Normal şartlarda 3 yıla kadar rahat ömrü var. Genel olarak markadan bağımsız olarak 2 bakımda bir veya 25-30 bin km'de bir değişim önerilir. Minimum 1 Milyonluk bir araçta 400 TL lik benzin filtresinden kaçmak mantıksız olur. |
YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (186. sayfa)

-
-
Arkadaşlar 940.000'e ölü fiyata veriyorum resmen. Bilginiz olsun
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-elektrikli-arac-aldigim-icin-satilik-1.2-benzinli-c3-otomatik-1250331057/detay -
4 yıldır kahrımı çeken c3'üme bugün elveda ettim. Buruk bir şekilde ayrıldık birbirimizden. Araçtan o kadar memnundum ki. Tek sorun iç hacim ve SUV bir araca geçme isteğiydi. 21 model aracımı 1 milyona Tiggo 7 ProMax araçla takas ettim. Hoşcakalın arkadaşlar...
-
Kaç modeldi aracınız hocam?
Triger sorunu yaşadınız mı?
-
2021 modeldi. 20 bin km'de, herhangi bir mekanik yada elektronik sorun yaşamadım araçta.
-
Hiç PSA grubu araç kullanmamış birkaç forum üyesi bu araçların motorunun 10 bin kmde patladığını yazıyor ama :)
Hayırlı olsun hocam, alana da satana da.
-
Merhaba, 2021-22 model 35bin km i asmamis shine paketli C3 bakiyorum. Fiyat olarak gercek piyasasi nedir suanda hasarsiz, degisensiz, tramersiz saglam bir aracin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba, uzun zamandır araştırıyorum. ilk arabam olacak bir galeriden alacağım. yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü pek anlamıyorum arabalardan. bugün bakmaya gideceğim. sormam gerekenler nedir, özellikler şu şekilde ;
C3 1.2 PureTech, Feel Bold
40,000 Km de
2024 Model
Garanti Hayır işaretlenmiş
Komple yetkili servis bakımlıdır yazıyor.
Boya, değişen, hasar vs yok.
-
2024 modelse garantisi devam ediyodur.
1 yıllık araba için 40.000 km çok, nasıl kullanıldı acaba? trigeri bir kontrol ettirin mutlaka.
Arabanın bu kmde 2 defa bakıma girmesi gerekiyordu.
-
Bugün gidip bakacağım, 40 bin bana da çok geldi. ekspere sokacağım zaten tabi
-
Eksper çok şeyi anlayamıyor. Araç servis bakımlıysa servise ruhsatla birlikte gidip servisten aracın geçmiş kayıtlarını alın.
-
Ne kadar diyor? Yıla göre km yüksek bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X