Şimdi Ara

Telemetry Sistemi Arduino Raspberry Pi -YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Telemetry sistemi yapmayı düşünüyorum bu sistem sıcaklık voltaj akım hız gibi verileri okuyup bana göndermesi lazım arduinoyla yapmayı düşündüm fakat verilerin okunduğu yerde bir görsel arayüz olmasını istiyorlar bende raspberry pi ile yaparım diye düşündüm biraz c# öğrendim ve bir görsel arayüz oluşturdum fakat bunu raspberry pide nasıl ekranda göstericem ve arduinoyla raspberry pi bağlantısını nasıl yapıcam bunları bilmiyorum şimdiden herkese teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreOGUT -- 12 Temmuz 2016; 0:08:17 >

• tübitakçı seni :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcıPilot kullanıcısına yanıt
    Boş Durmaktansa Birşeyler Yapmak Lazım:D
  • bir adet arduino yun alın yada yun shield. Okuma değerlerinizi cep telefonuna gönderebileceğiniz android app lar bolca var. Yada HTML gönderirsiniz.

Raspi ile yapacaksanız bir adet adc hat alın. Değerleri okuma konusunda size yardımcı olur.
  • hocam raspberry ile yaparsam ondaki görsel arayüzü nasıl ayarlarım yani hangi programla görsel arayüz oluşturabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOGUT

hocam raspberry ile yaparsam ondaki görsel arayüzü nasıl ayarlarım yani hangi programla görsel arayüz oluşturabilirim

QT Creator bakabilirsin. C++ ile arayüz programlamaya izin veriyor ve crossplatform.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En basitindenhttps://googlecreativelab.github.io/coder/

Eğer daha sofistike bişey istersen:
    • Flask ya da Django ile kendi web arayüzünü yapabilirsin
    • C#, C++, Python gibi diller ile masaüstü uygulaması yapabilirsin.

• CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben C# da arayüz yapsam onu program haline getirsem raspberry pi de çalıştırabilir miyim yani ek birşey gerekir mi
  • Normal bir masaüstü ya da laptop bilgisayar için nasıl yapıyorsan aynı şekilde kodlayacaksın. Derlemesi için de internette tonla kaynak mevcut.

• raspi ve c#, hmmm, güzel bir bilgi oldu. Çok teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raspi ile node.Js ile bunu yapabilirsiniz. Diğer bütün dilller ile de mümkün ancak Raspi'de kullanacağınız işletim sistemi üzerinde geliştirmeniz gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.