Benim de ATX psu sığmaz ise bu iki güç kaynağından birini düşünüyorum. |
SFF / MINI ITX Severler Kulübü (86. sayfa)

-
-
Bendeki model Msi Mag B460 Mortar Wifi modeli.
- Form FaktörüMicro ATX (mATX)
- Boy24.3 cm
- En24.3 cm
Biraz kaslı bir anakart aceba sığar mı NR200P içine? Gerçi genede denemeden galiba yorumlanması zor ama bendeki bayağı normal standartlarda olabilme olasılığı düşük geldi bana
-
hocam maalesef 244x226 sığıyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bilgisayar işi hep böyle kesin bir yerde aksilik çıkıyor. -
Ucuz olanı alırdım ben olsam. Sf600 plat güzel kablolarla geliyor. Gold spagetti kabloyla. Cm ise pahalı çıktı. Gerçi hepsi pahalandı. Ben sf600 den pek şaşmam yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Ocak 2021; 18:35:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradaki 50watt bile önem kazanıyor gibime geliyor. Çünkü 3080 ve 5600x ile 600watt limitte gibi kalıyor.
Ayrıca sf600 Gold 2x8pin kablo ile geliyor.
V650 ise 4x8pin ile geliyor.
İkisini de satın aldım. ama hangisini kullansam bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 22 Ocak 2021; 23:3:18 > -
-
güle güle kullanın hocam çok güzel görünüyor.
-
Teşekkür ederim hocam, umarım sizde yakın zamanda mesh-licious unuza kavuşursunuz :)
-
hocam teşekkür ederim, şubat 9'da ön sipariş abd için başlayacakmış. yıl ortasını bulacak büyük ihtimalle buraya gelmesi
-
Güzel olmuş. Atx'in sığmış olması harika :)
5600x stock hali %100 yükte 95 watt kadar çeker.
3080 ise 300watt civarı. Hadi abartalım hepsini. Biri 400Watt çeksin(ki mümkün değil), öbürü 150watt çeksin. 550watt yapar yine yeter.
Ben rtx 2060 ile ryzen 3600'ü 350 wattlık psu ile besledim. Itx için bu değerler gayet yeterli, gayet normal. 7 tane itx kasa topladım. Şu an elimde rtx 2080ti var ki 340 watt çekiyor, yine de sf600 kullanıyorum ve yetiyor. İşlemcim de öyle zayıf değil 3700x. Hatta bundan önce de ucuz sayılan fsp dagger 600w ile besledim bunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Ocak 2021; 0:34:12 >
-
Hocam yaklaşık 5 tane küçük kablo bağını birbirine bağladım ve ön taraftan dolandırdım, toplam 10 adet kablo bağı kullandım. PSU modüler olduğu için sadece gerekli kabloları kullandım o şekilde bile zor sığdı. Ek olarak ön panel jak grişini kullanmıyodum o da 2 vida sökerek çıkarttım kolay bir şekilde, çıkartmasam kablo bağı üstüne biniyordu.
Ön taraftan bir fotoğraf daha ekledim.
-
NZXT H1 kasa nereden bulunur🙃 -
Arkadaşlar eğer düşünen olursa dükkanında Silverstone 600w gold sfx psu mevcuttur.
-
Evet kablo almakla veya çoklayıcı almakla uğraşmamak için düşünülebilir fiyatları yakın ise.
-
Corsair fanlari pek duyulmuyor, ben simdiye kadar gurultu yapan sf600 gormedim. CM ise degistirilebilir fani var bu da guzel bir ozellik.
Aradaki 50watti dusunecek bir sey yok asagidaki tablo duvardan kac watt cektigi ile ilgili toplam sistemin. Icinde ne oldugu ise yazmiyor. Islemcinin kac watt tukettigi de onemli. 496watt tuketmez 3090, 3090'li sistem 496watt tuketir bu ikisi farkli seyler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X