< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Android Uygulamamızın Güncelleme Geçmişi [5.2.2 Google Play ve AppGallery'de] (78. sayfa)

-
-
Merhaba...mesaj ekranina mobil uygulama kullanirken galeriden goruntu ekleyemiyorum...bilginize
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulamada yanıt yazma bölümünde resim eklenmiyor. Galeri seçiyorsun ama hiç bir hareket yok yaklaşık bir haftadır böyle
Selamlar profil güncelleme avatar seç yükle çalışmıyor. Avatarim varmi yokmu bende göremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 25 Nisan 2020; 10:34:35 >
Mobil uygulamada galeriye izin vermeme ragmen galerideki fotoğrafları görüp yukleyemiyorum
Yeni sürümlerde bu düzeldi sürümünüz eski olabilir.
-
Teşekkürler. Hemen ilgileniyoruz. -
PlayStore a baktığım da bir güncelleme göremiyorum.
Cevaplananlar kısmında kaldırılanlar hala geri geliyor.
Mesaj taslak son günlerde kalmıyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 27 Nisan 2020; 16:59:11 >
Yanlış yazılan mesajı düzeltince geri, ileri yap hocam sayfayı görünmüyor. 🤔
Şuan geliştirme aşamasında bir sıkıntı yakalayamadık. Eğer telefon modelinizi ve android versiyonunu iletebilirseniz daha sağlıklı bir dönüş yapmayı ümit ediyoruz. İyi günler
-
Şuan geliştirme aşamasında bir sıkıntı yakalayamadık. Eğer telefon modelinizi ve android versiyonunu iletebilirseniz daha sağlıklı bir dönüş yapmayı ümit ediyoruz. İyi günler
-
Telefonum Samsung galaxy note 10 plus android 10 sürümünde herşeyi güncel. Uygulamanın verilerini sildim önbellek sildim değişen bişi olmadı kaldırıp tekrar yükledim yine değişen bişi olmadı
Merhabalar.
Özel mesaj yoluyla fotoğraf göndermek istediğimiz zaman çıkan iki seçenekten 'galeri' olan seçenek çalışmıyor.
Huawei P30
Android 10
Uygulama güncel
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederiz. Sorun android 10 cihazlarda görülüyor. Sorunu gelecek sürümümüzde düzeltmiş olacağız. Geri dönüşleriniz bizim için çok değerli .
İyi günler !
-
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederiz. Sorun android 10 cihazlarda görülüyor. Sorunu gelecek sürümümüzde düzeltmiş olacağız. Geri dönüşleriniz bizim için çok değerli .
İyi günler !
-
İlginize teşekkürler.
Uygulamayı severek kullanıyoruz. Elinize, emeğinize sağlık.
İyi çalışmalar.
Sunumum son surum..ve hala duzelmedi
Halen duzelmedi ..halen mobil uygulamada galeriden resim eklenemiyor
Sürüm çıkamıyoruz Play Store virüs nedeniyle çok bekletiyor. Biraz sürecek gibi bu kusura bakmayın.
Bazen 'gönder' butonu çalışmıyor. Bir kaç deneme sonrası ancak mesaj gönderebiliyorum.
Cihaz:huawei p smart android 9
Uygulama güncel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 30 Nisan 2020; 14:14:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X