Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.712
Cevap
78
Favori
249.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
Giriş

Normal şartlarda 3 yıla kadar rahat ömrü var. Genel olarak markadan bağımsız olarak 2 bakımda bir veya 25-30 bin km'de bir değişim önerilir. Minimum 1 Milyonluk bir araçta 400 TL lik benzin filtresinden kaçmak mantıksız olur.

• Arkadaşlar 940.000'e ölü fiyata veriyorum resmen. Bilginiz olsun

• 4 yıldır kahrımı çeken c3'üme bugün elveda ettim. Buruk bir şekilde ayrıldık birbirimizden. Araçtan o kadar memnundum ki. Tek sorun iç hacim ve SUV bir araca geçme isteğiydi. 21 model aracımı 1 milyona Tiggo 7 ProMax araçla takas ettim. Hoşcakalın arkadaşlar...

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Kaç modeldi aracınız hocam?

Triger sorunu yaşadınız mı?

• seneskilic kullanıcısına yanıt

2021 modeldi. 20 bin km'de, herhangi bir mekanik yada elektronik sorun yaşamadım araçta.

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

Hiç PSA grubu araç kullanmamış birkaç forum üyesi bu araçların motorunun 10 bin kmde patladığını yazıyor ama :)

Hayırlı olsun hocam, alana da satana da.

• Merhaba, 2021-22 model 35bin km i asmamis shine paketli C3 bakiyorum. Fiyat olarak gercek piyasasi nedir suanda hasarsiz, degisensiz, tramersiz saglam bir aracin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, uzun zamandır araştırıyorum. ilk arabam olacak bir galeriden alacağım. yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü pek anlamıyorum arabalardan. bugün bakmaya gideceğim. sormam gerekenler nedir, özellikler şu şekilde ;

C3 1.2 PureTech, Feel Bold

40,000 Km de

2024 Model

Garanti Hayır işaretlenmiş

Komple yetkili servis bakımlıdır yazıyor.

Boya, değişen, hasar vs yok.

• 2024 modelse garantisi devam ediyodur.

1 yıllık araba için 40.000 km çok, nasıl kullanıldı acaba? trigeri bir kontrol ettirin mutlaka.

Arabanın bu kmde 2 defa bakıma girmesi gerekiyordu.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

Bugün gidip bakacağım, 40 bin bana da çok geldi. ekspere sokacağım zaten tabi

• Eksper çok şeyi anlayamıyor. Araç servis bakımlıysa servise ruhsatla birlikte gidip servisten aracın geçmiş kayıtlarını alın.

• toomuchloveforRain kullanıcısına yanıt

Ne kadar diyor? Yıla göre km yüksek bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.