Şimdi Ara

bana ait olan domainin hostunu nasıl değiştiririm?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.denetimmasasi.com
    adresi şu an hostunun yüksek para istemesi nedeniyle kapandı
    ama adres daha 2 yıllkığına bende

hostu nasıl ayarlarım

readyhosting

• yeni host nasıl yaparım diyemi soruyorsun
  • yeni bir host şirketi ile anlaşıyorsun.ve domainini bu yeni şirketin serverına yönlendiriyorsun..Sen söyle yeni şirkete onlar halleder aralarında...
  • yani host fimasına bu benim domain desem

başka bişeye gerek yokmu
  • hala domain hakkı sana ait ise ( domaine ücret ödedi isen) yeni firmanın vereceği ıp numarasını eski firman yönlendirme yapacak.
  • domaini nereden aldın?
    bazı satıcılar kullanıcıya domainlerini yönetme hakkı verir.sana bir şifre ve kul. adı verirler.sende oraya gidip ayarlardan <b>ip</b> olan kısmı yeni host şirketinin sana verecekleri ile değiştirirsin.yani kimseye muhtaç kalmadan yaparsın.ama domainide eski hostu aldığın yerden aldıysan ve bunun için şifre almadıysan biraz zahmetli olabilir.bunun için para isteyen üçkağıtçılar bile var.
    mesela bendede domain var.1 ay içinde 5 defa host değiştirdim hiç sorun çıkmadı.
  • Hms Readyhosting = Bir Zamanların ünlü CC yiyen hosting firması .. (Cardable) Neyse umarım illegal lik yoktur

Control Panelinden NS leri yeni Hostun ile anlaştığında hostundan aldığın NS leri , Readyhosting CP deki NS ler ile değiştir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • !!!!!
    hönk

efendim magic ????

cc mi ??

neler diyorsun ?
    ben o siteyi 6 ay kullandım ama site hala bana ait olması gerekli.

<b>itiraf :(gözlerimi sihay bir peçe ile kapadım)</b>

"EVET O SİTEYİ CC İLE ALDIM . 6 AY KULLANDIKTAN SONRA R-H FİMASI KAPATTI. DAHA SONRA BIR TURLU GERİ ALAMADIM AMA DOMAİN HALA BANA AİT)"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.