Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cleric Preston

quote:

Orijinalden alıntı: Njosnavelin

quote:

Şu 7 gün sonra aynı işlemi tekrarlama gereksinimi de olmasa güzel olacaktı.

hocam o nedir ? benim bi bilgim yok bu konu hakkında bilgilendirme konusu linki varmı acaba

Şöyle ki ; cydiaimpactor ile yüklediğiniz app'ler i kaydederken eğer developer hesabı dışında bir apple hesabı giriyorsanız, 1 hafta sonra aynı işlemi tekrarlamanız gerekiyor aksi halde uygulamaya giriş yapılmıyor.

Kendi apple hesabım ile giriş yaptım. Herzaman kullandıgım hesap. Daha önce 1-2 alışveriş yaptım appstoredan ben etkilenmeyecekmiyim

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Eşimin SE'yi 10.2'de jb'ledim. Hiçbir sorun yok, gayet stabil. Hanım telefondan sıkılmıştı iyi oldu. Benim SE'yi satacağım için kutusuna kaldırdım. Ama hallenmiyor değilim hani :)) İnşallah 7 için de çıkar da elimde şu an kullandığım 7'imi istediğim gibi tasarlayarak kullanabileyim. Size de hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 30 Ocak 2017; 19:12:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • untethered mi bu? değilse vshare devam her türlü işimi görüyo. 9.3.5 deyim şu an jb beklemekten ciğerim soldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.3.3'teki gibi 7 günlük kullanım süresi 1 seneye çıkaran imzalama yaparlarmı acaba gecsemmi beyler 9.3.3 den ??

• Semi-tethered hocam.

• değmez o zaman yapmaya teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu 7 gün sonra aynı işlemi tekrarlama gereksinimi de olmasa güzel olacaktı.

hocam o nedir ? benim bi bilgim yok bu konu hakkında bilgilendirme konusu linki varmı acaba

Şöyle ki ; cydiaimpactor ile yüklediğiniz app'ler i kaydederken eğer developer hesabı dışında bir apple hesabı giriyorsanız, 1 hafta sonra aynı işlemi tekrarlamanız gerekiyor aksi halde uygulamaya giriş yapılmıyor.

Kendi apple hesabım ile giriş yaptım. Herzaman kullandıgım hesap. Daha önce 1-2 alışveriş yaptım appstoredan ben etkilenmeyecekmiyim

Geliştirici hesabı olması gerekiyor. 1 hafta sonra programa girdiğinizde tekrar bilgisayara bağlayıp aynı işlemi yapmanızı isteyecek. Doğru düzgün geliştirici olmadığı için ortada böyle saçma şeylere mecburuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

9.3.3'teki gibi 7 günlük kullanım süresi 1 seneye çıkaran imzalama yaparlarmı acaba gecsemmi beyler 9.3.3 den ??

öyle bi durum yok diyorlar whatsapp grubunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullCock

Eşimin SE'yi 10.2'de jb'ledim. Hiçbir sorun yok, gayet stabil. Hanım telefondan sıkılmıştı iyi oldu. Benim SE'yi satacağım için kutusuna kaldırdım. Ama hallenmiyor değilim hani :)) İnşallah 7 için de çıkar da elimde şu an kullandığım 7'imi istediğim gibi tasarlayarak kullanabileyim. Size de hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın.

Bence satacagınız cihazı jbleyin tadına varın bi süre derim. Bu arada se satılıksa alabilirim. :)
  • Net bir bilgi verilmemiş ama sanırım beta6 iphone 6 için 10.1 ve 10.2 sürümleri için geçerli yani sadece 10.2 değil şuan 10.1.1 yüklüyorum

Edit: 10.1.1 yaptım fakat bu uygulama telefonunuzu yavaşlatabilir uyarısı alıyorum bir de yalu gitmedi normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envoytr -- 30 Ocak 2017; 19:31:55 >
    Cihaz şu an 10.2'de ama uğraşmak istemedim hocam. Akşam boş bir vakit ilan açarım bakarsınız. Bol tweakli günler :)

Çıkacak mı hocam peki buna dair bir bilgi var mı reddit bana karışık geliyor okuyamıorum. İngilizcem de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullCock

Cihaz şu an 10.2'de ama uğraşmak istemedim hocam. Akşam boş bir vakit ilan açarım bakarsınız. Bol tweakli günler :)

Tamamdır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Çıkacak mı hocam peki buna dair bir bilgi var mı reddit bana karışık geliyor okuyamıorum. İngilizcem de yok.

Herkesin görüşü çıkacagı yönünde yani 10.1.1 e çıktıysa bu sürümede çıkar update'leri takip edicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Herkesin görüşü çıkacagı yönünde yani 10.1.1 e çıktıysa bu sürümede çıkar update'leri takip edicez.

Bu arada sormussunuz ios 9 jailbrekten geçiyim mi diye ben öğlen yapmıstım sıkıntısız devam ettim 5 saat oldu galiba simdi telefon kapandı açıldı yeni tweak falan yuklememiştim haberiniz olsun böyle sıkıntılar hep yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

quote:

quote:

Bu arada sormussunuz ios 9 jailbrekten geçiyim mi diye ben öğlen yapmıstım sıkıntısız devam ettim 5 saat oldu galiba simdi telefon kapandı açıldı yeni tweak falan yuklememiştim haberiniz olsun böyle sıkıntılar hep yapabilir

9.1 sorunsuz sıkıntısız zaten 1 yıldır falan kullanıyorum aktif jbli şekilde. Ama ios 10 hevesinden dolayı geçeym diyorum ama bakalım. Stabil olmadıgı sürece çok zor.

Emeğine sağlık hocam. :) eve gittiğimde detaylıca bakarım. Evde üstün körü bakmıştım telefon gün boyu jb'li kaldı ama bir şey yükleyemedim emin olamadım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

quote:

quote:

9.1 sorunsuz sıkıntısız zaten 1 yıldır falan kullanıyorum aktif jbli şekilde. Ama ios 10 hevesinden dolayı geçeym diyorum ama bakalım. Stabil olmadıgı sürece çok zor.

evet haklısınız peki birşey sorucam kapandığından beri tekrar kurdum açıldı gene kapandı telefon şuan kapanıp açılıyor bu beta oldugu içinmidir sıkıntı siz bilirsiniz?

• Temiz ipsw yükleyip deneyin birde, ben sabahtan beri beta 6 kullanıyorum en ufak hata olmadı.

• Touchr'da press & Slide in > App Back

Bu ne demek? Diğerlerini yapabiliyordum da, bunu anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.