Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.330.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tweakboxapp dan jailbreak tekrar çalışıyor şuanda.unc0ver güncellenmiş 3.5.6 olmuş sürümü.Ben şimdi yaptım jailbreak.
  • serginho1912 kullanıcısına yanıt
    Benim de aynısı başıma geldi. Ben bu şekilde kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi Cydia ile yapmak en kolayı oldu. ipa kaldırılınca yüklü olan da çalışmıyor ve sakata giriyor. Ben de yeniden başlatınca tableti hepten gitmişti XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlarda dolaşırken denk geldim bu 2 otomatik parlaklığın farkı ne?
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Ewy dostum sağolasın
    Bildigin Portre modu var mi beleş ama

• Yok abi henüz kurmalaca şansım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Bildigin Portre modu var mi beleş ama

Alıntıları Göster
    5$ PortraitXI tweak i var çok pahalı fakat fotoğraf çekmeyi seviyorsanız hakkını kesinlikle veriyor, yanında bir de aperturize kurun tadından yenmiyor
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var cihaz şuan iOS 13 yarın 12.4 e düşüp jb yapacağım ama Nasıl yapılır çok yabancıyım bana yardım edermisiniz nasıl yapılıyor bilgisayar olmadan acaba birde şu videodaki gibi x ailesindeki gibi menü geçişi denetim merkezi tweak yapmak istiyorum çalışırımı acaba benim cihazda cihaz 6s 32 GB
    UltimateiDeviceVidsyoutube
    Top 50 FREE iOS 12.4 Jailbreak Tweaks
    https://youtu.be/FiFhilsudPQ

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm o yüzden beleş dedim :) Ama güzel tweak hakkını veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
    Bende su anda bunlar var. Telefonun orijinalliğini bozmadan ufak eklentilerle durumu guzellestiriyorum.

• Watusi çalışıyor mu 12.4te?

• Erturrk kullanıcısına yanıt
    Evet çalışıyor.

• Shaky Dude kullanıcısına yanıt
    ad siz verisyonunu para vermeden kullanma şansımız var mı ? bu olaylarda yeniyim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var cihaz şuan iOS 13 yarın 12.4 e düşüp jb yapacağım ama Nasıl yapılır çok yabancıyım bana yardım edermisiniz nasıl yapılıyor bilgisayar olmadan acaba birde şu videodaki gibi x ailesindeki gibi menü geçişi denetim merkezi tweak yapmak istiyorum çalışırımı acaba benim cihazda cihaz 6s 32 GBhttps://youtu.be/FiFhilsudPQ
    ipsw.me adresinden cihazınıza uygun olan ipsw indirin, itunes yükleyin, cihazı dfu moda alın nasıl alınacağına netten bakın, dfu moda aldıktan sonra itunes uyarı vericek " geri yükle " güncelle " şeklinde, Shift e basılı tutun güncelle butonuna tıklayın sizden indirdiğiniz ipsw dosyasını göstermenizi isteyecek onu gösterin cihaz 5-6 dk içinde tekrar açılcak 0 kurulum yapabilirsiniz.

Jailbreak nasıl yapılacağı konusunda da birsürü link var yardımcı olacak

tweakler konusunda da araştırma yapmanız gerek bazıları uygun bazıları uygun değil, cihaz ile alakalı olmayabiliyor geliştirici güncellememiş olabiliyor vs vs

• iPhone X kullaniyorum ve JB yapmak icin sebep bulamiyorum. Eskiden JB siz kullanmazdim. Semi JB leri sevmiyorum. Bana JB icin birkac sebep soylermisiniz?

• #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Bendede şuanda bunlar mevcut artı ses seviyesiyle oynadım filzadan sizde paylaşırsanız bizlerin kaçırdığı tweakleri görmüş oluruz.

• harmonyoa kullanıcısına yanıt
    cydown ne işe yarıyor ?
  • Arkadaşlar tüm reklamları engelleyecek bir tweak söyleyebilir misiniz. Bir kaç tane denedim olmadı

• mkm5838 kullanıcısına yanıt
    https://www.jailbreaktr.com/konular/cydown.1448/

• mkm5838 kullanıcısına yanıt
    Crackli versiyonları da mevcut. Fakat çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaky Dude -- 25 Ağustos 2019; 23:38:48 >
  • Arkadaşlar bir sorum bir de benim gibi ilk defa jailbreak yapan arkadaşlar için bir paylaşımım olacak.

Öncelikle telefonu kapatıp açınca tekrar jailbreak yapmadan ayarlarımızı korumamıza imkan var mı?

Sileo Türkiye adlı repoyu çoğunuz biliyorsunuzdur, ben de yeni keşfettim ve bilmeyen arkadaşlar için yararlı bir repo. Geneli güncel uygulamalar ve türkçe çevrilmiş halleri bulunmakta. Adresi de: lifpa.com/repo

• 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.