Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.427
Cevap
153
Favori
221.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de ATX psu sığmaz ise bu iki güç kaynağından birini düşünüyorum.

• Omara kullanıcısına yanıt

Bendeki model Msi Mag B460 Mortar Wifi modeli.

Biraz kaslı bir anakart aceba sığar mı NR200P içine? Gerçi genede denemeden galiba yorumlanması zor ama bendeki bayağı normal standartlarda olabilme olasılığı düşük geldi bana

• Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef 244x226 sığıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bilgisayar işi hep böyle kesin bir yerde aksilik çıkıyor.
  • SuperMert kullanıcısına yanıt

Ucuz olanı alırdım ben olsam. Sf600 plat güzel kablolarla geliyor. Gold spagetti kabloyla. Cm ise pahalı çıktı. Gerçi hepsi pahalandı. Ben sf600 den pek şaşmam yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Ocak 2021; 18:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Aradaki 50watt bile önem kazanıyor gibime geliyor. Çünkü 3080 ve 5600x ile 600watt limitte gibi kalıyor.

Ayrıca sf600 Gold 2x8pin kablo ile geliyor.
    V650 ise 4x8pin ile geliyor.

İkisini de satın aldım. ama hangisini kullansam bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 22 Ocak 2021; 23:3:18 >
  • Arkadaşlar ne yaptım ne ettim bir şekilde sığdı ATX PSU. Şu an için sıcaklık testi vs yapmadım yarın yaparım. Kasa çok güzel, masamda da çok güzel durdu. Her şeyin bu kadar sığması beni şaşırttı açıkcası. Güç kaynağı ve Ekran kartı birbirine hiç temas etmiyor. NH-U12S de yan kapağa değmiyor. Altta intake olarak artic P12, eksoz olarak arkada noctua NF-B9 ve üstte eksoz olarak kasanın kendi içinden çıkan sickleflow u kullandım. Cable management a pek zamanım yoktu, ona da yarın öbür gün bir daha bakacağım. Görselleri ekliyorum:

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

• Alpostros kullanıcısına yanıt

güle güle kullanın hocam çok güzel görünüyor.

• Omara kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, umarım sizde yakın zamanda mesh-licious unuza kavuşursunuz :)

hocam teşekkür ederim, şubat 9'da ön sipariş abd için başlayacakmış. yıl ortasını bulacak büyük ihtimalle buraya gelmesiSFF / MINI ITX Severler Kulübü 

Güzel olmuş. Atx'in sığmış olması harika :)

5600x stock hali %100 yükte 95 watt kadar çeker.

3080 ise 300watt civarı. Hadi abartalım hepsini. Biri 400Watt çeksin(ki mümkün değil), öbürü 150watt çeksin. 550watt yapar yine yeter.

Ben rtx 2060 ile ryzen 3600'ü 350 wattlık psu ile besledim. Itx için bu değerler gayet yeterli, gayet normal. 7 tane itx kasa topladım. Şu an elimde rtx 2080ti var ki 340 watt çekiyor, yine de sf600 kullanıyorum ve yetiyor. İşlemcim de öyle zayıf değil 3700x. Hatta bundan önce de ucuz sayılan fsp dagger 600w ile besledim bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Ocak 2021; 0:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpostros

Arkadaşlar ne yaptım ne ettim bir şekilde sığdı ATX PSU. Şu an için sıcaklık testi vs yapmadım yarın yaparım. Kasa çok güzel, masamda da çok güzel durdu. Her şeyin bu kadar sığması beni şaşırttı açıkcası. Güç kaynağı ve Ekran kartı birbirine hiç temas etmiyor. NH-U12S de yan kapağa değmiyor. Altta intake olarak artic P12, eksoz olarak arkada noctua NF-B9 ve üstte eksoz olarak kasanın kendi içinden çıkan sickleflow u kullandım. Cable management a pek zamanım yoktu, ona da yarın öbür gün bir daha bakacağım. Görselleri ekliyorum:

Hocam kasa olarak sanırım nr200p kullandınız. kasanın Özelliklerinde sadece sfx ve sfx l psu destekli yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Siz nasıl sigdirdiniz, biraz detaya iner misiniz. Siyah kablo kelepçesi görüyorum ama sizin anlatmaniz daha güzel olur. Oynama hareket vs var mi?

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

Hocam yaklaşık 5 tane küçük kablo bağını birbirine bağladım ve ön taraftan dolandırdım, toplam 10 adet kablo bağı kullandım. PSU modüler olduğu için sadece gerekli kabloları kullandım o şekilde bile zor sığdı. Ek olarak ön panel jak grişini kullanmıyodum o da 2 vida sökerek çıkarttım kolay bir şekilde, çıkartmasam kablo bağı üstüne biniyordu.

Ön taraftan bir fotoğraf daha ekledim.

• NZXT H1 kasa nereden bulunur🙃
  • Arkadaşlar eğer düşünen olursa dükkanında Silverstone 600w gold sfx psu mevcuttur.

• L.J kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şimdi baktım değerlerde hata yok ise dediğiniz gibi.500watt bile çekmiyor.
    Fakat Corsair sf600 gold 2x8pin kablo ile geliyor. Benim gpu 3x8pin. Coolermaster hem 50watt yüksek hemde 4x8pin olarak geliyor. Tercih sebebi olabilir mi ? Ne dersiniz... SFF / MINI ITX Severler Kulübü

Evet kablo almakla veya çoklayıcı almakla uğraşmamak için düşünülebilir fiyatları yakın ise.

• Corsair 1100 600w 50a
    Cm 1000 650w 54a

Fakat ben halen aradaki 50watt beni düşünüyorum.

Ayrıca özellikle gold versiyon da Fan curve ile ilgili bir arkadaş olumsuz düşünce belirtti.

Birde bu şekikde tablo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 23 Ocak 2021; 10:21:27 >

Corsair fanlari pek duyulmuyor, ben simdiye kadar gurultu yapan sf600 gormedim. CM ise degistirilebilir fani var bu da guzel bir ozellik.

Aradaki 50watti dusunecek bir sey yok asagidaki tablo duvardan kac watt cektigi ile ilgili toplam sistemin. Icinde ne oldugu ise yazmiyor. Islemcinin kac watt tukettigi de onemli. 496watt tuketmez 3090, 3090'li sistem 496watt tuketir bu ikisi farkli seyler.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.