Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İos 10.2 yüklü jailbreakli İphone 6 64gb Cihazımı satmayı düşünüyorum arkadaşlar. İlgilenen olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
  • dordi11 D kullanıcısına yanıt
    Bir sorun değil untethered olmadığından çıkarılan jb telefon her kapanıp açıldıktan sonra işlemi tekrarlaman gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba herkese,

Iphone 6- ios 10.1 sürümünde kullanıyorum. Konuya göz attım fakat 10.1 ile ilgili birşey göremedim. Bu cihaza jb yapmam mümkün mü acaba?

• Peki Hocam Untethered Versiyon İçin çalışmalar Varmı yani Gelirmi Sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dordi11

Arkadaşlar Merhaba İphone 4s İos 9.3.5 Yüklü Cihazıma Phoenix İle Jailbreak Yaptım Ancak Telefonu Kapatıp Açınca Jailbreak Deaktif Oluyor ve Cydia'yı Açamıyorum Acaba Sorun Nedir ? Her Seferinde Phoenix den Tekrar mı Yapmam Lazım Bunu Düzeltmenin Yolu Nedir ? yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

tihmstar 9.3.5 için untether patch i yayınladı cydia üstünden.az araştırın bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

Arkadaşlar merhaba herkese,

Iphone 6- ios 10.1 sürümünde kullanıyorum. Konuya göz attım fakat 10.1 ile ilgili birşey göremedim. Bu cihaza jb yapmam mümkün mü acaba?

mümkün yalu102 yi kullanabilirsin.

• Hocam mesaj için teşekkürler ancak patchi nasıl indireceğimi bilmiyorum yada hangisi olduğunu tihmstar reposu var ancak programı bimiyorum rica etsem az yardımcı olabilirmisin çok mükkemel olurda.
  • 9.2.1 jailbreak var bende pangu ama aşırı ısınıyor.Ben nasıl son sürüm jbli versiyona güncelleyip tekrar jb yapabilirim?
  • 8.4.1 jailbreak yaptım. Uygulama simgeleri kayboldu. Anlayan bilen var mi? Nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/729n4l/tutorialrelease_permanent_fix_for_the_patchy/

tam incelemedim ama şunu bir bakın.
  • iphone 6 9.2.1 jbli kullanıyorum ancak bu hatalar beni bıktırdı. jbliyken bazen uygulamalara girmiyor sürekli atıyor. telefona restart atıp jbyi devre dışı bırakıyorum ancak bazı uygulamalardan yine atıyor. nasıl çözebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

iphone 6 9.2.1 jbli kullanıyorum ancak bu hatalar beni bıktırdı. jbliyken bazen uygulamalara girmiyor sürekli atıyor. telefona restart atıp jbyi devre dışı bırakıyorum ancak bazı uygulamalardan yine atıyor. nasıl çözebiliriz?

jb yi tespit edip girmiyorsa eğer "xcon" veya "tsprotector" yükleyip dene.
  • mephisto1 M kullanıcısına yanıt
    uygulamaya tıklıyorum direk kapanıyor. yani jb tespit etmesiyle alakalı değil. bazen jb yokken de yapıyor çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

uygulamaya tıklıyorum direk kapanıyor. yani jb tespit etmesiyle alakalı değil. bazen jb yokken de yapıyor çözemedim.

cydia eraser ile restore atıp tekrar sıfırdan jb lemek gerekebilir.

2 seferdir aynısını yapıyor. bu gün yine yaptım ve tüm ayarları sıfırla dedim bakalım yine yapacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dordi11

Peki Hocam Untethered Versiyon İçin çalışmalar Varmı yani Gelirmi Sizce.

IOS 10 için yok diye biliyorum.

• iOS 11 jb icin 11.0.0 da mi bekleyim 11.0.1 de mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bilgilendirme için teşekkürler, yaptım düzeldi, ama geçici sanırım, sayfada aşağıda ki yazı vardı. Şimdilik beklemekten başka çaremiz yok...

Unutmayın, bu sadece geçici bir çözüm ve daha sonra aynı sayıyla devam edebilirsiniz. Aslında bunu düzeltebilecek tek şey, Tihmstar veya Saurik'in kendisi tarafından uygun bir yamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 30 Eylül 2017; 22:7:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 7 plusta bulunan portre modunu 7 de kullanabileceğimiz bir tweak var mı.
  • 10.3.1-10.3.3 jailbreak yapımı durduruldumu arkadaşlar tweeterda bir kaç kişi 10.3.x için jailbreak yapımından vazgeçildi ios 11 odaklanılcak gibi bir iki tweet okudum nolursunuz biriniz yalanlayın bu okuduklarımı bunlar yanlış haberler diyin aylardır bekliyorum 10.3.x jaili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoKurasaki -- 30 Eylül 2017; 21:51:50 >
  • 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.