güncel https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157796805 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kace00 -- 26 Mart 2025; 1:30:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (285. sayfa)

-
-
-
göz numaram eşit olsa ya da düşük olsa lense 5 kuruş vermem şu devirde. Takması dert, kullanması dert. 2005'den beri kullanıyorum konuyu açan benim, her sene lens alırdım ama bu seneki fiyat artışı artık nirvana yapmış. Bir şekilde 2 sene önce almıştım lensleri 1.6k ya bu sene aynı lens takımı 5,5k civarı tutuyor. fiyat artıyor diye yıllık paketi 2 sene kullanıyordum ben. Bu seneki artış ile felaket şok yaşadım.
2023 temmuzda da dolar fırlamıştı ve uulan çok zamlanmış demiştim ama taksit maksit bir şekilde almıştım koymuyordu. ama 5 - 6k lense vermek akıl karı değil artık. Lanet olsun böyle düzene be. Zorla ameliyat ol diyorlar
-
Hocam yorumunuz için teşekkürler, ben de baktım siteden ancak lensler aylık 3k'ya tekabul ediyor bunun ekstrası da olur şimdi lense o parayı vereceğime gider pahalı gözlük alırım konforunu yaşarım daha iyi. Almaktan vazgeçtim valla.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X