Hocam sizde nasıl bu kadar detaylı gösteriyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam sizde nasıl bu kadar detaylı gösteriyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Modlu apk da okur mu ? Robot mu lazım illa ki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Root olmadan modeme erişim olmuyor. Root elde edince NSG dışında daha basit ücretsiz yazılımlar da oluyor belli miktar sınırlı veriler için. Ama NSG işin başka boyutu. |
Bunda 15 lik 1800 ve 2100 mü var 60 mhz da 509 görmüştüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
![]() Siz sabit olsanız daha fazla da alabilirsiniz 60mhz alındı Bursa heykel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Mayıs 2025; 20:39:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell 20+20+20+10+10 genelde kullanıyor hocam ancak hiç 600 görmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman bende görürüm 19 Mayısta denemeyi düşünüyorum bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Buda Turkcell 80 mhz da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() Bizim mahallede de senelerdir böyle 2 mbps geçiyorda sorun yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 11 Mayıs 2025; 21:24:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |