Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mail sorununu çözdüm. ama safari sapitiyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 14 Mart 2016; 9:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modaretörler!!!! Konuyu ayırır mısınız banane 9.1 jailbreaktan... Gördükçe sinirlerim bozuluyor...

9.2.1 için ayrı konu açılsın diyenler yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: emretwolf

Modaretörler!!!! Konuyu ayırır mısınız banane 9.1 jailbreaktan... Gördükçe sinirlerim bozuluyor...

9.2.1 için ayrı konu açılsın diyenler yazsın

Adam haklı. Zaten milletin çoğu 9.2 ve 9.2.1 kullanıyor. 9.2' ye jb gelsin artık.

• gunem82 kullanıcısına yanıt
    Safarideki reklamlari engellemek icin Jailbreake ihtiyac yokki. Appstoreden 1Blocker gibi App yukleyip Ayarlar- Safariden yuklenen Appi etkinlestirince zaten reklamlar engelleniyor.
  • Sanırım halen bi haber yok, hem 32bit işlemciler cihazlar için hemde 9.2 ve 9.2.1 için....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Safarideki reklamlari engellemek icin Jailbreake ihtiyac yokki. Appstoreden 1Blocker gibi App yukleyip Ayarlar- Safariden yuklenen Appi etkinlestirince zaten reklamlar engelleniyor.
    Bilmiyordum hallettim simdi tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Sanırım halen bi haber yok, hem 32bit işlemciler cihazlar için hemde 9.2 ve 9.2.1 için....

Aynen dostum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 bit çıksada 4s yapsak

• Nedir beyler 9.1 jb yapanların halleri. Bende 9.1deyim genel yorumları bekliyorum bootloop olayı hakkında bişeyler dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Nedir beyler 9.1 jb yapanların halleri. Bende 9.1deyim genel yorumları bekliyorum bootloop olayı hakkında bişeyler dönüyor
    LANET OLSUN NİYE 9.2 YE ÇIKMAZ Kİ
  • Şuan jailbreaklı olarak iphone 4s ve ipad 2 kullanan arkadslarım belki dikkatini çekebilir
    JailbreakTRyoutube
    Yeni Yöntem - (iPad 2-iPhone 4S) Tüm sürümlerden 6.1.3'e downgrade Untethered
    https://m.youtube.com/watch?v=41O72GjuMwY

• icleaner ile temizlik yaptıktan sonra facebook calismamaya basladi bağlanamıyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

icleaner ile temizlik yaptıktan sonra facebook calismamaya basladi bağlanamıyorum.

PanguTeam @PanguTeam 3 sa.3 saat önce
    For those suffering "boot loop", please try reboot the device or just wait for enough time. We are testing and trying to make it more stable

It's pretty hard to develop a jailbreak for off signed iOS version. But we are doing our best. Lots of work to do -.-

Pangu resmi twitter adresinde üzerinde çalıştıklarından bahsetmiş herhalde. Boot loop için de yazmışlar restart edip bir süre bekleyin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

icleaner ile temizlik yaptıktan sonra facebook calismamaya basladi bağlanamıyorum.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

Arkadaşın cihazında jb yok o da bağlanmadı FACEBOOK'tan kaynaklanan genel bir sorundu bu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LoST_SoUL666

For those suffering "boot loop", please try reboot the device or just wait for enough time. We are testing and trying to make it more stable

It's pretty hard to develop a jailbreak for off signed iOS version. But we are doing our best. Lots of work to do -.-

Pangu resmi twitter adresinde üzerinde çalıştıklarından bahsetmiş herhalde. Boot loop için de yazmışlar restart edip bir süre bekleyin diye.

Boot LOOP sorununda bir sıkıntı yok eğer boot ederse home tuşuna basın açılıyor defalarca denedim. :) sonuç olumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Nedir beyler 9.1 jb yapanların halleri. Bende 9.1deyim genel yorumları bekliyorum bootloop olayı hakkında bişeyler dönüyor

Boot loop sorununda bir şey yok yükle jb yi keyfine bak. :) kapandıgında boot eder elmada kalırsa 5 saniye kadar home tuşuna basılı tut açılıyor yani sıkıntı yok tweak'lere güncelleme de geldi on numara çalışıyor.
  • Ios 9.3 için bi beta daha ios 9.3 beta 7 Biraz evvel görücüye cıktı :)

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juno reactor -- 15 Mart 2016; 0:37:57 >
  • 9.2.1 için ne zaman gelir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

9.2.1 için ne zaman gelir hocam

tahminler 21 mart sonrası yani 9.3 finalden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

9.2.1 için ne zaman gelir hocam

tahminler 21 mart sonrası yani 9.3 finalden sonra.

Alıntıları Göster
    Ve cihaz boot loop ta kalır. :) :) :)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.