Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1152. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sağlık olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman doğrudur hocam, dediğiniz gibi DSS olabilir.
Turkcell için bildiğiniz havalimanı dışında 5G noktası var mı hocam? Havalimanına biletsiz girilmiyor diye biliyorum.
Caddebostan Migrosta varmış sanırım bende deneyeceğim bir gün hat evde kaldı deneyemedim bugün
İstasyona da uzakmışım o da etkili olabilir :) 5G noktaları gördükçe test edeceğim bakalım
Kaynak sağlam mı hocam :) Gidip test edeceğim ona göre
Teyit edemedim hocam, yolunuz düşerse uğrarsınız :) Ek olarak söylediğim konum Speedtest haritasında da 5G gözüküyor
-
Çok güvenemedim bende haritaya
edit: Turkcell 5G Caddebostan yakın tarihte yansımış haritaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 17 Şubat 2023; 19:1:16 >
Beyoğlu metro girişinin o tarafta idi sanırım bir restoranın üstünde vardı baz istasyonu, 1,7 Gbps görmüştük geçen sene.
-
-
daha ihalesi yapılmadı 5g'nin. yıl sonunda yapılması bekleniyordu değiştiyse bilmiyorum ama. bu da 2024 sonlarında ya da 2025'de kullanıma açılacağı anlamına geliyor. daha var yani bayağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5G’nin 10.yıldönümün de kullanmaya başlarız herhalde 5G’yi o zaman
Ooo fiberliyoruz
AKM mi Havalimanı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akm derken hocam anlamadım?
İstiklal Caddesinde yapıldı test
Atatürk Kültür Merkezi hocam orada da TT 5G veriyor:)
AKM'de N78 var. İstiklal'de de N78 vardı ama kapatmışlardı panel duruyor ama tekrardan açmış olabilirler.
Taksim Meydanında da N3 DSS var hemen Burger King'in oradan bağlanabilirsiniz.
İstiklal'deki N78 panel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 18 Şubat 2023; 18:13:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşim düşerse deneyeceğim hocam.
Ancak en çok Turkcell 5G'yi test etmek istiyorum. Havalimanına biletsiz giriş yok diye biliyorum. Havalimanı dışında teyitli 5G noktası var mı? Eğer yoksa Speedtest map gerçek veriler sunar mı?
Turkcell, Taksim tarafında 5G gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 18 Şubat 2023; 20:17:18 >
Turkcell'de aman aman uçuk kaçık bir hız göremedik henüz. Turk Telekom ile 1.78Gbps görüldü. NR + LTE tabi o da.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X