Şimdi Ara

SFF / MINI ITX Severler Kulübü (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: by_bulbul Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.435
Cevap
153
Favori
223.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 12400F, Asus H610i-Plus D4 ile itx toplayacaktım. Düşündüğüm kasa Silverstone Sugo idi. Ancak döviz yükseldikçe kasasının fiyatı, fırsat bu fırsat diyerek %10’dan fazla yükseldi. Sinir oldum doğal olarak. Bu fiyat civarında önerebileceğiniz kasa var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Bu gün birinden itx anakart işlemci aldım nzxt h210 kırmızı kasası var benim ihtiyacım olmadığı için almadım 1500’e verebilirim diyordu.Fiyatları nedir işine yarar mı bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Hiç hoşuma gitmiyor o kasa hocam. O yapıda daha güncel Phanteks Eclipse P200 Air var. Üç slot ekran kartı uyumlu. En kötü onu alırım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 14 Mart 2024; 16:39:7 >
    Haklısınız zaten itx sınıfı da diyemeyiz o kasaya daha çok matx gibi.Daha önce manta kullanmıştım boyutu gerçekten büyük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Corsair 380T White satılır hocam SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

Şuan 10400f, h410i kullanıyorum. Az önce 12400f ve h610i siparişi verdim bakalım memnun kalacak mıyım SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

Bu arada 10400f ve h410i satılır hocam SFF / MINI ITX Severler Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 15 Mart 2024; 19:51:9 >
  • İtalyan Aygiri kullanıcısına yanıt

Kasa aldım. Teşekkürler.

• Arkadaşlar haftaya yurt dışı seyahatim var da acaba herhangi bir bilgisayar parçası (mesela anakart) getirsek kutusuyla falan sorun oluyor mu ülkeye girişte? Uyguna bulursam B650 anakart alayım diyordum.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt
    Kendi adınıza kesilmiş faturası olursa ve kutusunun güvenlik etiketi açılmış olursa sorun olmaz hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufuks36 kullanıcısına yanıt

Anladım, zaten kişisel kullanım için alacağımdan kutusunu açarım sorun değil. Teşekkür ederim hocam.

• Herhangi bir sorun olmaz. Ben SF750 getirmiştim, ondan önce bir tanıdığa Dyson getirdim kocaman kutu. Tax-free almayı unutmayın ama

Merhaba, uyar hocam, h210'mu almayı düşünüyorsunuz?

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Tax free alacağım muhakkak, teşekkür ederim.

evet hocam sipariş verdim kasa ve psu'yu. Kötü mü yaptık niye öyle dediniz :)

H210 itx camiasında çık sevilen bir kasa değil maalesef :) bunun haricinde bende neredeyse hiç kullanılmamış 1 adet vardı, değerlendirebilirdik diye düşündüm.

• Ben de bayramda Batum’a gitmeyi planlıyorum. Mümkün olursa anakart veya ekran kartı getireceğim. Vergi iadesi olayını deneyimleyen oldu mu hiç acaba orada?

Benzer boyutta Phanteks Eclipse P200A var. Çok daha iyi kasa. Kargonuz gelmediyse bakın, hoşunuza giderse iptal edip onu alırsınız.

Katılıyorum. Çok kısa süre kullandım kasayı memnun kalmıştım. Elimde mevcut kutusunda garantili. Baya uyguna satıyorum. İlgilenen pm atabilir. Itx hobinizin olması demek sürekli elinizde 2-3 adet kasa olması demek galiba:)

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.