Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim ancak safe mode’a alıyor cihazı sürekli henüz uygun değil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.4 ü uncover 3.5.5 ile jb yaptım cydia geldi açılıyor. Ancak tweak indiriyorum yüklüyorum tweak ler çalışmıyor. Sorun nedir?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Bugun yine bağlantı kopuk sanırım.Buna bir çözüm bulmaları gerekir.
  • Barek Obaba kullanıcısına yanıt
    Aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12.4.1 e güncellemeyin arkadaşlar, JB yok şu an.
    12.4 e geçmek isteyenler elini çabuk tutsun, imzalar kapanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Arkadaşlar bir sorum bir de benim gibi ilk defa jailbreak yapan arkadaşlar için bir paylaşımım olacak.

Öncelikle telefonu kapatıp açınca tekrar jailbreak yapmadan ayarlarımızı korumamıza imkan var mı?

Sileo Türkiye adlı repoyu çoğunuz biliyorsunuzdur, ben de yeni keşfettim ve bilmeyen arkadaşlar için yararlı bir repo. Geneli güncel uygulamalar ve türkçe çevrilmiş halleri bulunmakta. Adresi de: lifpa.com/repo
    bu repoyu ilk kez görüyorum güvenilir midir?
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Benim mesajdan 1-2 sayfa önce epey bir repo listesi paylaşan arkadaşımız var o daha net cevap verecektir ama Türk geliştirici tarafından çeviri ve crack işlemleri yapılmış tweakler var içerisinde. Henüz zararlı bir repo olduğunu görmedim bir yerde

• A12 işlemcili cihazlar icin son durum ne acaba

• Uzun zamandır JB kullanırım ve bazen güvenilir olduğunu düşündüğüm repolardan crackli tweakde kullandım ama geçtiğimiz hafta 12.4 e geçiş ile birlikte müthiş bir pil sarfiyatı gördüm, resmen içiyordu şarjı. Önce JB aracından olduğunu düşündüm, sonradan crackli tweak ve indirilen repoları kaldırınca cihaz şarj tüketimi normale döndü. Muhtemelen crack yapanlar arka plandan cihazımızdan veri çekiyorlar. Olmaz olmaz demeyin, dikkatli olun.
  • Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt
    tweak'in crack'li olduğunu nasıl anlarız? Bildiğim Ücretli tweak lerin crack'i oluyor ama biz hangi tweak ücretli bilemeyebiliriz o bakımdan soruyorum.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Tweakin indirildiği repo adresi önemli. Beğendiğiniz bir tweak varsa orjinal repo adresini ve ücretli olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

tweak'in crack'li olduğunu nasıl anlarız? Bildiğim Ücretli tweak lerin crack'i oluyor ama biz hangi tweak ücretli bilemeyebiliriz o bakımdan soruyorum.
    iOS Repo Updates
    iOS Repo Updates
    https://www.ios-repo-updates.com
    bu adreste crackli uygulama tema eklenti bulunmuyor burdan kontrol edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

A12 işlemcili cihazlar icin son durum ne acaba
    12.4 için bugün yarın gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

12.4 için bugün yarın gelecek

Alıntıları Göster
    a12'ler için önce chimera çıkıcak gibi duruyor, dün chimera geliştiricsi coolstar twitterdan paylaşım yaptı iphone xs üzerinde çalıştırmayı başarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 27 Ağustos 2019; 20:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Benim mesajdan 1-2 sayfa önce epey bir repo listesi paylaşan arkadaşımız var o daha net cevap verecektir ama Türk geliştirici tarafından çeviri ve crack işlemleri yapılmış tweakler var içerisinde. Henüz zararlı bir repo olduğunu görmedim bir yerde
    bir bakayım cracklı tweaklara önyargılıyım her zaman iş çıkarabiliyor insanın başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

a12'ler için önce chimera çıkıcak gibi duruyor, dün chimera geliştiricsi coolstar twitterdan paylaşım yaptı iphone xs üzerinde çalıştırmayı başarmış.

https://twitter.com/coolstarorg/status/1165930506271129600

Alıntıları Göster
    pwn de çalıştırdı hatta uncover geliştiricilerine açtı

• Merhaba iki gün önce telefonuma jailbreak yapmıştım ve biraz tweak yüklemiştim ancak bugün cydiaya girdiğimde direkt atıyor ve aynı şekilde oradan yüklediğim uygulamalar da direkt atıyor ayrıca tweakler de gözükmüyor telefonum jailbreaksiz gibi nasıl çözebilirim bu problemi?

• hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Jb yaptığınız araçla tekrar Jb yapın. Muhtemelen tel restart atmış ve Jb gitmiş.

• Çok uzun zamandır JB yapıyorum ama son dönemde hiç memnun değilim. Uncover kullanıyorum ve sık sık sorun yaşıyorum: Ekranda donma, arama-aranma problemleri, kendiliğinden kapanma vb. Maalesef hiç stabil değil. Chimera için stabilite konusunda fikri olan var mı acaba?
  • Jb Cydia kaldırmak için tweak varmı ?

• 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.