TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1365. sayfa)

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yorumlayabilecek olan var mı durumlar nedir? İyi midir kötü müdür?
Ayrıca Arkadaşlar Ankarada Bakanlıkta çalışıyorum Vodafone için aldığım net duyumumu belirtmek isterim. Vodafone BTK özel izinle 1-20 haziran arası ön test düşüncesi ile 4 şehir belirlenmiş. Ankara, İzmir, bursa diğerini hatırlamıyorum. Bu şehirlere 5g haziranda gelecek. Ankaranın tamamı düşünülüyor diğer illerin ise bazı bölgeleri fakat onu sormadım. Ben Türk Telekom kullanıyorum taahhüttüm bitiş süresi dolunca bir aya Vodafone geçiş yapacağım. Hayırlı uğurlu olsun umarım kesintisiz ve güzel hızlar alırız fakat kotasız veya yüksek gb paketleri ile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlusari81 -- 26 Şubat 2025; 9:17:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hız testi yaptığınızda program açık olursa tam belli olur . kaç taşıyıcı ile alınan hız diye
Hızlar benim için normal .Bulunduğunuz bölge içinde normal
Vodafone de yarısını bile zor görürsünüz :)
Vodafone için Yaza Bursa'da deneriz .
Peki Türktelekom için bilgi geldi mi?
Ankara da Kızılay meydanda çakma 5g var
-
Türk Telekom için bilgiye sahip değilim. Arkadaşın yd s23 ultrasında iyi çekiyor umarım pişmanlık yaşamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekme için bir şey demedim paylaştığınız hıza göre hız için yazdım
-
-
-
Stadyumlarda kullanılan 5G ekipman markalarını acaba bilen var mı
-
O zaman 5G testleri gelmeye başlasın 🙂
Papara Park / Trabzon
Check out my Speedtest result! How fast is your internet?speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/a/10723380762
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_kilic -- 26 Şubat 2025; 23:26:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S25 e göre bu hızlar az
Operatör yavaş kalmış
Pingler yine bildiğimiz gibi 20'lerde ve 500'lerde takılıyor.
Neyse artık akşamları baz istasyonları kolay kolay tıkanmaz gibime geliyor.
-
-
Umarım memleketime de gelir bir an önce test için sabırsızlanıyorum
-
-
Hocam 3 hattım var, 3 farklı operatörüde aktif şekilde kullanıyorum 5G'yi aktif ettim ama bulunduğum şekirde hiç bir noktada 5G'yi göremedim.
Sizce iş için hor kullanmalık uygun fiyatlı alacağım cihaz için 5G'yi önemsemeli miyim şuanda? Reklamlar arttığı için ister istemez 5Gli bi cihaza yönelmek istiyorum ister istemez
quote:
Orijinalden alıntı: Mtnedm82
Stadyumlarda kullanılan 5G ekipman markalarını acaba bilen var mıTurkcell Ericsson galiba ama diğerleri Huawei olmalı. Tabi Marmara dışındaki diğer stadyumlarda Huawei kurar Turkcell.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X