Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.484
Cevap
154
Favori
237.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba hocam gumrukte hic problem olmadı 3 gun içinde sonuçlandı. saolsun paketi bile açmamışlar sonrada aras kargo ile geldi.kargo ve gumruk parası cıkmadı.

SFF / MINI ITX Severler Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 25 Ekim 2025; 23:2:7 >
    BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD

• KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt

Epey şanşlıymışsınız. Gümrük limiti 30€. Üstünde olursa gümrük müşaviri ile çekmek mecburi. O zaman da ürünün vergisi, kendisinden yüksek çıkıyor SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

valla acık soyleyeyim ,bu soylediklerinin hepsini biliyorum.3 ay once beyin kanaması gecirdim, cok sukur gayet iyiyim suan,bir kaç konusmada ve parmak uclarında uyusukluk cekiyorum oda geçer insaalah.Bu sure zarfında (izinli olduğum) 2 boyunca pc yi değiştirme kararı aldım .youtube ta hep mITX formatlara bakıyordum,bi cesaret geldi kaybedecegim 10 bin tl olur dedim aldım.O zaman ki akıl yerinde degilmişSFF / MINI ITX Severler Kulübü Halen şaşırıyorum kendime gümrükten nasıl gecti anlayamadım.aras kargo getirdi ,soruyorum çocuğa parası olması lazım diyorum yok abi ortalama bir ücretsiz küçük bir kargo işte diyor.

Telegram linki paylasırsan sevinirim.

BITFENİX PRODIGY I GIGABYTE GA-AB350N-GAMING WIFI I RYZEN 7 3700X IMasterLiquid ML240L RGBI 16Gb DDR4 HYPERX PREDATOR RGB I SAMSUNG 960 EVO 250GB I 3TB WD GREEN I SENHEISER RS-170 IANKER Q10 BLUETOOTH KULAKLIK I LOGITECH PRO9000 I LOGITECH F710 X2 I A4 TECH BLOODY R8 I SEASONIC X 850 GOLD
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Hiçbir şey sağlıktan önemli değil.

Ben o grupta değilim. Kendim ayrılmıştım birkaç ay önce. Kendisi görünce, özelden dönüş yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.