Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.319.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmetNY

MI8 almıştım. 3000 tl. Sizin telefonlar gibi de batarya bahanesiyle planlı eskitmeye uğramıyor bu arada.
    Sen ne kadara almışsın da söyle görelim

Jailbreak'in ne kadar basit ve stabil olduğunu da yularıdaki mesajlarda görüyoruz.

ayrıca kesinlikle androidle IOS'u güvenlik konusunda kıyaslama. Bir tanesi açık kaynak kodlu bir tanesi kapalı sistem.
    Bir yıl önce forumda konu açan yazılım uzmanı arkadaşı unuttun galiba. IOS'ta felaket bir açık bulmuştu. Apple olayın üstünü örtmeye çalışmıştı da haber olmuştu dünyaya.

Güvenliymiş

Alıntıları Göster
    3000 tl lik telefonu 3 yıl kullanamadıktan sonra parayı çöpe at daha iyi. 😁 herhangi bir yazılımda açık olmaması mümkün değil lakin bunu felaket diye adlandırmak da ios/iphone kıskançlığına dahil mi ? Xs max aldim yurtdısı ürün 6000 tl. 1 çıktığı günden beri kullanıyorum şuan satsam piyasası 7000/7500 tl. 😁 en azından param çöpte değil anlatabildim mi ? 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

3000 tl lik telefonu 3 yıl kullanamadıktan sonra parayı çöpe at daha iyi. 😁 herhangi bir yazılımda açık olmaması mümkün değil lakin bunu felaket diye adlandırmak da ios/iphone kıskançlığına dahil mi ? Xs max aldim yurtdısı ürün 6000 tl. 1 çıktığı günden beri kullanıyorum şuan satsam piyasası 7000/7500 tl. 😁 en azından param çöpte değil anlatabildim mi ? 😁

Alıntıları Göster
    cevap vermeye gerek yok yazar yazar susar boşver

• Arkadaşlar Pegasus mobile uygulaması telefon jailbreak li diye açılmıyor Önerebileceğiniz tweak var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaky Dude

Arkadaşlar Pegasus mobile uygulaması telefon jailbreak li diye açılmıyor Önerebileceğiniz tweak var mı acaba?
    ryleyangus reposunda liberty lite beta sanırım deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 23 Ağustos 2019; 20:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***RAMMSTEIN***

Alıntıları Göster
    ben önceki teelfonumu 4 yıl kullandım: Galaxy s5.
    Bunu da öyle kullanırım.

Herhangi bir yazılımda açık olmaması mümkündür. Yeter ki sen kaynak kodlarını güvenlik yazılımcılarına aç.
    Şimdiye kadar Android'de Ios'ta olduğu kadar toplu bir hack olayı görülmedi. Felaket demek neden zorunuza gidiyor. İnsan çocuğunu bile bu kadar savunmaz arkadaş.

Adamlar bulunan yazılım açığını kabul edip kapatmaktansa üstünü örtmüşler. Bu açıkta şöyle; icloud'dan başkalarının verilerini direkt telefonuna kopyalayabiliyordun. daha nasıl bir felaket olsun. 2014'teki Ünlülerin icloud hack olayından bahsetmiyorum bile.

Telefon yatırım aracı değildir. Alırsın kullanırsın. İkinci el piyasasını düşünmek de nedir??? Araba mı bu?

Senin paranın çöpte olduğunu söylemedim. Ama bütün verilerin çöpte.
    Hem senin telefonun kasmıyorsa, her şeyi oynatabiliyorsan, sıkıntı çıkarmıyorsa o para neden çöpte olsun? Neden bunun tribine giriyorsun ki?

@cantekin sen sus ilk önce bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Alıntıları Göster
    Hocam arkadaş brick olmuş, patates olmasa bilmediği konularda boş beleş konuşmazdı, dediğiniz gibi sallayın gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

Alıntıları Göster
    Bir droidcinin gözyaşları...

• quote:

Bunu da öyle kullanırım.

