Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    Futbol hayatı boyunca ne terbiyesizlik gördün Serhatta söylermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Havuç gittikçe yancı moduna girmeye devam ediyor. Hilmi Cem'i geçecek yakında.

Neyin yancılığından bahsediyosunuz aga, adamlar beraber takılıyolar işte arkadaşça.bunun neresi kötü anlamadımki
  • Eser de Serhat da Furkan da yanlış yaptı
  • Serhat'a laf atanlar sırf FB'li olduğu için atıyor. Adamın sinir kontrolü çok iyi değil tamam da bunu kötüye kullananlarda suç aramak lazım daha çok.
  • Serhatin boynuzlarini kiracagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

Futbol hayatı boyunca ne terbiyesizlik gördün Serhatta söylermisin

Hocam kuyruk acısı işte. Adamı eleştirecek bir şey bulamayınca böyle şeylere yöneliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Serhat tipik fenerli diyince kızmıştiniz. Bakın görün. Emre volkan caner v.s fener formasını giyene birşeyler oluyor.

++

• Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Errazi

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Havuç gittikçe yancı moduna girmeye devam ediyor. Hilmi Cem'i geçecek yakında.

Neyin yancılığından bahsediyosunuz aga, adamlar beraber takılıyolar işte arkadaşça.bunun neresi kötü anlamadımki

Adam ne derse onaylıyor, Hilme Cem 2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokainman eser'e bak sen, teknede coco krizi geçirdi, boğa serhata atarlanıyor

boğa dayağı yiyince yoksunluktan kurtulur burası evlenmedirme programı değil survivor,
  • PC'ye geçtim ve size taze taze gifi hazırladım

• HAVUC ADAM DEGILMISSIN OLUM HALUGA DİYECEIM SENI

• Valientee kullanıcısına yanıt
    Fragmandan gördüğüm kadarıyla Serhat pek masum değil yalnız. Furkan küfrediyor, Eser geçen oyunda da aynısını bana yaptı diyor bunun üzerine Serhat olaya müdahil oluyor gibi. Sinir kontrolü çok iyi değilse bunu düzeltecek, Serhat'ta direkt karşıdaki insanın üzerine yürüme gibi bir huy var.
  • Sabriye ile kavga etti seda ile kavga etti adem ile kavga etti. Kader birligi yaptik dedigi ilhan in arkasindan gamsiz dedin. Yetmedi simdi de eser e daldin. Sen hakikaten daglarin ayisisin serhat.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

PC'ye geçtim ve size taze taze gifi hazırladım

/>

Süper olmuş elinize sağlık komedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

eser gibi sessiz adamı bile karaktersiz serhat cileden cıkarttı ademe sedaya yaptıklarını gorduk bu halk serhat göreceksin sen

her maçtan sonra gidip adamların kulağının dibinde fütursuzca böğürürsen karşılığını alırsın, eserin bırakması lazım bu ergen hareketlerini, şimdi sor bakalım kendine kim kimi çileden çıkarıyor.
  • Burda ciddi ciddi Serhat'ın Eser'i dövebileceğine inananlar var :)

Serhat anca artislik yapar nede olsa herkesi tutan birileri var :)
  • Serhat : Adem-Seda-Sabriye ile dalaştı bu adamı savunmasın kimse karakter olacak bir adamda.

İlhan mansıza arkadan gamsız dedin kimse serhatı savunmasın.

Eser orda sessizce oturuyor.

Ayrıca küfür eden furkan adam değilmiş.

• Sembol oyununda bütün gönüllüler takımına nal toplanttı Serhat onun acısı var gönüllülerde,Yiğit bunun kanıtı

Bıraksınlar Serhat alayını patates der orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fragmandan gördüğüm kadarıyla Serhat pek masum değil yalnız. Furkan küfrediyor, Eser geçen oyunda da aynısını bana yaptı diyor bunun üzerine Serhat olaya müdahil oluyor gibi. Sinir kontrolü çok iyi değilse bunu düzeltecek, Serhat'ta direkt karşıdaki insanın üzerine yürüme gibi bir huy var.

Furkanda az değil küfür ediyor herkes 1 hafta iyi gördü sessiz gördü önce yancı cıktı sımdı kufurbaz.

• 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.