Şimdi Ara

Alchemy Ve Tablet Kullanımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
55.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resetler olanlar yeni vermeyede yarıyo mu ???????
  • Ayrıca monsterlardan yere düşenlerın adı stone deldır.Material denilir
  • abim eline salıkta bu tşların altında %10-%20-%30 var bunlar ney?????????????????
  • %10 %20 %30 bunlar diğer ekli blue lara etki edip etmeme oranı %10 olursa diğer blue lara bişi olmuyo ama %30 da biraz daha fazla risk :D
  • void rondo nerden alınıyo ya jangan da var mı??
  • la cevap yazın please!
  • yüzükcüden alınıyo git bulursun ve bu arada güzel çalışma
  • bn bişey sorucam dielm elimizde bi tane silah war int 4 str 3 biz bu silaha bi int daha basıp int 5 yapmak istıoruz.peki int tablet alıp basınca kesin int 5 olurmu?. olmayıp diger 4 int te gidebilirmi. yada diger str 3 etkilenebilirmi.

cevaplarsanız sewinirim?????
  • Crt basan tablet in adı ne ?
    we bununda yan etkisi warmı?
    örn: int basarken mag attackın +0 a düşmesi :S
  • thx
  • ardaslar crit i hangi stone basıo.

bi de bu stone kullandıgımzda silahın özelliklerinin düsme veya silahın yanma ihtimali varmı?
    acil cvp lütfen 24 sos dagger ıma crit basmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

ardaslar crit i hangi stone basıo.

bi de bu stone kullandıgımzda silahın özelliklerinin düsme veya silahın yanma ihtimali varmı?
    acil cvp lütfen 24 sos dagger ıma crit basmam lazım

lol koca forumda bir bilen yokmu
  • quote:

challenge tasi silahin critical ini siler ve yeni bi deger verir (bu tur taslar kumar gibi sans isi daha iyi yapabilecegi gibi daha kotude yapabilir critical i )

lol mol demeden once konuyu bi duzgun okusaniz diyorum ...
  • onu bende gördüm hava yapmana gerek yok. o degeri silip yenisini verio.ben jade tabletlerden(degeri silmeyenler) hangisi die soruorum tabi varsa öle bi tablet.

ve 2 sorumda da jade tabletlerin yan etkisi varmı die sormustum onun cevabını göremedim baktım konuya
  • quote:

onu bende gördüm hava yapmana gerek yok. o degeri silip yenisini verio.ben jade tabletlerden(degeri silmeyenler) hangisi die soruorum tabi varsa öle bi tablet.

ve 2 sorumda da jade tabletlerin yan etkisi varmı die sormustum onun cevabını göremedim baktım konuya

Tabletlerin ne ise yaradigini anlamakta da zorlaniyorsun sanirim o yuzden sen bastan tekrar tekrar oku konuyu ...
    Silahin crit i bir tanedir ... Silahin crit ini degistirebilirsin ancak ... Jade taslar itemlere blue olarak altta gorunen satirlari eklerler ... Ve silahlarda critical gibi bir blue ozellik yoktur ...

astral immortal luck ve steady disinda taslarin hepsinde risk mevcuttur (istenmeyen ozellikleri degistirme riski) ... Ve bu riskin miktar tasin ozelliklerinde % olarak yazar ... (ki bunlarda yaziyor yukarida) ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

quote:

onu bende gördüm hava yapmana gerek yok. o degeri silip yenisini verio.ben jade tabletlerden(degeri silmeyenler) hangisi die soruorum tabi varsa öle bi tablet.

Tabletlerin ne ise yaradigini anlamakta da zorlaniyorsun sanirim o yuzden sen bastan tekrar tekrar oku konuyu ...
    Silahin crit i bir tanedir ... Silahin crit ini degistirebilirsin ancak ... Jade taslar itemlere blue olarak altta gorunen satirlari eklerler ... Ve silahlarda critical gibi bir blue ozellik yoktur ...

astral immortal luck ve steady disinda taslarin hepsinde risk mevcuttur (istenmeyen ozellikleri degistirme riski) ... Ve bu riskin miktar tasin ozelliklerinde % olarak yazar ... (ki bunlarda yaziyor yukarida) ...

aa prdon hocam haklısın kafa gitmiş biran. en son da yazmısın ama mesela jade tablet of int var dielim. ben onu kullandım silahımın mevcut özelliklerinde bi azalma olurmu?

• saol güzel olmuş
  • saolasın
  • ohh yaww... sonunda anladım şu alchemy meretlerini.. :))) daha oyuna başlayalı bi hafta oldu başladım başlayalı şu alchemyleri araştırıorum.. burayı okumuştum ilk başta ama anlayamamıştım ilk seferde. sonradan oyunu oynaya oynaya baya bi keşfettim sonra geldim burayı tekrar okudum işte tamam dedim yaa :)))

çok teşekkürler.. süper bir konu olmuş
  • arkadaşlar breeze tableti var wind2 falan istiyo bassam karlı olurmu kaça satarım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.