Herhangi bir yazılımda açık olmaması mümkündür. Yeter ki sen kaynak kodlarını güvenlik yazılımcılarına aç.
    Şimdiye kadar Android'de Ios'ta olduğu kadar toplu bir hack olayı görülmedi. Felaket demek neden zorunuza gidiyor. İnsan çocuğunu bile bu kadar savunmaz arkadaş.

Adamlar bulunan yazılım açığını kabul edip kapatmaktansa üstünü örtmüşler. Bu açıkta şöyle; icloud'dan başkalarının verilerini direkt telefonuna kopyalayabiliyordun. daha nasıl bir felaket olsun. 2014'teki Ünlülerin icloud hack olayından bahsetmiyorum bile.

Telefon yatırım aracı değildir. Alırsın kullanırsın. İkinci el piyasasını düşünmek de nedir??? Araba mı bu?

Hem senin telefonun kasmıyorsa, her şeyi oynatabiliyorsan, sıkıntı çıkarmıyorsa o para neden çöpte olsun? Neden bunun tribine giriyorsun ki?

Alıntıları Göster
    Cem Yılmaz’ın meşur sözü geldi aklıma...

CİA ne yapsın senin b.klu hesabını... 😁

Açık olmayan yazılım olmaz biraz araştırın. İşletim sistemi gibi geniş kapsamli bir yazılımda açık illaki olacaktir. Sadece bulunması zaman alır. 😁

Bu arada telefon yatırım aracı demedim ki. Genelde kazık yiyen, aldığı ürünü daha sonra satamayanların uydurduğu bir sözdür. Benim çevremde zengin fakir ayırtetmeden eski telefonunu satmayıp dolaba koyup yenisini alan yok. Herkes illa ki satıyor. Ama satarken cihazı para etmeyen telefon yatırım aracı değil diyor. Demek ki kazık yemek böyle bir his. Ayrıca s5’i 10 yıl da kullanabilirsiniz tabiki. Bende 4s var çatır çatır çalışıyor. Mesele kullanmak değil yani. 😁 Şuan ki ülke şartlarında avrupanın yüzüne bakmadığı çer çöp droid cihazlar 3/4 bin bandında satılıyor. Ve ülkemizdekiler bu cihazları aldığında bir şekilde kendilerini teselli etmeleri lazım tabiki de. Yani hoş görüyoruz...

• quote:

Bunu da öyle kullanırım.

Alıntıları Göster
    yav germe ortamı tamam düşünceni söyledin bitti gitti buraya katacağın bişey yoksa konuşmanın manası yok, eleştrilerini aldık kabul ettik

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Yedek alın
    OTA ile geçin ( ota da veri kaybı olmaması lazım, çünkü maksat tek tuşla kolayca update )
    Sonra bi daha yedek alırsınız jb de sıkıntı çıkarsa yüklemek için
    Sonra jb yapabilirsiniz

Yedeğinizi itunes dan bilgisayara veya iclouda alın
    icloud güzel

Her uygulama içi veri düzgün olmayabiliriyor, geri yükleme sonrası belli olmaz
    şimdi şöyle sorunlarım var. telefonum 64 gb icloud 5 gb yedekleme alanı verdiği için icloud a yedekleme yapamıyorum. yani tek seçeneğim itunes ile bilgisayarıma yedekleme yapmak.
    itunes a yedekleme yaptığımda uygulamalar ve uygulama içi verileri yedekliyor mu ? (mesela whatsapp sohbet vs)
    bir diğer sorunum ise ota dan güncelleme yapamıyorum telefondan yeni sürüm ara dediğim de yuvarlak dönüyor dönüyor ama herhangi bir sonuca bağlamıyor. zannımca jailbreak kaldırmam gerekiyor öyle ota dan güncelleme yapmam lazım. bunu nasıl yapabilirim onu da bilmiyorum.

