Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.506
Cevap
801
Favori
1.172.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 420 tl, ye düşmüş. 4 al 3 öde ve banka kampanyaları ile daha uyguna alınabilir. Sitesinde 600 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunumm -- 4 Ağustos 2025; 8:54:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BİM’de güven asa natürel sızma 195 lıradan 165 lıraya düşmüş baktım 4 tane var aldım fıyatı bence çok uygun daha önce aldığımda çok memnun kalmıştım st 06 2027

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emin936 E kullanıcısına yanıt
    Çok bısey beklemeyın dıyenlere aldırma hocam çok güzel ben memnun kalmıştım bımde gorup 4 tane kalmış hepsını aldım gayete güzel yağ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

Kardeş firma Papix de çalışıyorum.Orkide zeytinyağını hesaplı bulabiliyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Yudumdan filan çok daha kalitelidir.Fiyat avantajı varsa kaçırmayın.

• Merhaba , 4 adet 5lt natürel sızma şeklinde alınınca 1250 TL ye kadar düşüyor fiyatlarımız. Mut zeytinyağı gibi Avrupa'da da coğrafi işaret almış bir zeytinyağı için uygun fiyatlardan sattığımızı düşünüyoruz. Yine de son bir indirim yapabilirsek buradan duyuralım Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]www.aa.com.tr
    Mut zeytinyağı ve Kırkağaç kavunu AB'den coğrafi işaret tescili aldı
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/mut-zeytinyagi-ve-kirkagac-kavunu-abden-cografi-isaret-tescili-aldi/3641506

• mecnunumm M kullanıcısına yanıt

Hangisi doğru? Bir sayfada iki farklı yerde yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.