Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (212. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

31. Sırada
bugün en iyi #6
Giriş
-
-
Haydaaaaa ne alaka kardeşim sağlı gi için dedim baz istasyonlarının radyosyon yaydığını sağır sultan biliyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke normal aglardada öyle çıksa vodofone :)
Ankara - Guvenpark
HTC One M7
Turk Telekom
65 indirme 50 yukleme
Sanirim cihaz eski oldugu icin bu kadar guvenparkda deneyen varmi baska?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam telefona Google Play'den herhangi bir ftp client app'i yükleyebilirmisin?
play.google.com
AndFTP (FTP client) - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=lysesoft.andftp&hl=tr
gibi.play.google.com
FtpCafe FTP Client - Google Play'de Uygulamalarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ftpcafe.trial&hl=tr
Anonim olarakftp://speedtest.tele2.net/upload klasörüne 200 MB civarı bir dosya atabilirmisin? Burada yapacağınız hız testi herkesi aydınlatmış olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Nisan 2016; 16:24:32 >
-
İphone 5 tede acaba varmı 4 g bilginiz varmi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Hayir,arkadas karistirmamis
http://m.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.php
İphone 6 150 mbps destekliyor
Cat6 destekleyen nesil cihazlar hangileri ve bu cihazların hızları nelerdir?
Cat6 destekleyen cihazlar, taşıyıcı birleştirme özelliğine sahip olup 150 Mbps üstü hız görebilen telefonlardır.
Samsung: Galaxy Note 6 Edge, Galaxy Note4,Galaxy Note5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Duos, Galaxy Alpha, Galaxy A8, Galaxy S6 Active, Galaxy S5
Iphone: 6s, 6s+
LG: G4,
HTC: One M9+, OneM9, One A9
Huawei: Ascend Mate7
Sony: Experia Z5, Experia Z3 Plus
Dostum kafan mi guzel,al bak linke
İphone 6 Cat 4,İphone 6s Cat6
Arkadasin telefon iphone6
Maksimum 150 mbps
Ya bir bildiginiz yanlis cikinca akabine oyle bir sacmaliyorsunuz ne dediginiz anlasilmiyor
Ne demeye calistin su yaptigin copy paste ile?
İphone 6 maksimum 150 mbps destekler,nokta.
sanırım senin kafan güzel ki ters anlamışsın saçmalayan sensin şu an6s ve6s+ destekliyor demişler onu paylaştım yani sana hak vermek için alıntı yaptım onu bulup yani 6 anca 150 destekliyor demek istedim sen gibi. nasıl anladıysan saygısızca konuşuyorsun çözemedim ne bu ya herkes kafayımı yedi herşeyi ters anlayıp saygısızca laf sokuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Nisan 2016; 16:45:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: W.Klitschko
Avea hatta bunun 8 GB ti 53 10 GB ti 59 yeni taşıyanlara güzel indirimler yapıyorlar
anladım güzelmiş güle güle kullanın teşekkürler bilgi için -
2 dakikalık video 700 MB yiyo 4k da vay :))
Rica edr hocam yardım ci olabildiysem ne mutlu
Bu giga denilen olay evde ki modemden alınan hız mı oluyor? Detaylı biri açıklasın -
quote:
Orijinalden alıntı: cybershock
quote:
Orijinalden alıntı: egeym
Bazı telefonlarda 4G ve 4G+ yazar. Bu telefonlarda 4G bildiğimiz HSPA+, 4G+ ise gerçek 4G olan LTE'dir.
Bildiğimiz HSDPA 3.5g olarak geçiyordu zaten, 4g+ olarak geçen bizim 4.5g olarak lanse ettiğimiz LTE-A teknolojisi.
Amerikalı bazı operatörler HSDPA'yı 4G olarak lanse ediyor.
Ortalama 21 mbit hızda upload etmişsiniz o zaman. Minimum 200 mbit upload verse sonuç çok farkederdi.Telekom çok güzel reklam yapmış her zamanki gibi.
Banamj soruyosun 1000 MB nerde diye hatlar karıştı galiba :)
quote:
Orijinalden alıntı: ₯
Telefonda enbüyük boyutlu dosyayı bu şekilde oluşturabildim, senin verdiğin sunucuya upload edemedim hata verdi. Yutube a 20 Mbit ile yüklemiş e nerede 1000 Mbit
kardeeşş kotanı yeme boşunaa yapma bunu yapmagerçi sen yaş tahtaya basmazsın vardır hediye kotan turkcell den
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
quote:
Telefonda enbüyük boyutlu dosyayı bu şekilde oluşturabildim, senin verdiğin sunucuya upload edemedim hata verdi. Yutube a 20 Mbit ile yüklemiş e nerede 1000 Mbit
kardeeşş kotanı yeme boşunaa yapma bunu yapmagerçi sen yaş tahtaya basmazsın vardır hediye kotan turkcell den
AVEA dan 1GB tan sonra hızım düşen paketim vardı o da bitti zaten daha gidecek bir şeyim kalmadı, 96 Kbit ile yaptım bu testleri
çılgın kardeşim benimbu arada forum 4g çıkınca kafayı yedi dahada ağırlaştı girişler kıskandı galiba trip yapıyor
-
Ya bende 14 mbps yazıyor neden acaba bilen varmı ?? bildirim çubuğunda 4g yazısı var ama ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pollos
Ya bende 14 mbps yazıyor neden acaba bilen varmı ?? bildirim çubuğunda 4g yazısı var ama ?
bölgeden olabilir yada vodafon sa yavaş zaten çoğu yerde
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X