Şimdi Ara

Alchemy Ve Tablet Kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
55.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skillet

Tebrikler

Alıntıları Göster
    resetler olanlar yeni vermeyede yarıyo mu ???????

• quote:

Orijinalden alıntı: aggresive

resetler olanlar yeni vermeyede yarıyo mu ???????

Alıntıları Göster
    Ayrıca monsterlardan yere düşenlerın adı stone deldır.Material denilir
  • abim eline salıkta bu tşların altında %10-%20-%30 var bunlar ney?????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkroad_maras

abim eline salıkta bu tşların altında %10-%20-%30 var bunlar ney?????????????????
    %10 %20 %30 bunlar diğer ekli blue lara etki edip etmeme oranı %10 olursa diğer blue lara bişi olmuyo ama %30 da biraz daha fazla risk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggresive

%10 %20 %30 bunlar diğer ekli blue lara etki edip etmeme oranı %10 olursa diğer blue lara bişi olmuyo ama %30 da biraz daha fazla risk :D

Alıntıları Göster
    void rondo nerden alınıyo ya jangan da var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

void rondo nerden alınıyo ya jangan da var mı??

Alıntıları Göster
    la cevap yazın please!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ´ Raéγ

la cevap yazın please!

Alıntıları Göster
    yüzükcüden alınıyo git bulursun ve bu arada güzel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidennn

yüzükcüden alınıyo git bulursun ve bu arada güzel çalışma

Alıntıları Göster
    bn bişey sorucam dielm elimizde bi tane silah war int 4 str 3 biz bu silaha bi int daha basıp int 5 yapmak istıoruz.peki int tablet alıp basınca kesin int 5 olurmu?. olmayıp diger 4 int te gidebilirmi. yada diger str 3 etkilenebilirmi.

cevaplarsanız sewinirim?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ngn_

bn bişey sorucam dielm elimizde bi tane silah war int 4 str 3 biz bu silaha bi int daha basıp int 5 yapmak istıoruz.peki int tablet alıp basınca kesin int 5 olurmu?. olmayıp diger 4 int te gidebilirmi. yada diger str 3 etkilenebilirmi.

cevaplarsanız sewinirim?????

Alıntıları Göster
    Crt basan tablet in adı ne ?
    we bununda yan etkisi warmı?
    örn: int basarken mag attackın +0 a düşmesi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Crt basan tablet in adı ne ?
    we bununda yan etkisi warmı?
    örn: int basarken mag attackın +0 a düşmesi :S

Alıntıları Göster
    thx
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4nific3nt

thx

Alıntıları Göster
    ardaslar crit i hangi stone basıo.

bi de bu stone kullandıgımzda silahın özelliklerinin düsme veya silahın yanma ihtimali varmı?
    acil cvp lütfen 24 sos dagger ıma crit basmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

bi de bu stone kullandıgımzda silahın özelliklerinin düsme veya silahın yanma ihtimali varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: halil88

lol koca forumda bir bilen yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Bi kac ek bilgi ile toparlarsak ...

alchemy nin temelini element olarak kabul edelim anlayabilmek icin oncelikle ...

4 cesit elementimiz var oyunda;
    1- Water
    2- Fire
    3- Wind
    4- Earth

bu elemntlerinde tum itemlerde oldugu gibi level yani dereceleri vardir 1 den 8 e kadar. Yani wind elementinin de 8 cesidi mevcuttur. Wind 1 wind 2 3 4 .... diye ...

Element elde etmenin 3 yolu vardir ...

1. kestiginiz monsterlardan dusen cop torbasi gibi alchemy materyallerini yuzuk kupe satan npc den alacaginiz void rono ile kirmak (kirma bahsine deginecegim),
    2. tum silah, kiyafet ve aksesuarlari yine ayni npc den alacaginiz destroyer rondo (dikkat digeri void rondo bu destroyer rondo) ile kirmak,
    3. hazir element satanlardan satin almak,

Resim 1 void rondo kullanimi (fuse all demeniz yeterli elbette inventory nizde olusacak 4 cesit element icin en az 4 slot bos yer olmali)
    Not: Void rondo kullanirken birden fazla alchemy materyalini kirmak icin sag koyabilirsiniz. Destoyer rondo ile item kirarken ise sag kirilacak tek item koyabilirsiniz ...

Not: dusuk levellerde 35*40 lvl e kadar element yaip element olarak satmak karlidir tablet ve tas kismina gecerseniz kariniz cok artmaz ...
    ancak 7 ve ozellikle 8. derece tabletleri tas yapmak karlidir. bu yuzden tablet tas isini yapabilmeniz icin yuksek lvl olmaniz gerekmektedir (dusuk lvl de de yapabilirsiniz ama ustte soyledigim gibi karli olmaz)...

Elementlerin nasil elde edildigini anladik bu elementlerin yaklasik rayiclerine gelecek olursak ...

