-
-
göz numaram eşit olsa ya da düşük olsa lense 5 kuruş vermem şu devirde. Takması dert, kullanması dert. 2005'den beri kullanıyorum konuyu açan benim, her sene lens alırdım ama bu seneki fiyat artışı artık nirvana yapmış. Bir şekilde 2 sene önce almıştım lensleri 1.6k ya bu sene aynı lens takımı 5,5k civarı tutuyor. fiyat artıyor diye yıllık paketi 2 sene kullanıyordum ben. Bu seneki artış ile felaket şok yaşadım.
2023 temmuzda da dolar fırlamıştı ve uulan çok zamlanmış demiştim ama taksit maksit bir şekilde almıştım koymuyordu. ama 5 - 6k lense vermek akıl karı değil artık. Lanet olsun böyle düzene be. Zorla ameliyat ol diyorlar
Hocam yorumunuz için teşekkürler, ben de baktım siteden ancak lensler aylık 3k'ya tekabul ediyor bunun ekstrası da olur şimdi lense o parayı vereceğime gider pahalı gözlük alırım konforunu yaşarım daha iyi. Almaktan vazgeçtim valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasarz -- 23 Temmuz 2025; 17:42:36 >_____________________________
-
Merhaba arkadaşlar Ankara da en uygun fiyata günlük lens nereden alabilirim ?
Bilgisi olan var mı ?
_____________________________ https://abnb.me/e/yhPEehmoC8
----
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt