TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (758. sayfa)

-
-
-
-
-
4g aktif olmuş dün sabah yoktu bugün açılmış sadece 1800 verebilirler mi Band20 yi göremedim
Yakında aktif edecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
60 mbit upload mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yes sir
Vodafone'da 4G'siz baz mı kalmış hala? İlginç. L900 veriyorlardı diye biliyorum alayından. Tek bant vermelerinde sıkıntı yok. Turkcell de L2100 veriyor kırsal kesim istasyonlarından mesela.
-
İstasyon Turkcell in aynı direkteki elektrik saati mavi renkteydi . 2 g 3g yayın veriyor
Turkcell in böle bölgede çok istasyonu var .buda örnek cad üzerinde direkleri söktüler şimdi bu kaldı .Marketlerdeki pos cihazları için tutuyorlar
-
-
-
-
Söküyorlar ama nereye dikiyorlar acaba yenisini? Belediye direkleri kaldırmak istiyor da, böyle kaldırtıyor olabilir mi istasyonları da? 5G için böyle istasyonlar çok önemli.
-
Önünde APT olduğunundan caddeden öteye yayın gitmiyor. 5g gelene kadar bu istasyon ne olur kim bilir 😀
Daha sonrası içinn band 20 eklemesi kolay olur mu yada resimden belli olur mu Bi kaçtane kablo bağlanmış çünkü daha sonra aktif ederler mi Telekom baz için
Bant 20'yi 900 MHz antenleri ile ne kadar verimli verebilirler bilmem.
-
Antenler hepsinin kullandığı çoklu anyenlerden değil mi
Diğer istasyonlarda da böle anyenlerden var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Antenler bunlarsa, altlarında boş portlar var. Diğer radyoların yanına birer tane daha ekleyip, kablolamasını yapıp, ana üniteleri biraz güncelleyip devreye alabilirler L800 de.
-
26 eylülde istasyona eklemişler diye etiketlemiştim sizi
6 ekimde de aktif ettiler 4g yi
üsteki antenler Turkcell in alttaki de Telekomun daha boş yerleri de var eski hali ile yeni hali belli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X