LEVEL------1------2-------3--------4-------5------6-------7------8

Wind-----300---2-2.5k---750---2-2.5k----1k-----1k-----850----1-2k
    Fire------200----1.2k-----400----500-----800----900-----750----1k
    Water----200----350-----750---500-1k---1k----1-1.5k---500----1-2k
    Earth-----200----350-----400----500------1k----1-2k-----1k-----1k

Bunlar tabi yaklasik ederleridir. Serverdan server a degistigi gibi zaman zamanda degisebilir az bucuk ... lakin yaklasik bu rakamlara yakin doner ...
    wind 2 - wind 4 en kiymetlieridir her zaman fire 2 de kolay satilir ama daha cok bulunabildigi icin fiyati wind lardan dusuktur ...

Elementler satmak disinda ne ise yarar ?

kestiginiz monsterlardan tabletler duser misal jade tablet of int (lvl VIII) yazar altinda da ne ise yaradigi yazar. mesela int tabletinden yapilan int tasi itemlere intelligance ekler ve bu itemi kullandiginizda ya da giydiginizde MP niz artar.
    benzer sekilde str tasi ile eklenen str HP nizi arttirir.
    stamina tasi direkt HP ekler (itemin altinda yazar HP 200 increase diye)
    magic tasi direkt MP ekler
    challenge tasi silahin cratical ini siler ve yeni bi deger verir (bu tur taslar kumar gibi sans isi daha iyi yapabilecegi gibi daha kotude yapabilir critical i )

ben en onemli tablet - taslari yazdim digerlerinin de uzerinde ne ise yaradiklari yazar ...

gelelim tablet - element iliskisine;

tabletin uzerinde altta yazar, Earth element 5. lvl 45 unit - wind element 2. lvl 148 unit gibi ...
    eger elimizdeki tabletin uzerinde yazan gerekli elementlere sahip isek tablet ve elementleri birlestirip tas yapabiliriz ...
    misal 7. lvl str tabletimiz var 4 elementten de gerekli olan miktarlar elimizde mevcut ...
    bunlari birlestirir str tasi yapar isek bu tas 7. derece itemler uzerine basilabilir hale gelir ...

ederlerine gelinde daha alt dereceleri bilmiyorum pek ama 8. derece icin str tasi 2.5-3 milyon, int tasi 2-2.5 milyon, stamina 2.5-3 milyon, challenge 1,5-2 milyon eder piyasada ...

tablet ve element ile tas yapimi ise yukarida mevcut ...

Alıntıları Göster
    quote:

challenge tasi silahin critical ini siler ve yeni bi deger verir (bu tur taslar kumar gibi sans isi daha iyi yapabilecegi gibi daha kotude yapabilir critical i )

lol mol demeden once konuyu bi duzgun okusaniz diyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kharakoram

quote:

challenge tasi silahin critical ini siler ve yeni bi deger verir (bu tur taslar kumar gibi sans isi daha iyi yapabilecegi gibi daha kotude yapabilir critical i )

lol mol demeden once konuyu bi duzgun okusaniz diyorum ...

Alıntıları Göster
    onu bende gördüm hava yapmana gerek yok. o degeri silip yenisini verio.ben jade tabletlerden(degeri silmeyenler) hangisi die soruorum tabi varsa öle bi tablet.

ve 2 sorumda da jade tabletlerin yan etkisi varmı die sormustum onun cevabını göremedim baktım konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

onu bende gördüm hava yapmana gerek yok. o degeri silip yenisini verio.ben jade tabletlerden(degeri silmeyenler) hangisi die soruorum tabi varsa öle bi tablet.

ve 2 sorumda da jade tabletlerin yan etkisi varmı die sormustum onun cevabını göremedim baktım konuya

Alıntıları Göster
    quote:

Tabletlerin ne ise yaradigini anlamakta da zorlaniyorsun sanirim o yuzden sen bastan tekrar tekrar oku konuyu ...
    Silahin crit i bir tanedir ... Silahin crit ini degistirebilirsin ancak ... Jade taslar itemlere blue olarak altta gorunen satirlari eklerler ... Ve silahlarda critical gibi bir blue ozellik yoktur ...

astral immortal luck ve steady disinda taslarin hepsinde risk mevcuttur (istenmeyen ozellikleri degistirme riski) ... Ve bu riskin miktar tasin ozelliklerinde % olarak yazar ... (ki bunlarda yaziyor yukarida) ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kharakoram

quote:

Tabletlerin ne ise yaradigini anlamakta da zorlaniyorsun sanirim o yuzden sen bastan tekrar tekrar oku konuyu ...
    Silahin crit i bir tanedir ... Silahin crit ini degistirebilirsin ancak ... Jade taslar itemlere blue olarak altta gorunen satirlari eklerler ... Ve silahlarda critical gibi bir blue ozellik yoktur ...

astral immortal luck ve steady disinda taslarin hepsinde risk mevcuttur (istenmeyen ozellikleri degistirme riski) ... Ve bu riskin miktar tasin ozelliklerinde % olarak yazar ... (ki bunlarda yaziyor yukarida) ...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

quote:

aa prdon hocam haklısın kafa gitmiş biran. en son da yazmısın ama mesela jade tablet of int var dielim. ben onu kullandım silahımın mevcut özelliklerinde bi azalma olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: doubleclick

selam,

bugün alchemy stone kullanma konusunda yeni bi deneyim edindim ve sizlerle paylaşmak istedim.
    elimde 32+6 int 2 str 3 durability 60% increase bi kalkan vardı ama block ratiosu 12 olduğu için bunu yükseltmek istedim, gittim pazardan 400k verip ( rome server) bi 5 lvl stone of agility aldım, forumda ilgili yazıları okudum, çevredeki arkadaşlara sordum, merak ettiğim stone basarken nasıl bir sonuç alabileceğime yönelik kesin bilgilerdi, sonuçta kesin "şöyle olur böyle olur" gibisinden bi tatminkar cevap bulamadım, ben de: "ya herru ya merru" deyip deneme yanılma yolunu seçtim, sonuç:
    kalkana stone bastıktan sonra ekranda beliren yazı:

[sterling silver shield] attribute of blockin ratio has been changed to [12 -> 12]

[attribute assimilation][sterling silver shield] attribute of int has been changed to [2 -> 3]

evet kalkan int 2 den int 3 e çıktı block ratio sabit kaldı arkadaşlarla çok güldük haggaten

stone nun altında da (attribute assimilation probability 10%) yazıyordu onu da ekleyim

alchemy stone basarken buna dikkat etmek gerekiyor, bizim isteğimizin dışında bazı değişiklikler olabiliyor, ben biraz talihliydim ki kötü bi değişiklik olmadı, millet defalarca denemeden sonra int basmakta başarılı oluyo ...ve olaylar böylece gelişir...

konuyla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler

hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Alıntıları Göster
    saol güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: doubleclick

selam,

bugün alchemy stone kullanma konusunda yeni bi deneyim edindim ve sizlerle paylaşmak istedim.
    elimde 32+6 int 2 str 3 durability 60% increase bi kalkan vardı ama block ratiosu 12 olduğu için bunu yükseltmek istedim, gittim pazardan 400k verip ( rome server) bi 5 lvl stone of agility aldım, forumda ilgili yazıları okudum, çevredeki arkadaşlara sordum, merak ettiğim stone basarken nasıl bir sonuç alabileceğime yönelik kesin bilgilerdi, sonuçta kesin "şöyle olur böyle olur" gibisinden bi tatminkar cevap bulamadım, ben de: "ya herru ya merru" deyip deneme yanılma yolunu seçtim, sonuç:
    kalkana stone bastıktan sonra ekranda beliren yazı:

[sterling silver shield] attribute of blockin ratio has been changed to [12 -> 12]

[attribute assimilation][sterling silver shield] attribute of int has been changed to [2 -> 3]

evet kalkan int 2 den int 3 e çıktı block ratio sabit kaldı arkadaşlarla çok güldük haggaten

stone nun altında da (attribute assimilation probability 10%) yazıyordu onu da ekleyim

alchemy stone basarken buna dikkat etmek gerekiyor, bizim isteğimizin dışında bazı değişiklikler olabiliyor, ben biraz talihliydim ki kötü bi değişiklik olmadı, millet defalarca denemeden sonra int basmakta başarılı oluyo ...ve olaylar böylece gelişir...

konuyla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler

hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Alıntıları Göster
    saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcayir

saolasın

Alıntıları Göster
    ohh yaww... sonunda anladım şu alchemy meretlerini.. :))) daha oyuna başlayalı bi hafta oldu başladım başlayalı şu alchemyleri araştırıorum.. burayı okumuştum ilk başta ama anlayamamıştım ilk seferde. sonradan oyunu oynaya oynaya baya bi keşfettim sonra geldim burayı tekrar okudum işte tamam dedim yaa :)))

çok teşekkürler.. süper bir konu olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

ohh yaww... sonunda anladım şu alchemy meretlerini.. :))) daha oyuna başlayalı bi hafta oldu başladım başlayalı şu alchemyleri araştırıorum.. burayı okumuştum ilk başta ama anlayamamıştım ilk seferde. sonradan oyunu oynaya oynaya baya bi keşfettim sonra geldim burayı tekrar okudum işte tamam dedim yaa :)))

çok teşekkürler.. süper bir konu olmuş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar breeze tableti var wind2 falan istiyo bassam karlı olurmu kaça satarım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.