Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.100
Cevap
109
Favori
871.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell Platinum paketlerinde bile 3 ay sonunda 4.5G hizi 100 Mbps ye sinirlandirilcakmis. Sitede yaziyor. Suanlik teonoloji sovu yapiyorlar yani. 100Mbps yi gecemedim diye uzulenler bosuna kafayi takmasin :)

quote:

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 4 Nisan 2016; 20:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Kardeşim yanlış bilgi veren yok ankarada bitane şehir içinde baz istasyonu bulamazsın neden çünkü denetleme var soruyorum sana büyük ba istasyonlarını adam gidip kuş uçmaz kervan geçmez yerlere oysaki sizin mqntiginizdan baksak şehir içine kurar herkes daha çok faydalanır biraz araştırın kardeşim be kafaniza gore konuşuyorsunuz

Kardesim bulasmayim diyorum ama cok cahilsin. Ankara'da yasiyorum sehrin hangi caddesinde hangi sokaginda hangi operator var biliyorum. İstersen geliyim gostiriyim. Sehir icinde baz istasyonu yokmus te allam. 400m de bir baz var ortalama adam sehir icinde baz istasyonu yok diyor. Sen gezerken kafan yerde degil etrafta olsun. Link atiyorsun daha hucresel agin neden ari kovani modelinde oldugunu bilmiyorsun. Daha da cevap yazmicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Turkcell Platinum paketlerinde bile 3 ay sonunda 4.5G hizi 100 Mbps ye sinirlandirilcakmis. Sitede yaziyor. Suanlik teonoloji sovu yapiyorlar yani. 100Mbps yi gecemedim diye uzulenler bosuna kafayi takmasin :)

Klasik Turkcell oyunları işte hızları 2 ye katlama muhabbetide 3 aymış

• Eylüle kadar önceki tarifeme taahhütüm var, şuan benim tarifemle aynı fiyata gelen ve 3-4 GB daha fazla internet içeren tarifeler mevcut ve iç çeke çeke bakıyorum sadece
  • Sivas merkezde Turkcell ile 15 mbiti geçemedik. Vodafone ile max 20 mbit gördük halinize şükredin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Turkcell Platinum paketlerinde bile 3 ay sonunda 4.5G hizi 100 Mbps ye sinirlandirilcakmis. Sitede yaziyor. Suanlik teonoloji sovu yapiyorlar yani. 100Mbps yi gecemedim diye uzulenler bosuna kafayi takmasin :)

Klasik Turkcell oyunları işte hızları 2 ye katlama muhabbetide 3 aymış

Maalesef. Turkcell Platinum 10 GB Paketi.

quote:

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt
    tarife detay ve fiyat neydi turkcell ile vodafone da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqqq1 -- 4 Nisan 2016; 18:41:59 >
  • S7 de nasıl volte olmaz ya şaka gibi. O kadar para veriyoruz s6 da olan özellik yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bu kadar test yapıyorsunuz anlamıyorum ben korkudan herşeye tıklamadan önce iki kez düşünüyorum :D

Konuya gelirsek hergün İstanbul'un nerdeyse yarısı kadar metrobüs yolculuğu yapıyorum yarısında 4g çekiyor yarısında 3G. Bence asıl fark 3gde daha önceden çekmeyen nerdeyse her yerde çok iyi çekiyor. 4g'nin daha iyi olması lazım.

Hat: Türk Telekom

• Konya Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Bahçesi , Bimcell (Türk Telekom)

Bu mesaja eklenen görseller:

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIMTÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 4 Nisan 2016; 18:57:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilal.m

S7 de nasıl volte olmaz ya şaka gibi. O kadar para veriyoruz s6 da olan özellik yok

S7 de Volte var

Türk Telekom 4.5G
    HD+ görüşme- Fibar Güçlü VoLTE teknolojisi
    http://4nokta5g.com/hd-gorusme.html

• 2.1 GB kullanmışım.

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM

• S7de ya arama ayarları yok ya da bana replika satmışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Bostancı Turkcell...

• Arkadaşlar iPhonelar için Volte yeni güncellemeyle birlikte mi gelcek acaba bilgisi olan var mı?
  • Bu Giga 4.5G'nin calisma prensibi tam olarak nasıl ?

• Redmi note 3 pro . İzmir Park.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x1 -- 4 Nisan 2016; 19:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

İphone 5 tede acaba varmı 4 g bilginiz varmi

Az once sizin icin baktim evet var. Hatta 5s ile ayni modemi paylaşıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM
  • Trabzon Meydan.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.