınma sorunu duzelırmı sizce bu sorunu halledebilen varmı saygılar

DOSTUM NORMAL OLARAK ISINMASI SIKINTI DEGILDIR CUNKI OYUN OYNAMAK VIDEO IZLEMEK VS SEYLER TELEFON DURMADAN CPU VE ISLEM DEVAM EDIYOR BUDA TELEFONUN ISINMASINA YOL ACIYOR KORKMA HER ANDROID TELEFONDA BU SIKINTI VAR EGER ISINMA AŞIRI DERECEDE ISE BI SERVISE GORUN DERIM

malesef telefonun garantısı doldu zaten 2. el almıstım kutusu faturası yoktu zaten alalıda 6 ay oldu telefonda herhangı bi rsıkıntı yok ses konusma dokunmatık hızı bunlarda sıkıntı yok ama bazı oyunları oynadıgımda cok asırı ısınıyordu 1 kac kere telefon asırı ısınmadan kendını kapatmıstı lg g3 lerde ısınma sorunu var oldugu soylenıyor ama yenı gelen android surumlerınde bu sorun duzelıyormu onu merak ediyorum

• casablancali C kullanıcısına yanıt
    2k nında bunda etkisi var hocam işlemciyi çok yoruyor.

İntel Skylake i5 6600k---Asus Maximus VIII Ranger---Kingston 8 GB DDR4 2666 Mhz Ram---EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0---Thermaltake Core V51---Thermaltake 80 Bronze 750W---WD 500 GB 7200 RPM HDD---Corsair 128 GB SSD---Cooler Master Seidon 120V V2 Sıvı Soğutma---Asus VN247H 23.6 Gaming Monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.