• Tweakbox uygulamasından unc0ver yükle dediğimde yüklemiyor,ekrana gelip kayboluyor unc0ver?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 23 Ağustos 2019; 22:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Tweakbox uygulamasından unc0ver yükle dediğimde yüklemiyor,ekrana gelip kayboluyor unc0ver?
    Aynen bende yüklemeye çalıştım ana ekrandan kayboluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Aynen bende yüklemeye çalıştım ana ekrandan kayboluyor

Alıntıları Göster
    Unc0ver 3.5.5 versiyonu mu sıkıntılı acaba😑🤔

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen cunku az önce başka bir iPhone da denedim onda da aynisi oldu

• quote:

Muhtemelen cunku az önce başka bir iPhone da denedim onda da aynisi oldu
    sertifikalar problemli oluyor bazen, impactor ile yüklemeyi deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

şimdi şöyle sorunlarım var. telefonum 64 gb icloud 5 gb yedekleme alanı verdiği için icloud a yedekleme yapamıyorum. yani tek seçeneğim itunes ile bilgisayarıma yedekleme yapmak.
    itunes a yedekleme yaptığımda uygulamalar ve uygulama içi verileri yedekliyor mu ? (mesela whatsapp sohbet vs)
    bir diğer sorunum ise ota dan güncelleme yapamıyorum telefondan yeni sürüm ara dediğim de yuvarlak dönüyor dönüyor ama herhangi bir sonuca bağlamıyor. zannımca jailbreak kaldırmam gerekiyor öyle ota dan güncelleme yapmam lazım. bunu nasıl yapabilirim onu da bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    12.4 ota problemliydi 1-2 gün önce bilginiz olsun, ayrıca size tavsiyem, fotografları 3utools tarzı programla, kişiler notlar anımsatıcılar sağlık vs icloud da yedekleyin. Farklı uygulamalarda yedek almanız gerekiyorsa dediğim gibi yine manuel olarak alın. Sizdiniz sanırım 9 dan 12 ye geçecek olan, söylediğim gibi problemli olur kararlı bir sistem olmaz.

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Yarın denerim teşekkürler

• quote:

Yarın denerim teşekkürler
    Hasan abim fsp’den sıkılıp teknolojiyle uğraşıyor demek

• cantekim kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı teşekkürler

• RealCC - Denetim Merkezinden WIFI ve Hücresel Veriyi tamamen kapatır.
    SafariPLUS - Safariye ekstra ayarlar.
    ICleanerPro - Temizlik Aracı
    Ultrasound - Ses açma-kapama işlemine güzel bir görüntü ekliyor.
    Cocoatop - CPU yu neyin yediğini görebilirsiniz
    Shuffle - Ayarları kategorize eder.
    PencilChargingIndicator - Şarja taktıgınızda,düşük güç moduna girdiğinde güzel bir görüntü sunuyor
    ReProvision - Oto imza
    Youtube Patcher - Reklamalrı siler ve arkaplanda oynatmayı aktif eder.
    Highgraphics - Test ediyorum şuanda performans verdiği söyleniyor.
    TimeUnlockXI - Passcode'u o anki saat ile aynı yapıyor
    Axon - Güzel bir tweak ilk yüklediklerimden videolarını izleyin
    Unsub - Ziraat vb uygulamalarda jb gizliyor
    Minimalhostblockler - adblock :)
    Filza - Her jb yapılan cihaza şart.
    Locallapstore- Eskiden çok işlevseldi şuandada bir çok uygulamada calısıyor.Bedavaya uygulama içi satın alım.
    Pulltorespirng- ayarlardan respring yapabiliyorsunuz.
    applist
    Preferenceloader
    Rocketbootstrap

https://repo.dynastic.co/
    https://exqusic.github.io/
    https://cydia.ichitaso.com/
    ib-soft.net
    Ivano Bilenchi's Cydia Repository
    https://ib-soft.net/cydia

https://repo.incendo.ws/
    https://repo.nepeta.me/
    https://poomsmart.github.io/repo/
    https://reddestdream.github.io/
    rpetri.ch
    rpetri.ch repo
    http://rpetri.ch/repo

https://shiftcmdk.github.io/repo/

Hepsi free ve yararlı tweakler.
    Crackli tweak kullanmayın JB'nizi bozabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iJexop -- 24 Ağustos 2019; 1:48:25 >

• 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.