Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
87
Favori
557.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burki_rock

quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Beyler g5 almak isteyenler hemen almasın. 6 ay içerisinde 2040tl ye aldığım g4 hb de 1570 tlye düştü tr gaantili. Elinizdekinle idare edin. 5-6 ay sonra alın. Ben kazıklandım zira paraya yazık

Yani üzücü oluyor tabi, ben de geçmişte bir kaç üründe yaşadım böyle ani düşüşleri.
    Ama 6 ay teknoloj için çok uzun bir zaman bir de bu yönden bakmak gerek. Zaten amiral gemileri 10 ayda bir açıklanıp 12 ayda bir satışa çıkar hale geldi :)
    Telefon piyasasında da Apple cihazları hariç ne alırsanız alın 1 ay sonra 3 ay sonra 6 ay sonra dönemsel düşüşler yaşayacak önüne geçilemez bunun.
    Bir dostumla yaptığımız bir konuşma vardı, teknolojiyi yatırım olarak görmeyeceksin diye. Teknolojiye para verirken bunu göze alacaksın.

Aynen aga, benim bir sözüm vardır bu konuda: "Terknolojiyi satın alamazsın. Sadece kiralayabilirsin" diye Sadece telefonda değil. Misal aldığım ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun 3 yıl götüreceğini de çok iyi biliyorum.... Telefonda öyle bence ideal bekleme süresi 2 - 3 aydır. 6 ay beklersek zaten yeni telefonların haberleri başlıyor. Bu seferde yeni çıkacak olanı bekleyeyim dersen ister istemez kısır döngüye giriyorsun
    Asus Rog Strix Gtx 1080 Ti O.C Edition // Ryzen 3700X // Asus Rog Strix B450-F Gaming // Corsair 2 x 8 GB DDR4 3200 Mhz // 480 GB Sandisk Ultra 2 SSD // 10 TB Seagate Barracuda Pro HDD // LG 32GK850G 32"

• G5 2599 dan satışa çıkacak dostlar kaynak sormayın salı günü doğru söylediğim ortaya çıkacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aialkan

G5 2599 dan satışa çıkacak dostlar kaynak sormayın salı günü doğru söylediğim ortaya çıkacak :)

Çıkış hakkı 1999 birkaç ay sonrasında 1499.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G5 2599 dan satışa çıkacak dostlar kaynak sormayın salı günü doğru söylediğim ortaya çıkacak :)

gelen geçen fiyat bırakıp toz oluyor valla inansam mı bilemedim

Orijinalden alıntı: swordmaster33

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

Arkadaşlar lg g5 samsung s7edge kamera karşılaştırması

http://m.gsmarena.com/lg_g5_vs_samsung_galaxy_s7_low_light-review-1420.php

sonuc kısmını okudum da adam g5 daha iyi demiş.

Evet s7 edge fhd videolar dışında resmen ezilmiş (: Sonuç olarak ilk basta yerden yere vurulan g5 en buyuk rakibinden hem grafik performansı hemde kamera olarak bariz daha üstün bir cihaz olmuş (:

Sürpriz olmadı, kamera konusunda her sene LG ezip geçiyor zaten. Asıl önemli farkı LG arayüz ile atıyor. Note 5 donanım olarak daha güçlü olmasına rağmen multitasking de G4 ezip geçiyordu. Bugün G2 kullanıcıları da hala telefonlarından memnun olmalarının tek sebebi LG arayüzüdür.

Eminim G5 kamera menüsünde de daha fazla seçenek ve kullanım kolaylığı sunuyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

quote:

Beni not edin bi kenara salı günü beni kutlayın :))

quote:

Orijinalden alıntı: noxcho95

quote:

Beni not edin bi kenara salı günü beni kutlayın :))

Kutlanacak bi fiyat söyleseydin olurdu ama kutlanacak bir fiyat değil bu :)
    Yine de bilgi verdiğin için sağol. 2800'e göre daha makul denilebilir ama yine yüksek 2300-2400 geçmemeli bu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

quote:

quote:

Beyler g5 almak isteyenler hemen almasın. 6 ay içerisinde 2040tl ye aldığım g4 hb de 1570 tlye düştü tr gaantili. Elinizdekinle idare edin. 5-6 ay sonra alın. Ben kazıklandım zira paraya yazık

Yani üzücü oluyor tabi, ben de geçmişte bir kaç üründe yaşadım böyle ani düşüşleri.
    Ama 6 ay teknoloj için çok uzun bir zaman bir de bu yönden bakmak gerek. Zaten amiral gemileri 10 ayda bir açıklanıp 12 ayda bir satışa çıkar hale geldi :)
    Telefon piyasasında da Apple cihazları hariç ne alırsanız alın 1 ay sonra 3 ay sonra 6 ay sonra dönemsel düşüşler yaşayacak önüne geçilemez bunun.
    Bir dostumla yaptığımız bir konuşma vardı, teknolojiyi yatırım olarak görmeyeceksin diye. Teknolojiye para verirken bunu göze alacaksın.

Aynen aga, benim bir sözüm vardır bu konuda: "Terknolojiyi satın alamazsın. Sadece kiralayabilirsin" diye Sadece telefonda değil. Misal aldığım ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun 3 yıl götüreceğini de çok iyi biliyorum.... Telefonda öyle bence ideal bekleme süresi 2 - 3 aydır. 6 ay beklersek zaten yeni telefonların haberleri başlıyor. Bu seferde yeni çıkacak olanı bekleyeyim dersen ister istemez kısır döngüye giriyorsun

Ya 2-3 bile fazla. Bak misal "Mayıs'ta" aldın G5 veya karar verdin 3 ay bekleyeyim demek Ağustos demek. E 1 ay daha bekle o zaman Yeni Iphone'u göreyim diyeceksin, hatta öncesinde Temmuz'da NOTE 6 var :) göreyim derken derken kalacaksın ya da aslında ummadığın bir cihazı alacaksın ;)

• Bildiğim tek şey teknolojide beklemeyeceksin paran varsa alıp geçicen. 2599 dan çıkıcaksada en azından bi arkadaşı hediye edilmeliydi. Almayı düşünenler 100-200indirim çek kovalasın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bildiğim tek şey teknolojide beklemeyeceksin paran varsa alıp geçicen. 2599 dan çıkıcaksada en azından bi arkadaşı hediye edilmeliydi. Almayı düşünenler 100-200indirim çek kovalasın artık.

