O telefona göre gayet iyi hızlar alıyorsunuz. |
Bildirim
O telefona göre gayet iyi hızlar alıyorsunuz. |
Bu iş telefonu olduğundan düşük modelli. Kendi şahsi telefononum xs max ile aynı yerde 300 civarı görüyorum aslında. Cat4 olunca Samsung da anca bu kadar :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cat 4 için iyi işte o değer. Artık birçok yerde taşıyıcı birleştirmelerle zor görülüyor o hız. |
O bakımdan haklısınız. Zaten bulunduğum yerde sadece bu baz istasyonunda bu derece hız görebiliyorum. Genelde 30-50 arası çıkıyor bu cihazda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silivri’de neredesiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaş silivri nüfus müdürlüğüne randevu almış oraya geldik onu beklerken yaptım testleri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2021; 0:46:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2021; 0:51:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2021; 1:15:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2021; 2:30:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2021; 2:47:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |