TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1280. sayfa)

-
-
-
-
Telekomun bursadaki performansi cok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden 2100 yerine 800 le birleştiriyordu
Şimdi 2100 kullanıyor 5ca var istasyonda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telekom bursaya saglam yatirim yapiyor
En iyi hizmet verdigi bolge diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet 6 ay boyunca ankara bursa yapmistim. Cekmedigi yer yok diyebilirim. Ping degerleri ev internetiyle ayni. Minimum hizi 100 mbit cogu yerde. Keske her bolgeye bursa kadar yatirim yapsa.
Suan hem ankara hem bursada iyi hizmeti var ama bir bursa kadar iyi sayilmaz ankara
Evet ankarada hala cekmedigi cok fazla yer var.
bazi bolgelerde turkcell den daha iyi tt ankarada
Evet evimde turkcell 40 verirken ttkom 160 veriyor 5ca ile
quote:
Orijinalden alıntı: gsmtrTelekom bursaya saglam yatirim yapiyor
Yapacak tabi Ben kullanıyorum
-
Vodafone LTE-A || 3CA 30Mhz Bw || Hoşafoğlu Köyü, Yığılca - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE-A
|| 3CA 40Mhz Bw || Hoşafoğlu Köyü, Yığılca - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Vodafone LTE || 10Mhz Bw || Dibektaş Köyü, Yığılca - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE || 10Mhz Bw || Dibektaş Köyü, Yığılca - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE-A || 5CA 60Mhz Bw || Gaziantep Cd. - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Vodafone LTE || 10Mhz Bw || Kurtsuyu Köyü yolu - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE-A || 2CA 30Mhz Bw || Kurtsuyu Köyü yolu - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Vodafone LTE || 10Mhz Bw || Kurtsuyu Köyü - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
Türk Telekom LTE || 10Mhz Bw || Kurtsuyu Köyü - Düzce || Sony Xperia 5 mark 2 Cat22 (2200/200) + 5G
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 4 Eylül 2024; 11:11:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
o zaman sizi sehir sehir tasiyalim
Telekomun ayari yok. Iyi oldugu yerde cok iyi kotu oldugu yerde berbat
Gezmek güzeldir olur
35 - 15 yine iyiymiş. istanbulda evimin bulunduğu yerde 3 operatör de 5 mbiti aşamıyor. 4G'yi filan geçtim, vowifi olmasa telefonla konuşamıyorum
-
Bunlar ortalamalar tabi hocam. Maalesef tr de carpik kentlesmenin de etkisiyle bir yerde 100 mbjt alirken bir arka mahallede 4 mbit aldiginiz yerler cok.
Btk ya sikayet kaydi olusturdunuz mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X