Donanıma bakında 2599 normal aslında şu piyasada ama dediğin doğru. V10'da bile mesela AKG kulaklık var yanında.
    Bakalım az kaldı sıkalım dişimizi :)

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bildiğim tek şey teknolojide beklemeyeceksin paran varsa alıp geçicen. 2599 dan çıkıcaksada en azından bi arkadaşı hediye edilmeliydi. Almayı düşünenler 100-200indirim çek kovalasın artık.

Donanıma bakında 2599 normal aslında şu piyasada ama dediğin doğru. V10'da bile mesela AKG kulaklık var yanında.
    Bakalım az kaldı sıkalım dişimizi :)

Alıntıları Göster
    şu telefonun satış fiyatı nedir allah aşkına bilen söylesin hala kesin bir şey yok.

• dostlar hemen almamak lazım 2599 bence de fazla ama lgnin fiyat politikası bu maalesef. bu cihaza en fazla 2300 veririm şahsen :)

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

şu telefonun satış fiyatı nedir allah aşkına bilen söylesin hala kesin bir şey yok.

2599 dan giriş yapacak sonrasında düşecektir.

CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
  • g5 in daha bükük ekranlı versiyobu çıkarmı acaba ya ?

CPU:AMD Ryzen 5 3600 GPU:Gigabyte Gaming OC RTX 2060 MB: Gigabyte B550M S2H RAM: Geil 16GB (2x8) Evo X II RGB 3600Mhz CL18 SSD: WD SN550 500GB M.2 NVme HDD0: 2TB Seagate HDD1: 1TB Seagate KASA: Sharkoon REV200 PSU: Yue-Lin 850W 80+ Gold Full Modular RGB MOUSE: Stellseries Rival 710 KLAVYE: Logitech K360 MONİTÖR: AOC Q27G2U KONSOL: XBOX One 500GB TELEFON: Nubia X XBL Gamertag : MagicTulpar Steam : Kaminote34
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

g5 in daha bükük ekranlı versiyobu çıkarmı acaba ya ?
    Dk 01.20 den sonra çizilme testi var.Malesef çok kötü.
    Bu telefon 6 ay içinde pert olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeTaL_KnighT

quote:

quote:

Ya 2-3 bile fazla. Bak misal "Mayıs'ta" aldın G5 veya karar verdin 3 ay bekleyeyim demek Ağustos demek. E 1 ay daha bekle o zaman Yeni Iphone'u göreyim diyeceksin, hatta öncesinde Temmuz'da NOTE 6 var :) göreyim derken derken kalacaksın ya da aslında ummadığın bir cihazı alacaksın ;)

Iphone zaten almak istemiyorum. Samsung formundada gördüm. Androidden ios'a geçenler özgürlüklernin çok kısıtlandığı için androide geri döndüklerini söylüyorlar. Bende zaen oldum olası Apple marka hiçbir ürünü sevmemişimdir. Ben androidden gayet memnunum ( birde düşün yani Rootsuz Samsung kullanıyorum ). Note 6 dersende sırf şu Mali ekran kartlarını sevmediğim için bundan sonra Samsug'ta almayacağım. Yani şöyle bir bakarsak olaya; Adeno ekran kartlı(SnapDragon'a bağlı GPU) 3 tane marka var ülkemiz pazarına giren : 1) HTC 2) SONY 3) LG, yani özetle bu üç marka'nın ürettiği telefonlardan birini almam gerekiyor.
    Asus Rog Strix Gtx 1080 Ti O.C Edition // Ryzen 3700X // Asus Rog Strix B450-F Gaming // Corsair 2 x 8 GB DDR4 3200 Mhz // 480 GB Sandisk Ultra 2 SSD // 10 TB Seagate Barracuda Pro HDD // LG 32GK850G 32"

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Valla SONY'den yeni telefon haberleri daha bugünlerde çıkmaya başladı demekki 4 GB'lık bir SONY telefon'un çıkmasına var. Öte yandan HTC gördüğüm kadarıyla en sağlam metal kasaları üretiyor ama oda minimum 3000 Tl den çıkar deniliyor. Bu yüzdende geriye bir seçenek kalıyor benim için. O da uygun fiyata piyasaya sürerlerse LG. Evet bu telefon maalesef HTC kadar sağlam değil. Ama Spigenin çok dayanıklı kılıfları var. O kılıflarla telefonu koruyabiliriz
  • MeTaL_KnighT kullanıcısına yanıt
    Bende telefon arıyorum g2 yavaştan ömrünü doldurmak üzere.Ekran sarardı ve dokunmatikte çalışmayan bölge var ve garantisi paralel diye gönderemedim.Zaten garantisi de doldu 1 hafta kadar önce.
    s6 edge filan bakıyorum biraz beklemedeyim telefon 2 bin den çıksa bile hemen almam.
    LG genelde kronik sorunlu telefonlar üretiyor.
    Amiral gemisi telefona duvar boyası gibi boya atmak ne oluyor.Kılıf kullanmak hoşuma gitmiyor.Odun gibi kullanacak olsam başka telefonlara bakarım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.