Şimdi Ara

samsung galaxy s2 imei yok.. sim kart okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sabah bi kalktım telefonda mobil ağ kullanılamıyor diyor.. sim kart takılı sim kartı görmüyor...mesela sim kartta pin kodu var.. telefonu açtıgım da onu bile sormuyor direkt telefonu acıyor ve sim kartın takılı olmadıgını söylüyor.. yuvada bir sorun yok ... kırılma vs... yok..
    ardından telefon hakkında kısmında imei yok diyor... *^#06# yapınca imei yazıyor karsısı boş.... imei numarası telefonun arkasında yazıyor.. ama şöyle yazıyor... mesela sallıyorum xxx13x/15/730xx1/3
    mesela böyle yazıyor... elimde bir de turkcell maxi plus var.. arkasındaki imei de aralarda kesme işareti yani şu''/'' yok.. ben araştırdıgımda bir program indirin dedi... indirdim.. istenilenleri yazıp imei bölümüne imei yi yazdım ama o işareti de kullandım... acaba o işaret kullanılmamalı mı ? ben kullandım ve değişen bişey olmadı...şimdi kesme işaretsiz yapayım dicem de yazılan yazılar çok uzun oldugu için pek beceremiyorum bir sürü sembol istiyor... sorun nedir arkadaşlar... hem sim kart okunmuyor hem de imei yok... farklı sim kart denedim değişen bişey olmadı.. telefon orjinal 3 yıllık telefon...

• yardım eden yokmu :(
    Ayarlar --> Telefon Hakkında'ya girdiğinizde Baseband(Anabant) sürümü yazıyor mu?
    tüm ürünlerimiz orjinaldir arkadaşlar...
    faturaldır garantilidir...
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    ana bant sürümü bilinmeyen yazıyor... efs diye bişey varmıs... baktım onuda bulamadım... room falan varmıs.. öyle bişey yapmadım.. durduk yere oldu

Orijinalden alıntı: gsli_bey

ana bant sürümü bilinmeyen yazıyor... efs diye bişey varmıs... baktım onuda bulamadım... room falan varmıs.. öyle bişey yapmadım.. durduk yere oldu

Telefonun yazılımında bi sıkıntı var.

Telefonu kapatın. Ses kısma + ev tuşu + güç tuşlarına basılı tutun. Bi uyarı ekranı gelecek. Uyarı ekranı geldiğinde ses arttırma tuşuna bir kere basın. Sol üst tarafta bilgiler gelicek.

Telefon o haldeyken telefon ekranının fotoğrafını çekip buraya atabilir misiniz?
    product name gt19100
    custom binary download :no
    current binary:samsung official

sonra android kafa var resim
    altında da
    downloading
    do not turn off target

bilmiyorum doğrumu yaptım
    home tusu güç tusu ve ses kısma tusuna bastım... ekran geldi sonra ses açmaya bir kere bastım o sırada diğer tuslar basılıydı... sonra bu ekran geldi
    Samsung Sd kart garanti
    7 yıl önce açıldı
    Samsung Tablet sim kart
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    fotoyu unuttum pardon samsung galaxy s2 imei yok.. sim kart okumuyor

Orijinalden alıntı: gsli_bey

şöyle bi resim geldi... ilk baş warning falan yazdı baya küçük yazılar yazdı...sonra bu ekran geldi... okuyamazsın sanırım yazıları ben yazayım enler yazıyor
    odin mode
    product name gt19100
    custom binary download :no
    current binary:samsung official

sonra android kafa var resim
    altında da
    downloading
    do not turn off target

bilmiyorum doğrumu yaptım
    home tusu güç tusu ve ses kısma tusuna bastım... ekran geldi sonra ses açmaya bir kere bastım o sırada diğer tuslar basılıydı... sonra bu ekran geldi

PM'e cevap verdim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.