Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (682. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.769
Cevap
358
Favori
841.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten ben teslim almadan sen alcantaranın konforundan bahsediyordun. Ben de abartıyor mu acaba diyordum🙂. Eski aracım komple siyah deri koltuk olduğundan yazın güneş altında beklediğinde ilk binişte derinin nasıl yandığını iyi biliyorum. Hakikaten arabanın içi pişse de koltuk yanmıyor şu an.
    Bu arada aydınlatma grubunu da beğendim ben. Gece sürüşü oldukça zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 5 Temmuz 2025; 9:18:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu geri çağırma doğru mu

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcopolo34 kullanıcısına yanıt

Alcantra yakmaz, terletmez, ozel kumastir..Ben cok aradim Hybrid icin yoktu, zam gelecek diye aldim deri mecbur :)

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Siz de sağlıkla binin kazasız belasız. Hanımla ilk niyetimiz Hybrid C4'tü ancak çift kavrama küçük bir soru işareti olsa da bagaj daha belirleyici oldu.

• marcopolo34 kullanıcısına yanıt

Hanim rahat kullanir, tesekkur ederim, benim hanim da 308'den gecti, Alisti boyutlarina yavas yavas..Memnunuz simdilik, daha yeni arac ama sanziman saglam geldi bana..Gorus acilari bence iyi, rahatsizlik cekmeyecektir, gule gule kullanin sizler de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 5 Temmuz 2025; 21:11:22 >
  • C4 ün 10 bin bakımında olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir yağlı trigerli motorlar için

• VrdrAzl V kullanıcısına yanıt

C4'ün bakımı 10.000 kmde değil 15.000 kmde yapılıyor. Dikkat etmeniz gereken şey 1.2 puretech motor için uygun olan yağı kullanmak

• Otoyolda 100-120 km/h giderken bütün ekranların gidip 2-3 sn sonra geri gelmesi bende de oldu dün. Umarım sürekli yaşanmaz bu durum.

• 2025 Güncel fiyatlardan haberi olan var mı ?

• XenopHop kullanıcısına yanıt

opsiyonsuz c4 max 1640 full opsiyonlu 1780 fiyat aldım. 2023 te 1250 liraya almayıp şimdi alsaymışım daha iyi:)

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Neden daha iyi hocam

1640 ile 1250 arası 390K fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Neden daha iyi hocam

1640 ile 1250 arası 390K fark var.

Muhtemeldir ki, faize koysa 2 senede 1 araba parası daha getirisi olurdu. Araba bedavaya gelirdi.

• arkadaşlar hayırlı akşamlar. aracın ilk açılışında navigasyon kendi kendine aynı güzergahı kurup yol tarifine başlıyor. bir türlü çözemedim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FARUK . stHM8 F kullanıcısına yanıt
    Araci kapatmadan rotayi iptal ediyormusunuz?

Telefonunuzdan da iptal edin orda kurulu kaliyorsa ordan aliyordur bir ihtimal

Orada ev konumunu silmeniz lazim..Gerci Carpi isaretiyle kapatiyorsunuz ama ayarlardan kurcalamak lazim, hani kapatma vardir elbet..

• zaten yolu kurunca ilk işim iptal etmek oluyor. her çalıştırmada değil de ara ara yapıyor. ev konumu olayına da bakayım👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

katılıyorum ben de 1172 ye aldım 2023 ağustosta altın ve bir miktar da borsada para vardı almasaydım şimdi çok daha iyi bir arabaya biniyor olurdum

özellikle altın 2 kattan fazla gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triceratops -- 8 Temmuz 2025; 8:22:19 >

Aracın kendi navigasyonundan bahsediyorsanız eğer, bir süre aynı başlangıçtan, aynı saatlerde, aynı hedefe gidiyorsanız, otomatik olarak yol tarifine geçiyor.

Mesela ben her pazar sabah 10:30 da kızımı kursa götürüyordum, birkaç kez aynı tekrardan sonra navigasyon kendisi otomatik yol tarifi vermeye başladı evden kursa, o saatte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 8 Temmuz 2025; 9:37:33 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Gelen faize hiç dokunulmayacaksa evet

• Merhaba arkadaşlar dışardan hava üflemesini açtığımda bazen anlık 1-2 saniyelik hava üflemeyi kesip yeniden devam ediyor nadir olan bir şey bu sıkıntı oluşturacak bir şey midir?

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.