Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1273. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Vodafone'da bu kadar hız olmasına şaşırdım doğrusu. Akrabalarımın bazıları vodafone kullanıyor. Trabzon'da pek gelişim göremedim. Teyzemin evinde (karayolu üzeri) videolar bile geç açılıyor. Bizim eve geldiklerinde de 8 mbps'i bile geçemedi. Türk telekom da Oturma odasına geçince şebekesi gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih4187 -- 4 Ağustos 2024; 16:38:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınırsız tarifelerinde 5/10/15 Mbps hız sınırı var diye biliyorum. Kaldırıldı mı?
5/10 olan doğru hocam, diğer bahsettiğiniz ise tamamen hız sınırsız.
15 Mbps yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5, 10 ve hız sınırsız paketler mevcut üstteki hız testi yaptığım hat vodafone sınırsız paket
Hangi tarife link atabilir misiniz
Link maalesef yok hocam, direkt Vodafone Yanımda uygulamasın da size teklif ediliyor.
Anladım, sağolun.
deneyimlediğim bölgelerde önceki yıllara göre hız konusunda biraz gelişim var gibi vodafone da ama yine de yeterli değil, bu hız testindeki gibi yüksek hız aldığım lokasyonlar oluyor ama genele vurunca çok az böyle hızlar
-
-
-
-
-
Arkadaşlar merhaba Manisa alaşehire askere gideceğim 1 ay sonra o tarafları bilen biri var mı hangi operatör daha iyi ?
-
bir kaç yıl önce askeriyede Turkcell iyiydi, diğer operatörler baya bi zayıftı, asker hattı olacaksa kesinlikle turkcell olsun
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X